körle yatan şaşı kalkio zaar😂😂😂 benim telefnu oglana verdim esimde mac yorumlari izlio. bende esimin telefnu aldim guller ve gunahlara bakiom biyandan da gecmisi karistiriyodum😂😂 bolgesel zayiflamam mekik aleti arastirmis . tirnak sararmasi 😂 cilt bakimi.
haspam bide en iyi anadolu yakasi cilt bakimi demis kampanya indirim de kovalamio. en iyisine gidecek beyzade😂😂😂😂😂
Şu eşler arası telefon kurcalama bi bana mı ayıp geliyor
:) ayip degilde gerek gormem bende . reklam arasi bi safari google gecmisine bir bakayim dedim 😂
Neresi ayıp kız elinden tel düşmeyen kocanın telefonuna fırsat buldun mu bakacan bence böyle temizse oh ne ala memleket ama ya sıkıntı çıkarsa arkandan dolap dönmesinden iyidir bence sef yerine konmaktansa bilgili yerinde ol gözün açık olsun yani neler neler duyyoruz dünyanın bin bir türlü hali var 😄ben gözünün önünde girmem geçmişi silerse korkusu var nerden silinecegini öğrenirse siler diye onun haberi yokken bakarım denk getirirsem
Öyle bişey yaparsa beni en fazla 1 defa kandırabilir 2.ye mutlaka açık verir çünkü kadın bakışından öpüşünden bile hisseder aldatıldıgını telefon kurcalamak çözüm değil en basit adamın 2.telefonu var diyelim eve getirmiyor tüm kirli işlerini ordan hallediyor sürekli kullandıgı telefon temiz hadı buyur burdan yak yapmak isteyene kimse mani olamaz her türlü çözüm bulur
ya simdi temizse sorun yok ama bi mide bulandiracak m kafa karistiracak bisey bulunca insan bidaha bakmaya cesaret edemez heralde. cunku bisey bulunca ya sessizce sineye cekip hic ses etmiceksin . bile bile slak yerine koncaksin. yada gemileri yakip hedap sorup carpip kapiyi cikacaksin mahkemede gorusuruz diyerek. o yuzden allah ters biseyler bulanin yardimcisi olsun gercekten cok zor durumdur. bile bile sa.lak yerine konmaktansa bakmayip bilmeden sa.lak yerine konmak daha az aci verir ama bence.
Üzüm üzüme baka baka kararırmış 🤣
he ya sorma:)
Değil kurcalamak elime bile almayan ben
:) ama oglan benim teli aldi beraber yatioz yatak odada. bos bis durana kadar bari isik kapali vunku kitap falan okusam . bari esimin teki alayim dedim:)
Ha haaa iyi yapmışsın canm bende birgün bakacam. Aramız bozuk şimdi
Ben de geçen günlerde kurcaladım hatta buraya yazmıştım neler gördüğümü dua edin valla o geçmişe 😂
Ne gördün kız geçmişte anladivir 😄
Zenci şeylerine bakmış gerizekalı şok oldum onları görünce ne gördüğümü söyledim ne de telini kurcaladigimi onları görünce usulca telefonu aynı yerine koydum kaçtım 😂😂
Kız norecemis zenciyi Kara kara tobe yarebbim 😄evde beyazı dururken ağzına iki cakaydin nasıl sabrettin 😄
1,493,188 soru
24,397,762 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın