Ya vallaji bıktım ya 5 yıllık evliyim evlendim evleneli her gün aynı terane
Ya benim bu adamda ki hastalık vallahi beni çıldırttı ya
Kızlar her gün eve gelir ne üstünü degişir ne yemek yer. Direkt tüm odaları gezer. Temizlik yaptıysam deterjanları düzeltir. Mutfakta ki baharatlık tencere tabak herseyi düzeltir.
Sorun surda ki zaten hepsi derli toplu. Sadece kontrol ediyor kafayı yicem.
Misafir gelmiyor evimize ya bunun takıntısı yüzünden Arkadaşım evde misafir varken bari yapma ya.
Kaynanama söyledim git oglunla konus psikiyatriue gitsin bu ne ben evimde kendimi hic rahat hissetmiyorum surekli diken üstündeyim.
Bana dediği sey : Bende öyleydim kızım misafir gider gitmez kırlentleri düzeltir evi makineye tutardım der.
Eşime sürekli diyorum psikiyatriye gidelim diye gitmiyor Allah askına bi akıl verin ya.
Resmen işci gibiyim her gün temizlik yemek aksam patron gelip yaptıgıö işi kontrol ediyo
Ben felç geçiririm.kiz yada o bizim evde felç gecirirdi 😂
Cok arastırdım bacım vallahi muhtemelen dediğin gibi de hödük tedaviye olumlu bakmıyor 😑😪
yapma sen. . calismiyorsan sabah vik gez kurslara gt nebilim halk egitim kurslarinspor o bu gez vakit gecir yada evdeysende yan gel yat pasa gonlune gore yasa . aksam esin isten gelip kadir ezildi gibi girirssin eve . esim boyle her boka maydnoz olsa benim yaptigimda iusur arada teftis etse ozaman yapmiyim madem sen icine sinen sekilde yap derdim ve yaomazdim mis gibi hayat aslinda . calisiyosanda aksam eve gel dusununal pijamalarini giy dinlen misgibi. esin yapsin nasi icine siniosa duzen tertip temizlik o bu nasi istiosa yapsin karisma bence
Benimki gene 5 gun yerde havlu dursa kaldırıp almaz 😂
benimkide . ne zarari var diyor😂 benimki bide 15 yasidan beri tek basina bekar evi. haliyle saldim cayira mevlam kayira yasamaya alisik. coraplarin tekini bulamiyor eslestirmeye useniyor diye her ay 60 adet corap alip sabah giderken ve isten gelince olmak uzere gunde iki tane kullanip atan don yikamaya usenip giy at atlet yikamaya usenip giy at yaoan adam😂😂😂 her ay 40 50 don ve atlet 60 da corap alip atan bir cakma sabanci zengini bekarken boleymis hayati😂😂😂
😅😅😅
Bu lafın üstüne yorum yazamadım.💯💯
Ben iki çocukla her işi yaparken, eşim bazen söylenirdi. Kendisi neredeyse hiç iş yapmazdı.
ben yokken ya da kendine düşen bir iş olunca da hiç rahatsız olmazdı.
Dışarıya karşı da çok temiz, çok titiz gibi dururdu ama aslında ortada yaptığı pek bir şey yoktu.
Şimdi gerçekten yetişemiyorum. Allah var, benim ki havluyu kaldırıyor 😅 ama onun dışında ne gerek var modunda 😅 kendisine Kalsa asla bir şey kaldırmaz yerden. Biraz mecburiyet yapıyor 😀🤨
Zararı yok, abartıyorsun lafları da eksik olmuyor Ben evin hanımıyım beğenmeyeceğim hava atacağım 🤣
Ama şaka bir yana insanın psikolojisi gerçekten bozulur.
Benim eşim de çok takıntılı maalesef
Allah yardım etsin bacım ben kafayı yemek üzereyim sen ne durumdasım
Bende öyleyim ne yazikki
Madem bu kadar takıntılı siz dokunmayın o yapsın 😅
Onu yapsam evde kavga kıyamet kopar vallahi bu temiz yeri düzeltmek istiyor
Ne zor bir hayat asla benlik değil ve evet görünmesi lazım kendi akıl sağlığı için
Sorma vallahi benlikte degil sevmesem asla katlanmam ya
Takıntılıysa takıntısını tetikle o zaman. Kirli bırak her tarafı kriz mi geçiriyor, kafasını mı duvarlara vuruyor, ne yaparsa yapsın. Delirte delirte düzelt onu.
