Selamün aleyküm hayırlı akşamlar 🌸
Yenidoğan kıyafetleri kurutmaya atıp çekme vs yaşayan var mı kızlar zaten küçücükler bir parça kalmasınlar sonra diye sormak istedim:D hiç riske atmayıp 0-3 ay yerine 3-6 ay mı alsam ? Bir zahmet atmayıp kurutmalığa as diyenleriniz olacaktır belki ama yerim yok 😄🤦
Valla ben attım bişey olmadı 😄 pamuklu ayarda değilde karışıkta kuruttum o çok sıcak olmuyor benim makinede hafif nemli bırakıyor sonrada ütüledim zaten
0-3 ay mı almıştın kıyafetleri canım:)
Evet 0-3 aydı hepsi
Tamam canım teşekkür ederim 🌸
yok be ne gerek var evi nemlendirecen havasiz kalacak islak camasir kokusu falan. at kurutmaya gec . bebek zaten ilk yenidogan takimlari yani 03 leri 20 gun en fazla giyiyor😂😂. sonra bir iki ay da 3-6 ay giyiyor. 69 en cok. cekmesini umursama yani bebek zaten bir iki aydan cok giyemez
Evet orası da öyle tabi:D
Ben kızımın yeni doğan zamanında annemin kurutmasina attım çekmedi ne bilem
Tamamdır teşekkür ederim 🌸
Ben dicleminkileri atmiştim bir sıkıntı olmadı hiç canim 🤗 cinsiyeti belli oldu mu sisin 🥰
En son kız dedi yine doktorumuz artık kız galiba diye düşünüyoruz 😄 önümüzde ki hafta şeker yükleme testimiz var, doktordan bir daha bakmasını isteyeceğim bu sefer de kız derse ufaktan başlarım artık almaya🥰 doktor da bıktı bizden 😄
Kesin kız o zaman canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🥰🤲
Amin canım sağolasın 🌸 hepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşallah 🤲
Kurutma da genelde eşin Kıyafetleri çeker. Nerden biliyorsun diye sormayn😂 at bacım. Baktn çekiyor büyük alırsn .
Neyse ki onlar da çekmiyor 😄 öyle yapacam canım teşekkür ederim 🌸
Hiç birşey olmuyor bacım at gitsin yıka as bilmem ne onunla mı uğraşacaksın 😅 sağlıkla gelsin inşallah minik kuş ❤️
Aynen kuzum minik minikiler zaten 😄 aminnn çok teşekkür ederim 🌸 🥰
Çok çabuk küçülüyorlar 🥲🥲 rica ederim canım ❤️ kolay doğumların olsun ❤️
Canım benim eksik olma aminn 🤲 🤍
1,491,025 soru
24,366,628 cevap
347,631 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın