0 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,134 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Biz kaynanamla altli üstlu oturuyoruz bugün ise gitmedi akşamüstü aradı kahve içelim diye tamam dedim bende o sıra iş yapıyordum neyse bıraktım kahve içtik içerken dedi ki hingel yapacaktim erindim yapmadım dedi bende yapınca güzel oluyor falan dedim bu arada emziriyorum akşam gorumcem geldi saat 8 gibi ayy cok şiştim dedi ne yedin de dedim hingel yedim annem yaptı cok güzeldi ımmmm falan yaptı içime oturdu resmen ya insan yapınca bir tabakta yukarı vermez mi ben mi yanlış düşünüyorum ilerde böyle bir kaynana olmayacağım benimde oglum var ama bazı yaptıkları çok zoruma gidiyor habire akıl verme peşinde hiçbir desteği yardımı yok 2 çocukla Cebellesiyorum ama akıl vermeye gelince çene çalıyor geçen de bir konu hakkında laf söylüyordu bende anne yeter artık akıl verme akıla ihtiyacım yok para ver dedim sustu bazen delircek gibi ediyor insani

13 Cevaplar

0 oy
(11,121 puan) tarafından

Ayıp be ben komşuma bile şunu yapacağım desem bir tabak yollarım nefsi kalır diye nasıl insanlar var yarın yap sende duyur ama verme onlara sinir oldum ta burdan 

(2,134 puan) tarafından

Ya cidden içime oturdu hep böyle yapıyor ya bir keresinde de  tavuklu pirinçli mantı mı ne varmış ben aşağıya indiğimde gördüm bu ne dedim mantı ici dedi ne mantısiymis bilmiyorum dedim böyle böyle dedi anlattı aaa hiç yemedim dedi onda da yollamadi derdi ne acaba

-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından

Oluyor valla ben hamile değilken gel birlikte akşam yemeği yapıp yiyelim erinirsen ben yaparım birlikte yeriz diyordu hamile kaldıktan sonra çok yoruluyorum yemek yapıp sizi çağıramıyorum diyor benim hamilelikten dolayı yemek yapamadığımı bildiği halde sanki ben ona minnetim böyle insanlar var ama gün gelecek bende sırt döneceğim

(2,134 puan) tarafından

Ayni aynı ben hamile oldum doğum yaptım sormadı bile hala daha öyle 2 çocukla yardıma ihtiyacın var mı diye ama akıl vermeye gelince bayılıyor akıl vermeye ya tamam çalışıyor ama evde olduğu günlerde var bazen akşam oluyor yemek yapamadım diyorum gel ben yaptım beraber yiyelim demiyor şunu şunu yaotim bende diyor

(9 puan) tarafından

Gelecek günleri iple çekiyorum hiç acımayacağım 

(2,134 puan) tarafından

Ah ah Rabbım sorsun bir şey demiyorum 

0 oy
(1,818 puan) tarafından

Bazı insanların kalplerinde merhamet kalmamış galiba. Biz kayınvalidemle aynı mahallede oturuyoruz aramızda bir sokak var diyebiliriz. Böyle börek çörek mantı vs ne yapsa gönderir ya getirir ya eşim için gelip alsın der , bende keza yollamaya çalışıyorum. Ben yedim yavrularım da yesin diye düşünür ana yüreği , hele altlı üstlü otursak ohoo gelin bizde yiyelim der heralde her akşam . Yaptığının farkına varmasını dilerim kaynananız için, üzücü bir durum . Sende börek çörek kek pasta yap yollama , ay misafirim gelecek şunları şunları yapıcam de kalk git evine 

0 oy
(26,548 puan) tarafından

Ben postu okurken sizin yapmasina yardım etmenizi ima etmiş olarak algıladım erindim demiş sizin beraber yapalım demenizi veya ben yapayım demenizi beklemiş. Sen gelirsin ve el kızısın seni düşünmez mümkün değil 

(2,134 puan) tarafından

Hayir öyle bir şey olsa söylerdi böyle düşündüğü zaman diyor

0 oy
(130 puan) tarafından

Ben evde yaprak sarıp zor bir yemek yaptıysam kesinlikle annem ve gelinimi de çağırırım babam olmadigi için annem tek kendi yapmaz gelinde öyle cicuktan zar zor yapar beraber yer içeriz 

0 oy
(143 puan) tarafından

Bızi 20 yasında hatırlayıp ararlarsaaaaa

0 oy
(6,063 puan) tarafından

Ayıp etmiş benimki verir önemsiz birsey yaparsa anca vermez

0 oy
(795 puan) tarafından

Kayinvalidem benim veya eşimin sevdiği bisey olduğu müddetçe nuhakkak gönderir en basitinden köfte yaparsa ya bizi çağırır veya kendi gondrrir. Kendi annemden görmediğim ikram ve merhameti onda gördüm allah razi olsun 

0 oy
(1,871 puan) tarafından

Çok yanlış kendine yapılsa laf ederler görümcede bilerek mi yaptılar tabi günah olur şimdi sen bilirsin iyi 🤦‍♀️

0 oy
(4,781 puan) tarafından

O sırada karşı mahallede oturan yengemleri her güzel yemek yaptığında arayıp ısrarla çağıran annem. Çocuklar yesin diye.. aynı zamanda ablamin eski kaynanasi da çift dairede ablamla karşılıklı otururken ablamin kocası bırakıp gitmisti kadın 1 tabak yemek vermedi 1 mandalina dahil torunlarına kapıyı çalıp götürmedi. Ablam kanser bile olmuştu kemoterapi görürdü yine gidip evine yemek yapmazdı. Yani kaynana var kaynanacik var. Boş ver bacım. Allah sorsun 

0 oy
tarafından

Ne biçim insanlar var ya kayınvalidem sevdiğim yemeği gelmeden önce orada yaptırır mesela orada fırında pişirdikleri için kadın onu buzluğa koyar iki gün sonra uçağı varsa yine de bana da getirir

0 oy
(2,311 puan) tarafından

Kısa ve öz olarak sende yapıp ettiğini gondermeyeceksin.

0 oy
(625 puan) tarafından

Bazı insanlarda merhamet denen bir SEY yok ya ne kadar acımasısız bife emzirıyorsun yazık ya bize söyle bi laf var emzirdğin  zaman birseyi görüp yemedigin zaman sütün acı olur ve memen cok agrır sanlı halla ağız sütü varmış gibi insan düşünür ya gelinim emziriyor sütü acı olur diye 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 510 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 269 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,011 soru

24,409,100 cevap

350,773 kullanıcı

...