+2 oy
654 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (504 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar çok sancım vardı salı sabahı başladı bel kasık akşam acile geldik bebeğin kalp atışı çok hızlıydı ve rahmin yitrtilacak dedi doktor sancım çok yüksek oldu için yatış verdi aradan yarım saat geçmeden doğuma aldı çok güzel bir kızım oldu resmini görebildim sadece bi kaç gün solunumda kalacak dediler ikimizde iyiyiz şükür hayallerimden biriydi doğurdum postu açabilmek yorucu bir yoldu sonu güzel bitti şükür Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah merak edenler için açtım postu da Allahım razı olsun inşallah 

22 Cevaplar

+6 oy
(2,230 puan) tarafından

allah anali babali buyutsun sifa versin minik kizada.

ama yanlis anlamada bundan sonra daha dikkatli ol korunma durumunda hamile kalmamaya calis . hatta keske dogumda baglatsaydin canim ya🥰

(504 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun Israrlı kaç defa bende eşim de söyledik 23 yaş hasta dahi olsan bağlamayız çok gençsin dedi perinatolji de bağlanmasını uygun gördü kadın doğum bağlamadi

(2,230 puan) tarafından

hay allah ya ozaman guzel korunma

yontemi bul hem spiral taktir hem igne vurul hem prezervatif yani coklu sekilde korun

(16,230 puan) tarafından

Sevgi kendin icin de dikkat etmelisin artik uc cocugun yuku bir yandan sagligini da onemsemen gerek. Bereketli gelsin insallah sizw

(504 puan) tarafından

Birdaha düşünmüyorum zaten Rabbım olmayanlara nasip etsin inşallah 

(3,099 puan) tarafından

Eğer geri çekilmeye korunduysa geri çekilme korunma yöntemi değil zatn spiral yine iyidir geri cekilmeden

-Reklam-
+1 oy
(2,713 puan) tarafından

Maşallah maşallah maşallah🥹✨❤️

Şu an sen de en az kızın kadar günahsızsın, bol bol dua et.

Lütfen benim için de eder misin? Bir isteğim var, hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız huzurla islam üzere kimseye mahcup ve muhtaç olmadan yerine gelsin diye.

Kaç haftalık doğdu acaba?

(504 puan) tarafından

Tanıdım tanımadım herkese ettim hemde ağlaya ağlaya inşallah Rabbım gönlünden geçeni nasip etsin güzel kardeşim 35+2 de doğdu şuan için küvezde kalacak ama şükür bir sorun yok biraz ağrılarım var geçecek inşallah 

(2,713 puan) tarafından

Çok da erken değil elhamdülillah, Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Teşekkür ederim ❤️

(504 puan) tarafından

Aynen öyle bu haftayı gördüme şükür ettim amin inşallah Allah razı olsun kardeşim 🥰

0 oy
(112 puan) tarafından

Allah sağlıkla büyütsün.bahtı kaderi güzel olur inşallah.senin üç numara bu sanırım.

(504 puan) tarafından

Amin inşallah teyzesi Allah razı olsun inşallah 3 ve son numara 

0 oy
(1,994 puan) tarafından

Ay şükür  iyi olun yeterki solunum gecip iyi olcak Allah büyük canım Allahım analı babalı büyütsün İnşAllah❤️🥰🤲

(504 puan) tarafından

Cok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Doktor da çok kalacani sanmıyorum küvezde dedi bakalım sağlıklı olsun da 

0 oy
(8,142 puan) tarafından

Çok şükür geçmiş olsun bende merak etmiştim sana msj atacaktım bugün ne yaptın nasıl oldun diye Rabbim hayırlı sağlikli ahlaklı akıllı evlat olmayı nâsip etsin hayırlı ömürleri olsun inşallah adı ne olacak küçük prensesin

(504 puan) tarafından

o kadar stresli hamilelik geçirdim ki ismine bile karar veremedik hala çok sağol Allah razı olsun inşallah ablam kaç haftadır rahatsızım aslında akşam da sancı kalbi hızlı atıyor dedi doğuma girdim anda suyum geldi

(8,142 puan) tarafından

Abisi ve ablasına sorun bakalım onlar ne isim isteyecek 😊 iyi kurtuldunuz ya önemli olan o zaten 

(504 puan) tarafından

Kızım elisa oğlum öykü naz istiyor çıkayım da düşünürüz inşallah 

0 oy
(8,661 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün inşallah. 

(504 puan) tarafından

Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun 

0 oy
(168 puan) tarafından

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşaAllah

(504 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Cook geçmiş olsun canım Rabb'im analı babalı büyütsün 

(504 puan) tarafından

Amin inşallah teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤗

0 oy
(126 puan) tarafından

Gözün aydın canım.. bebişin saglilkla büyüsün inşallah.

(504 puan) tarafından

Amijn inşallah canım Allah razı olsun inşallah 

0 oy
(4,154 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun.hayırlı evlat olsun inşallah💞

(504 puan) tarafından

Amin inşallah teyzesi Allah razı olsun inşallah 

0 oy
(9,711 puan) tarafından

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım 😍🤗

0 oy
(26,906 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün 

0 oy
(773 puan) tarafından

Hadi gözün aydın rabbim analı babalı güzel hayırlı bir evlat olarak ömrünü uzun etsin 

0 oy
(200 puan) tarafından

Allah sağlıklı hayırlı ömür nasıp etsin inşallah 🤲🏻 banada dua edermişim sağlıkla kucağıma alayım ewladımı ınsallah❤️

0 oy
(16,230 puan) tarafından

Allah anali babali saglikli buyutsun 🍀

0 oy
(26,591 puan) tarafından

Çok şükür Sevgi allah saglikla büyütmeyi nasip etsin❤️🌹

0 oy
tarafından

Senin adına sevindim cnm . Gözün aydın olsun 💝💝💝

(504 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim kardeşim benim Allah razı olsun inşallah 

0 oy
(435 puan) tarafından

MaşaAllah evladın hayırlı mübarek olsun Allahın izniyle🌹

(504 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah kardeşim 

0 oy
(3,805 puan) tarafından

Sağlıkla büyüt canım, çok sevindim 

(504 puan) tarafından
+1

Amin inşallah güzel teyzesi Allah razı olsun inşallah 

0 oy
(2,261 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım darısı başıma benimde oğluşum geldi gelecek ama hala naz yapıyor sancıların kendiliğinden mi geldi birden benim sancım yok diye bekliyoruz açılma durdu 

(504 puan) tarafından

Sancım oldu bebegin kalbi hızlı atıyordu Doğum hanede suyum geldi zaten kasiklarimda  ve beliimde şiddetli ağrı vardı kendisinden geliyordu sezaryen oldum için doktor rahmin yirtilacak dedi acil aldılar 

(2,261 puan) tarafından

Açılman birdenmi oldu sancıların falan benim 3 cmlik bu açılma oldu geçen hafta salı hala 3cmde sancı çıkmıyor açılma ne yapsam ilerlemedi böyle uzfnmu sürdüyo acaba yoksa birdenmi oldu senin merak ettim canım

(504 puan) tarafından

Acilma yok dedi sabahtan sancım başladı bel ağrım  bacaklarima kadar vurdu dinlendim geçmedi en son dayanamadim yürürken bile zorlanıyordum birde ben sezaryen oldum normal değil haftan değildir inşallah vaktinde gelir senin bebiş

(2,261 puan) tarafından

38 haftalıgım şuan normal doğum diyolar benim için ama açılma devam etmezse ne olucak bilmiyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,497,216 soru

24,457,270 cevap

354,420 kullanıcı

...