Robot süpürgem odanın her yerini neden temizlemiyor?

0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (7,255 puan) tarafından

image

kızlar daha cumartesi aldım çözmeye çalışıyorum bu vatandaşı 

Sabah 8 e kurdum çalıştı sadece süpür dedim.

Ama çalışma odasındaki beyaz olan yerleri yaptı sadece ortası halı kenar o mavi yerleri almadan çıkmaya çalışıyor odadan  . İşten kaytarıyor .2 gün önce çalıştırdım ozamnda aynısını yaptı. Odayı komple niye yapmıyor acaba. Bilenler bana bi tarif etse pek makbule gecer

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

HHaritandırma Yapmanız gerek bütün evi tanıması için

(7,255 puan) tarafından

Geldiği gün yaptı zaten ama hep eksik yapmış mesela oturma odasındada parkeyi atlıyor . Ben özel olarak işaretliyorum sonra gidiyor yapmaya

tarafından

İlk başta hep öyle oluyor yeniden yaptırın 

-Reklam-
0 oy
(8,753 puan) tarafından

Canım yeniden haritalandır demekki başta yaparken yanlış yapmış. Ben wifisiz kullanıyorum her yere giriyor

(7,255 puan) tarafından

Temizliği bitirsin ozamn tekrar yapayım . Özelleştirilmiş bölge yaptım öyle temizledi kenarları 

Sıkıştığı bir yer olursa sanırsam ozamn haritalandırma eksik kalıyor o odadan çıkıyor

(8,753 puan) tarafından

Defalarca deniyor o bölgeye girmek için engel varsa ve giremeyince 2. Temizliğinde zorlamıyor haritaya eklemiyor

0 oy
(11,008 puan) tarafından

yeniden haritalandır, duvar kenarında olan şeyleri ortaya çek ama öyle dene

(11,008 puan) tarafından

belki sensörü engel olarak algılıyor, benimki de perdeleri engel olarak görüyor 

(7,255 puan) tarafından

Olabilir.daha alışacak inşallah yakında istifasını verip gitmezse bizim evden 😂

(11,008 puan) tarafından

alışacak başka yolu yok😂😂

(7,255 puan) tarafından

Dün oturma odası temizlerken üzerine yedikleri çikolata kağıtlarını doldurmuşlar bunu mutfağa götür demişler benim kızlar 😂 baktım mutfaga geldi süpürmeye üzeri dolu . 

(11,008 puan) tarafından

😂😂 tam hizmetçi yapmışlar 😂😂

0 oy
(16,594 puan) tarafından

Tekrar haritalama yaptırın 

0 oy
(372 puan) tarafından

YouTube de aldığın markanın en uzun videosunu zle daha iyi anlarsin

(7,255 puan) tarafından

Bulamadım tam anlatanı

0 oy
(220 puan) tarafından

Merak ettiğim bişey var hali kenarindaki puskulere yapusmiyormu

(2,007 puan) tarafından

Yapışmıyor 

(7,255 puan) tarafından

İlk geçtiğinde içine aldı püskülü hazne tıkandı dedi uyarı verdi

Sonra çıkardım orayı çözmüş tam püskülü gelince duruyor geri dönüyor 

Benim zaten sadece çocuk odasındaki halı püsküllü onuda çözdü kendi

(220 puan) tarafından

Tiktokta videoda gördüm kadın puskuleri kesmiş robat Süpürge 

(2,007 puan) tarafından

Benim halılar da püsküllü ama dolanmıyor hiç 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Robot süpürge odanın tamamını neden temizlemiyor?
Robot süpürgenin odanın tamamını temizlememesinin en yaygın nedeni haritalama hataları veya sensörlerin o bölgeyi 'yasaklı alan' olarak algılamasıdır. Cihazın üzerindeki kamera ve lazer sensörlerinin temiz olduğundan emin olun ve odadaki eşyaların yerini değiştirerek haritayı yeniden oluşturmasını sağlayın.
Robot süpürge halı kenarlarına neden girmiyor?
Robot süpürgeler halı kenarlarındaki yüksekliği veya püskülleri aşılması zor bir engel olarak algılayabilir. Süpürgenin halı modu ayarlarını kontrol edin ve halıların süpürgeyi engelleyecek kadar kalın veya kaygan olup olmadığını inceleyin; gerekirse halı kenarlarını düzleştirerek cihazın geçişini kolaylaştırın.
Robot süpürge temizlik yaparken odadan neden erken çıkıyor?
Robot süpürgeler temizlik sırasında bir alanı tamamen süpürdüğünü 'varsaydığında' odadan çıkış yapar. Bu durum genellikle harita üzerindeki sanal duvar ayarlarından veya cihazın o bölgedeki yüzeyi halı olarak algılayıp temizlik modunu değiştirmesinden kaynaklanır; uygulamadan odanın sınırlarını güncelleyerek yeniden komut vermeyi deneyin.
Robot süpürge haritası nasıl doğru şekilde güncellenir?
Robot süpürgenin evinizi doğru tanıması için ilk kurulumda tüm kapıları açın ve yerdeki eşyaları kaldırarak cihazın evi tam tur gezmesini sağlayın. Eğer harita hatalıysa, uygulamadan mevcut haritayı silip 'hızlı haritalama' modunu kullanarak cihazın evi yeniden analiz etmesine izin vermeniz en sağlıklı yöntemdir.
Robot süpürge temizlik performansını artırmak için ne yapılmalı?
Robot süpürgeden tam verim almak için fırçaları düzenli temizleyin ve sensörlerin üzerindeki tozları haftada bir kez yumuşak bir bezle silin. Ayrıca, süpürme modu yerine 'detaylı temizlik' veya 'kenar temizleme' modunu seçerek cihazın odanın köşelerine ve halı kenarlarına daha fazla odaklanmasını sağlayabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 359 göst.
0 oy
8 cevap 410 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 184 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayriye_6464 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 786 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu