Ankara'da Ülker var mış orda herşey ucuz muş marketlere göre doğru mu
Ben hiç duymadım. Bizim buralarda en azından
Sanmıyorum canım hemen hemen aynı fiyat
Sadece diğer yerlerden daha taze oluyor
Bi de özürlü ürünler olursa onları ön plana koyuyorlar
Akyurt'ta orası ismi Ülker shop. Bayağı uzak yani havaalanının oralarda gerçi sizin nerede oturduğunuza göre değişir. Ben daha önce hiç gitmedim zaten Ülker için de gitmeye niyetim yok ama sosyal medyada reklamlarını çok gördüm özellikle fenomenler çok fazla reklam yaptığı için zırt pırt karşıma çıkıyordu. yorumlardan anladığım kadarıyla da öyle aman aman gidilecek bir tarafı yok yani gitmeye değecek kadar bir uygunluk yok. her ürün her dönemde uygun olmuyor bazı ürünleri ara ara kampanya yapıyorlar direkt fabrika çıkışı olduğu için daha uygun olduğunu düşünenler oluyor. Bu da aslında hangi ürünü alacağına bağlı bir durum. Mesela bizim buralardan gideceksen gidiş dönüş yol parasını da araya kattığın zaman hiçbir uygunluğu mantığı kalmıyor ama akyurt'ta ya da ne bileyim pursaklar'da falan oturuyorsan belki o zaman bir gider görürsün. internete Ülker shop yaz çıkar yorumları mutlaka oku derim özellikle olumsuz yorumları oku.
Akyurtta orası eğer Sincan'da yada civarındaysan Elvan var orasıda baya uygun
Bursada var😂😂 aklıma getirdin kiz ben o zman bosh fabrikasında calisiyordum arkadaşa Ülker fabriksinin deposu vardi adamlardan kutu kutu bisküviler alırdık tarihi geçmiş kolalari bahçeye koyanları biz alıp icerdik 😂😂😂
Biz alıyoruz ordan eşim havalimanında çalışıyo oralara yakın bi yerdeymiş hiç gitmedim eşim alıyo gerçekten çok ucuz bi sorun yaşamadık aynı tatlar aynı lezzetler 20 tane çubuk kraker 30 küsür lira geçenlerde 60 taneye yakın metro gofret piko harbi çikolata almış 120 lira çok iyi oluyo dünyanın şeyini alıyoruz
Kimse bilmiyor mu ya oradan geçeceğim uygunsa içeri girerim güncel fiyatlardan pek haberim yok
Ucuzluğunun sebebi gramajının düşük olması bazıları kısa bazıları uzun yani her yerde 40 gram satılıyorsa çikolata orada 30 gram falan oluyor bazılarında o yüzden ben de Ankara'da yaşıyorum Çok sevdiğim bir yer
Ülker akyurt ve çubuğa giderken ama yolun üzerinde... Sağlam ürünleri markettekinden pahalı ama ambalaj hatası veya kırık durumdaki ürünler kilo fiyatıyla uygun satılıyor..
Son çıkan haberlerden sonra Ülker yiyen var mi ya
Teşekkür ederim arkadaşlar
1,494,010 soru
24,409,025 cevap
350,767 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın