Sultan Butik'ten alışveriş yapan var mı, site güvenilir mi?

0 oy
180 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (232 puan) tarafından

Kizlar bu siteden alisveris yapan var mi guvenilir mi 

1 cevap

0 oy
(3,140 puan) tarafından

Evet çok yaptım ben kapalı değilim ama beğendiğim bir kaç tunik hırka almıştım tayt üstüne giymeye kışın malları da çok güzel 

(232 puan) tarafından

Sorunsuz geldi mi kargo bende etek begendim ama karar veremedim ilk kez siparis vercem 

(3,140 puan) tarafından

Evet evet sorunsuz geldi hatta kapıda ödemeli aldim geri iade de edebiliyorsun canım sıkıntı olmuyor

(232 puan) tarafından

Tesekur ederim cnm 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Online bir butikten alışveriş yaparken güvenilirliği nasıl anlarım?
Bir online mağazanın güvenilirliğini anlamak için ilk olarak web sitesinin SSL sertifikasına, yani adres çubuğundaki kilit simgesine bakın. Ayrıca işletmenin açık adres, sabit telefon numarası ve vergi levhası bilgilerinin 'İletişim' veya 'Hakkımızda' sayfalarında yer alıp almadığını kontrol edin. Sosyal medya hesaplarındaki yorumları incelemek ve daha önce alışveriş yapmış gerçek kullanıcıların deneyimlerini araştırmak size önemli ipuçları verecektir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Tesettür giyim sitelerinden alışveriş yaparken nelere dikkat edilmelidir?
Tesettür giyim sitelerinde alışveriş yaparken en önemli konu iade ve değişim süreçlerinin şeffaf olmasıdır. Ürünlerin kumaş bilgilerini, beden tablosunu ve kullanıcı yorumlarını detaylıca inceleyin. Özellikle kurumsal bir altyapıya sahip, müşteri hizmetlerine kolay ulaşılabilen ve güvenli ödeme sistemleri (3D Secure gibi) sunan markaları tercih etmeniz yaşayabileceğiniz olası sorunları minimize edecektir.
İnternetten alışveriş yaparken mağdur olmamak için hangi yöntemler kullanılır?
İnternet alışverişlerinde mağdur olmamak için her zaman kredi kartı ile 3D Secure güvenli ödeme yöntemini kullanın ve mümkünse kapıda ödeme seçeneğini tercih edin. Tanınmayan veya hakkında çok fazla olumsuz şikayet bulunan sitelerden uzak durun. Şüphelendiğiniz bir durum olduğunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileceğinizi unutmadan, alışveriş sonrası gelen onay e-postalarını ve kargo takip numaralarını mutlaka saklayın.
Bir e-ticaret sitesinin sahte olduğu nasıl anlaşılır?
Sahte veya dolandırıcılık amaçlı siteleri anlamak için sitenin tasarımı, dil bilgisi hataları ve fiyatların piyasa ortalamasının çok altında olması gibi detaylara bakın. Güvenilir siteler profesyonel bir arayüze ve güncel sosyal medya etkileşimlerine sahiptir. Eğer site iletişim bilgileri yerine sadece bir mesaj formu içeriyorsa ve herhangi bir kurumsal kimlik bilgisi paylaşmıyorsa, bu durum alışveriş yapmadan önce dikkat etmeniz gereken ciddi bir uyarı işaretidir.
Online alışverişlerde iade ve iptal haklarım nelerdir?
Mesafeli Satış Sözleşmesi gereği, internetten yaptığınız alışverişlerde teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeksizin cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Satıcı, cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren 14 gün içinde aldığınız tüm ödemeleri iade etmekle yükümlüdür. Bu süreçte kargo fişi ve fatura gibi belgelerinizi mutlaka muhafaza ederek süreci resmi olarak takip etmeniz haklarınızı korumanızı sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 142 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Fatma.elifrana (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,299 göst.
10 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Nurella (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 122 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.