Artık o aşamaya getirecek spnunda beni az önce cocugu uyuttum uzanıcam yastık ***** yastığı düzelt diyor kapıya atmama ramak kaldı
Neyseki sana kızmıyor niye bunlar böyle diye
Asla kendimi ezdirmem sürekli temizlik yapıyorum zaten dagınık biri de değilim ki ama artık öyle olacagım temiz düzenli yeri düzeltmek degil biraz da kirli yerlerle ugrassın 🙄
Temizleme bakim napcak zor bacım benim eşimde takıntılı ama kendisi yapmaz bana kızar ben sana bunu böyle koyma demedimi diye
Kız niye böyle acaba ya ama benim eşim de öyle bi tık yani dağınık görmek istemez ama bu tık böyle deil
hiç konuştun mu eşinle rahatsızım bi durumdan die
Askım her gün ev makineye tutulur. Simdi bebegim var 2 güne mutlaka tutulur ben zaten titiz bir insanım ama bu koca kafa yüzünden bırakıcam pis kalsın deli etti beni yahu
Bırak o yapsın yahu
Kafasına Kafasına patlatırdım herhalde 😂
bu kadar takıntılıysa kendisine yaptırırm ben, baş edilmez bunlarla
Bencede kendi yapsın. Kadir ezildi gibi😄
Yani temiz yeri kontrol etmeyi herkes yapar . Sıkıysa işin içine girsin
Yani nedensem bilemedim işin çok hayat böyle geçmezki sana zehir olur al karşı karşına adam akıllı konuş yoksa ben böyle yaşamak istemiyorum deyip resti çek kendi ailenin yanına git belki aklı yerine gelir sana işci gibi değilde karısı gibi davranır ben çalışam patron bana böyle yapsa işi bırakırım
Kimseyi bu kadar cekemem canım kendımı çok seven bir insanım O yüzden cekemem ne kadar esımı sevsem bile ben soğurum bu durum yüzünden ,bunun onda bırını yaşasam kapının önünde bulur kendını çünkü katlanamazdım ,sen anlatırken benım içime daral geldi canım
Yapma yapma. Temel ihtiyaçların dışında hiçbir iş yapma. Bırak işten gelince kendisi yapsın.
Son dediğin şey güldürdü istemeden de olsa 😅
Allah sabır versin. Yani tedaviye ihtiyacı var o kesin ama her şey beyınde başlayıp bitiyor. En azından bakma isteğini biraz dizginlemeye çalışması için ikna et. Sonuçta insan gördüğü şeyden rahatsız olur. Acaba burda rahatsız olacağım bir düzensizlik var mı dıye özellikle bakmasına gerek yok. Bir erkek için hele. Git evin rızkı için çalış sanane benim evin içindeki işimden be adam derim
Ay ne sinir bozucu birşey bu ya benimde eşimin abuk subuk takintilari var ama bu baya değişikmis
Eşimin kafasını o tencereye sokar duzelttigi ilaclarida ona icirirdim büyük ihtimal 😂
Valla çok sorun lu ya boşan değmez
Bir Kadir ezildi de sende var o zaman desene bı kere bişey demişti misafir gider ben tüm evi kirklarim diye al kadiri vur seninkine bacım 😄erkeğin titizide hiç çekilmez misal ben öyle bı komşum olsa evime gidemezdim korkardim bişey yemeye falan mazallah yere kırıntı dökülse Allah muhafaza evden de kovar kız öyle tipler 😄
Kadir kendi yapar.bununki temiz evi kontrol etmeyi seviyormuş.
Tut ki "beğenmediği" bir yer var ozmn noluyor? Kavga mi cikariyor seni mi eleştiriyor? Bana evde yardim etmeyen bi eşim varsa- ki benim esim de yardim etmez- kesinlikle düzenime kariştirmam laf ettirmem. O ilk önce kendine bakcak sonra bana maydonoz olabilir belki
1,491,102 soru
24,367,458 cevap
347,671 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın