Offf cnm çok sıkkın ablamın acısı hafiflemeden eşimin saçma sapan davrenislari devam ediyor bir kaç gündür sürekli beni takip ediyor wpden neymiş sürekli çevrim iciymisim evet bu aralar cevrimiciyim çünkü kuzenlerim yegenlerim sürekli arar msj atarım anlatıyorum da inanmıyor bana şüpheli gözü ile bakiyo yav diyorum ablamın üzerine yemin ederim bende yanlış bişey olmaz asıl yanlış diyeceksiniz aldatma gibi bunun yengesi abisini aldatmış onun korkusu var üzerinde ya diyorum ben namusuma laf getirmem yok diyo ben sana güveniyorum ama wpden takipte ediyor kuzenlerinle konusma diyor offf sayacak çok şey var yazsam bitmez
Delimi ne? Yüz verme sen tamam dedikçe artarak devam eder bu.
Bu aralarda tutturmuş seni dolduruyorlar
Sen bana güvenmiyorsan benim bu evde durmama gerek yok diyip ailenin yanına git biraz kafanı dinlersin oda yaptığı yanlışın farkına varır. Yada ailene anlat durumu eşinle bir konuşsunlar. Seni ailenden çevrenden uzaklaştırmak istiyor
Ailem diken üstünde tek bişey anlatayım bırak gel diyecekler boşan diye iki hafta oldu geleli ablamn taziyesi için gitmiştim🥺
Başın sağolsun.
Tşk ederim cnm ❤️
Bacım denesene benim acım var sen ne anlatıyorsun . Acın bu kadar tazeyken nasıl daha hala seni bunlarla suçluyor . Yeri mi zamanı mı destek olması gereken yerde.
Acı denen bir duygu bilmez hep o haklıdır dogrudur
Ona deki sirtimdaki kambur olma benim
Benim desteğe ihtiyacım var ya ol yada süs bi git
Asla destek olmuyor çocuklar boynumu kırmış
Eşim şehir disinda 2 yildr ben tek oldgm için 5 kadar bütün sosyal medyalardan açığım öyle bir imana bulunmaz yani
Memleketteydim adam akıllı yasimi yaşayamadım😭
Ben olsam paralarim çok fena ha. Yap diye demiyorum ama bi erkegin eşi dogruyken boyle ithamlarda bulunmasi çok cirkin bence. Kadina yakıştırılmaz boyle şeyler bak bende bu saatte elimde telefon var diye kötû bisey mi yapiyorum. İnsanin kalbi doğru olacak. Cidden alttan alma canim bi kere bu baslarsa heo gider agzinin payini ver yengesi yaotiysa yapti her kadinin cevresinde aldatilmiş bi kadin var napalim bizde kocalarimizimi eve mi kapatalim erkeklerin yarisi yapiyo diye
Anlatıyorum anlamıyor ama karar verdim böyle bir tartışma daha olmuyacamk olursa ben giderim
Ohoooo ozaman ben kocama boynuzun en büyüğünü takıyorum sabaha kadar kızım uyumadı buraya girdim wp ye girdim Instagram a girdim YouTube de film izledim vs vs vs sırf uyaniknkalabilmek için hatta bu ara uyandı napiyon yawrum dedi uykuya direniyom dedim ateş kontrol edebilmek için diye sen yat ben bakarım dedi yok devam et sen dedim uyudu hiç sormadi o telefonla napiyon bu saatte diye senin kocan başkalarının yaptığı hatanın acısını senden cikartma peşinde bence
O evdeyken asla tlfn almıyorum o varken evde dizi izlenmez kötü örnek
Taviz verme tam aksine yanında da kullan guveniyorum ama öyle böyle laflar bence çok boş güvenen adam napiyosun bile demez acin zaten sana yeter destek olsun köstek degil
Bu hiç bir zmn destek olmadı hep köstek heleki bu durumda
Öyle saçma şey mi olur. Başkası yaptı diye sana neden hakaret ediyor. Bu konuda bir ima etse eşim kafasını patlatırım görür gününü, hiçte acımam. Benim çevrimiçi olmam, mavi tikim hepsi kapalı. Daha bir kere neden kapattın demedi. Kadınlar eşlerine karşı her imada bulunabilir ama erkek kadına karşı bulunamaz. Şüphesi varsa koynuna alıp yatmayacak
Asla tlfnu alıp kurcalamam çünkü güveniyorum 5parmak bir değildir diyorum ama ne fayda
burada bazı kadınlara kızıyorum buluttan nem kapıp kocalarınızdan şüpheleniyorsunuz diye ama aynı şey erkekler de karısından durduk yere şüphelenmemeli. çok yaralayıcı.
kimse eşinden durduk yere şüphelenmemeli.
bırak çok istiyorsa tek seferliğine ver telefonuna baksın ama 2.ye asla izin verme.
Verdim al dedim ne b.o.k var diye kuzenlerimin ve ailemden onun ailesi wpde bak dedim sonra sildim wp sinirden kullanmiyacam dedim kendisi yükledi dedim sen benim çevremden rahatsız isen bende senin ailenden rahatsız olurum buraya adım atmalarına müsade etmem iki üç gündür konuşmuyorum
iyi yapmışsın madem senin ailenden rahatsız, onun ailesi de olmasın o zaman
Diğer postunu yeni gördüm. Çok çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Önce anne babana sonra size sabır versin 😔😔😔
Allah razı olsun cnm 😭😭😭
1,494,011 soru
24,409,047 cevap
350,770 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın