Selamlar,
Boş bir soru olacak biraz ama hep merak etmişimdir 😇
YouTube videoları altına yorum yapıyor musunuz? YouTube u sosyal medya olarak değil de, sadece video içeriği olarak dikkatimi çekiyor. Hiç yorum yapma ihtiyacı hissetmedim. Ama video izlerken de yorumları okumadan edemiyorum 😊
Sizin görüşleriniz neler?
Tarif ve ders videolarının altına yorum yapmışlığım var ama izlediğim dizinin altına yorum yapmam.
Karşılık veriyorlar mı peki? Geri dönüş oluyor mu yani?
Ders videosunu dinlediğim hoca aktif olarak kullanıyor youtube u hemen cevap verdi. Ama tarif yazdığım vermedi diye hatırlıyorum emin değilim onun bildirimini takip etmedim.
X dışında ki herhangi bir sosyal medya da yorum yapmıyorum
Bide burası var 😄
Bende instagram var ama arada aile üyelerini trollemek için yorum yaparım😊 Diğer türlü sadece burası var gerçekten.
aynen. orda direk kimlik belli. benim kiz yorum yapiodu bi ara benim telefonumfan. okuma yazma yeni ogrenfigi sira. ula bi bakiom amcalar delikanlilar falan eklio takip . kizdim. kizim tanidik tanimadik herkes gorup buluo beni sakin yazma dedim babasids kinustu falan dsha yapmadi yorum
Hiç okumam yorum da yapmam izler geçerim😄
Bu ben 😊 yorum yapmam, ama okurum.
yapıyorum 😂
ayy onlar sinir bozucu
dizilerin altında da x oyuncusu muhteşem oynuyor diyenler falan yazıyorlar 😂
Heh işte bu yüzden tüm yorumlar yapıştır gitsin sanıyordum 😅
öyleleri de vardır bence bot hesap olayı falan var ya
Instagram ve emekli olmadan önce Facebook da vardı. YouTubeta da muhtemel.
aynı anda birden fazla iş yapabildiğim için her yere yetiyorum.
Yok yaa sadece izler geçerim 🤗
Bazen yapasım geliyor ama vazgeçiyorum 😊
bende hiç yapmam ama dediğiniz gibi bişey izlerken illa yorumları okurum:))
Benim hoşuma gidiyor, ama gerçekliklerinden şüphe ediyorum 😅
Youtubeden genelde yemek videoları izliyorum Oktay ustanın tariflerini izlemeye başladım şu aralar yaptığı yemeğe değilde sürekli Oktay ustaya çocukken izlerdik felan yazıyorlar oradakilere ay yeter artık yemeğe yorum yazın diyesim çok var ama yapmıyorum
😊 Bazen benim de karşılık veresim geliyor ama yazmıyorum.
Sadece buraya yorum yapıyorum. Onun dışında hiç sosyal medyada etkileşim halinde değilim
Burada aktifim, İnstagramda da sadece aile içinde yorum yazarım. Diğer türlü gık desen yorum yapanları pek anlayamıyorum.
Bende yorum yapmiyorum. Ama yorumları okumak eglenceli oluyor.
Evet, bazıları video ile alakalı, hoş/komik yorumlar. Kimisi de başka telden çalıyor 😅
Oradan video izlemiyorum genelde eski dizileri falan izlersem izliyorum. Binde bir el işine falan bakıyorum ihtiyacım olursa. Ama yorum yapma gereği duymadım açıkçası.instadada yapmam
YouTube a çok bakmıyor musun 🤔 ben bayağı şey izliyorum ama yorum yapmadan.
Yok çok bakmam shorts kısmına hiç girmiyorum zaten eski.dizilerden açarsam o
Burası gibi aynı yorum yapma gereği duyarsam yaparım . Ama konuşmak içinde boş boş şeyler yazmam
YouTube da çok var bu. Hiç bir katkısı yok, dümdüz yazıyor çoğu.
Dizi yorumlarına bayılıyorum ve itiraf ediyorum ben bir yorum bağımlısıyım genelde de beğeni alan yorumlarım olur 🙈
Aa belki yorumlarına denk gelmişimdir o zaman 😇
yapmiyorum ama yaprak dökümü izlerken yapmistim cok🙂 instagramda yapiyorum ekliyor abazalar
Ahah dizi aşkı 🤗
Reglrıza diyorlar Ali Rıza beye onu çok seviyorum ben 😅😅
haha evet hele yeni sevket gelince 😀
Adı bile ikinci Şevket yeni Şevket olarak kaldı
Ben de İzliyorum yorumları da okuyorum ama yorum yapmıyorum😂
😊 Buda zevkli oluyor.
Aynen öyle😊
Yapıyorum cok zevkli
Yapan varmış, ama az sayıda çıktı 😊
Bende hiç yapmamişim
Arada yapasım geliyor ama hemen vazgeçiyorum.
Yok ben yorumlara pek bakmıyorum zaten güncel televizyon izlemediğim acmadigim için takip ettiğim dizileri falan izliyorum YouTube’dan
Dizi değil de, genelikle şarkıların yorumlarına bakıyorum. Ya da bazı sosyal konularda yayınlanan program /röportaj gibi konularda, kim ne düşünüyor diye bakıyorum.
Gülse birsel yapımlarının bağımlısıyım dönüp dönüp onun dizilerini izliyorum😂
Avrupa yakasına karşı böyle bağımlılığım vardı😊
Hic yapmam ekran bagimlisi degilim burada biraz takilip x'de gundeme bakip cikiyorum.
Kişi, yorum yapmasa da, ekranla saatlerce vakit geçirebilir. Direkt kişiyle iletişimim yoksa yorum yapasım gelmiyor 🙂
Ben yapıyorum . Özelliklede beni etkileyen şarkıalra vs
Yorumlarını okumuşumdur mutlaka o zaman 😊
Az da olsa yapmışlığım var.
O da iyi. Benim yapasım geliyor ve gidiyor.
İzleyip yorum okuyanlardanım bende bir tek burda yapıyorum yorum 🤭
Ben de öyle 😊 Hatta burada nasıl yapıyorum diye kendime şaşırıyorum bazen.
1,493,448 soru
24,401,063 cevap
350,133 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın