Noldu.niye uyumayalım 😄
Uyu bacım Allah rahatlık versin benim bebe arka dişleri cikiyo çok huysuz yeni yattida bı çay içem dedim☺️
Tamam sağol :) kıyamam Allah yardım etsin kaç yaşında.afiyet olsun 💐
14 aylık adamım saol 🌹
20'lik dişim ağrıyor ya doktor çekmiyor da onu, yanında ki diş çürüktü onu cektiler 20lik diş oraya yuva yapacak dedi. Patlamadı da bir türlü 🥵🤕😅
Ooo bendede var benimki 14 aylık banyonun kapısı bozuk bugün 4 5 kere pijama çorap değiştim hayır diyorum bide guluyo yani anliyo ama yapiyo 😂sabahta çekmeceden orkiti almış hep yere yapistirmis napicazzzz
Senin ki biraz daha pro Max 🤣🤣 vallahi ya bebekken günlük 1 takım değiştirirken şimdi bizde de durumlar aynı 🤣 ay vallahi annelik zor , birileri demişti yürümeye başlasın 3.cüyü düşünüyor musun görürüz demişti 😁
😂olsun hepsi geçiyor hatta ozluyorsun valla benimki büyümesin
@DP çok geçmiş olsun canım ❤️🩹
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️
Afiyet olsundu 🙂
Allah
böyle anlık
Oooo sizin iş yaş ☺️
Bende benimki uyumuyor diye tripleniyordum sizin çocukları görünce içim rahatladı benimki yatakta bekliyor en azından
Hahah zaten geç yatıyorlar ortalama 23 gibi
Bugun uyumak istemediler vakit geçiriyoruz beraber bir daha çocuk olmayacaklar 🥰
Afiyet olsun canım bizde eşimle kahve içtik yatıcaz inşallah hayırlı geceler
Bende yattım sizede hayırlı geceler
Afiyet olsun canım. Kızlarım hasta ateşleri var diye dalamiyorum
Geçmiş olsun eğer 3 yaşından buyuklerse agizlarina ateşleri yüksek oldumu 2 3 damla sirke damlat hemen düşürüyor
7 ve 5.5 en küçüğüm 2 yaşında.
Hangi sirkeyi canım
Üzüm sirkesi benim ilk oğlum astimdi sürekli ateşi yükseliyor su ev çok kötüydü ozaman 2 3 damla sirke verirdim hemen düşerdi bari biliyoruz ne olduğunu antibiyotik kullanırdı dusmezdi
Anladım canım tşk ederim bu defa çıkarsa yapacam. Şimdi okuldalar
1,492,156 soru
24,381,666 cevap
348,771 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın