0 oy
424 göst.
önce Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Sız ve cocuklarınız hasta olsanız ama hocanızın oncelı annesı olsa ne yapardınız bana dıyor sen öleceksen ol çocuklar nasıl dıye arıyor

14 Cevaplar

+1 oy
önce (9,069 puan) tarafından

En güzel tepki sevmeyen bir adamı bırakıp gitmek olur elbette ama çocuklarla boşanmak kolay değil. Bu durumda bilirdim ki kocam yanımda değil kendime daha iyi bakardım maddi manevi kendimi güçlendirirdim. Ve tabi ki özgüvenli olur dış görünüşüme bile daha çok dikkat ederdim. Bunun sebebi de kadınlar kendilerine baktıklarında erkekler daha çok saygı duyuyor. 

-Reklam-
+1 oy
önce (7,925 puan) tarafından

Kundaklar annesinin kucağına veririm herkes kendi bebesini büyütüyor madem büyümemiş koca e*şeği de kayınvaliden büyütsün.

Üstüne da şöyle okkalı bir boşanma protokolü yollarım. Döndüre döndüre okusun. Zaten evli değilsiniz, kocan annesiyle evli. Acı evet, üzücü ama gerçek bu. 

+1 oy
önce (3,875 puan) tarafından

Eski kocam olur gayet net. Herkesin annesi kıymetli ama ana kuzusu erkek asla çekilmez

+1 oy
önce (870 puan) tarafından

İki üç gün temizlik yemek yapma kahvaltı falan hazırlama ona bak nasıl adam oluyor bir şey derse ölmemi istiyordun farz et ki öldüm (ALLAH KORUSUN )git annende yemek ye de 

+1 oy
önce (2,188 puan) tarafından

kusurabakmada nekadar apt.l bir esin var. sen oleceksen ol ne. ozaman ayrilalim madem beni olmus kabul et. cocuklarini onemsiyosan anneleri ölen bir cocuk nasil olur dusunemiyor bile esin valla kusurabakmada bo.ka surulecek alil yok

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Ömür boyu annesinin yanına gönderirim kesin 

0 oy
önce (8,606 puan) tarafından

hoş köpek derdim eşim bana böyle dese, eşim olmaz zaten bu lafından sonra

önce (53 puan) tarafından

Hastanedeyız o annesının drrdıne dustumus

0 oy
önce (1,407 puan) tarafından

işte saygı biterse evlilikte biter demektir bu nasıl ölmeni ister bu adam anlamadım

önce (53 puan) tarafından

Dedıgımdr sana takılayım fıye dedım

önce (1,407 puan) tarafından

canım benim böyle takılma mı olur eşinle ciddi konuş sende bir daha böyle konuşmasın tavrını koy 

0 oy
önce (133 puan) tarafından

Adamda sana karşı merhamet yok, çocuklar olmasa boşan derdim direkt. Böyle adamla ömür geçmez. Gitsin anasına baksın 

0 oy
önce (3,387 puan) tarafından

Oldu canım derim açmam telefonunu vs o kadarda değil 

0 oy
önce (26,163 puan) tarafından

Beni sevmek zorunda değil yani sevgi ilgi zorla olacak bir şey değil ama beni sevmeyeni sevecek kadar da ben saf değilim. Biri bana öl dese ben niye ölüyorum sen öl derim. Böyle bir insanı da eşim sıfatı ile hayatımda tutmam 

0 oy
önce (12,316 puan) tarafından

Yazdım yazdım sildim... Ne bu kin ne ofke ne demek sen ölürsen öl..... Benim eşim öyle bişey dese ölmüşümdur onun için zaten?? 

Dün aksam karnım ağrıyordu adet sancısı ben azıcık uzancam çocuklarla ilgilen dedim bana sıcak su torbası yapıp verdi çocukları yedirdi ödevini yaptirip uyuttu...

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Şakasına söylenecek bir cümle değil bu. Tepkinizi koyun anlasın yaptığının yanlış olduğunu. Yok sayın eşinizi. O nasıl sizi değersiz hissettirdiyse siz de öyle yapın ilgilenmeyin bence.

0 oy
önce (7,004 puan) tarafından

Böyle bir insanla ömür geçmez allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 435 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 959 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
0 oy
5 cevap 317 göst.
30 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,319 soru

24,370,153 cevap

347,959 kullanıcı

...