0 oy
41 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,508 puan) tarafından

Kızlar uzun zamandır yumurtalıkların da kist var doğum kontrol hapı kullandım ama yan etki yaptıgı için bırakmak zorunda kaldım  doktorum jineonkolojiye sevk etti oraya gittim mr vs cekti cok sükür temiz ama 3 ay sonra kontrole cagırdı istersen ameliyata edebilirim dedi yüksek ihtimale yumurtalıkları zarar görür dedi ilerde 3. Cü cocugu isteyebiliriz belki diye cesaret edemedim  eşimlede konustum oda kararsız kaldı  2 cocuğum var bu arada eşim 3. Cüyü cok istiyo bende ısınmaya baslamıstım ki kisti öğrendim 

Soğan kürü iyi geliyormuş deneyen var mı aranızda denesem mi kararsız kaldım 

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,508 puan) tarafından

Tavsiye verecek yok mu bacılar 

-Reklam-
0 oy
önce (113 puan) tarafından

Evet canım soğan kürünü muhakkak denesin gerçekten faydalı

Faydasını gördünüz mü 

Birde 15 gün sabah akşam içilip 6 ay içilmiyomus galiba doğru mu 

önce (113 puan) tarafından

Ben bir dönem regli olamıyordum o yüzden kullanmıştım faydasını gördüm annem de  iki santim kist varmış o yüzden kullanıyor geçmişte kistleri için yine kullanmış ve gerçekten geçmiş. 

internete nasıl yapacağı ve günleri yazıyor tam hatırlamıyorum

Site doğru mu blmiyorum ama İbrahim Saracoğlunın sitesiydi galiba kahve rengi soğanın dıs kabugunun bitanesini soyup gerisini bırakıp suda demlendiriyolarmış 15 gün sabah akşam aç karnına yazıyordu annenizde o şekilde mi yapıyor acaba yoksa kabugun hepsini mi soyuyor. Baktım biraz anlayamadım hiç videoda yok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 220 göst.
25 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensininAnnesiii (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
+1 oy
2 cevap 147 göst.
11 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (3,553 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,563 soru

24,360,263 cevap

347,029 kullanıcı

...