Merhaba hanımlar, aranızda hamile olan var emziren var namaz kılan var el açıp dua eden var hepinizin duasına talibim.
Çok nadir giriyor olsam da buraya , ben bu devlet memuruyum , sürekli sorunları olan saplantılı bir evliliğim vardi ve ben boşanma kararı aldım en sonunda iş yerime tayin dilekçesi verdim fakat tayin dönemi değil olma olasılığı kaç bilmiyorum 2 çocuğum var sizden dilekcemin olumlu olması ve bosanmamin sorunlu bir adamdan sorunsuz bir şekilde Rabbimin kolaylaştırması için dualarinizi istiyorum Allah rızası için gönlünüzden beni geçirin, hepinize yalvarırım bana da el açıp dua edin . İsmim Esra , şimdiden hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun edenden de etmeyen den de inşallah buraya olumlu oldu kızlar demek nasip olsun amin . Evinizden bereket , huzur eksik olmasın. Her birinizin gözüne yaş ayağına taş değmesin Allah'a emanet olun ❤️
Kiz sen nerelerdesin Allah yardımcın olsun
Eşimden kaynaklı buraya giremiyordum , Allah razı olsun 🙏🏻
İmran ben divayorgun
Çok uzun zaman olmuş ben buraya girmeyeli İmran olarak hatirladm ♥️
Rabbim gönlüne göre hakkında hayırlı olanı nâsip etsin inşallah takıntılı eşle hayat zor
Aminn inşallah Allah razı olsun, hemde çok 🥺
Takıntılı diyorsun ya nasıl gideceksin tayin çıkarsa gizlimi gideceksin böyle durumda kadınlar olunca üzülüyorum gerçekten
Gizlilik kararı cikartamadm , o olmadı ama gittiğim yer anneminnyani olacak zaten çıksa da bişey değişmeyecek bilecek her türlü ama inan ölümü bile göze aldım artık 🤷🏻♀️
Kendi başını yesin sana ve evladına dokunmasın inşallah
Rabb'im hakkında hakkınızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah ♥️
Aminnn inşallah , Allah razı olsun sağ olasınız 🙏🏻🥺
Rabbim bir mucize ile gönlünü hoşnut kılsın Esracım. Hakkında hayırlısı olsun. Hamileyim bebişimin hatrına ınsallah gönül ferahlığına çıkarsın 🌸🤲
Ay Allah razı olsun , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasıp etsin huzurla büyüsün insaAllah 🙏🏻
Allah kurtarsın bacım. Bela olacaksa da kendi başını yesin inşallah
Allah razı olsun amin inşallah 🥺
Allah yardımcın olsun, zorunu kolaylaştırsın inşallah 🤲
Aminn Allah razı olsun inşallah 🙏🏻
Mevlam yanınızda olsun her zaman
Rabbim istediklerini hayirlisiyla kolayca nasip etsin inşallah 🤲
Sorunlu evlilik sorunlu eş zor seni anlıyorum bende davadan cocuklarim için döndüm şuan elhamdülillah daha iyiyiz ama bı zaman sonra içinde bitiyor hersey evet evlilik devam ediyor ama sen bitiyorsun🙋
Dilerim Allahtan hakkınızda hayırlısı ve gönlünüze göre versin inşallah çocuklarınızla çok çok mutlu olun inşallah🤲🏻
Rabbim yardımcın olsun çıktığın bu yolda ayağına taş değmesin
Amin Allah razı olsun 🙏🏻
Umarım her şey gönlünce olur 🩷 bende yeni boşandım sizin gibi memurum çok istedim memleketime gitmeyi ama bizim tayin hakkımız becayiş ile oluyor o yüzden bıraktım uğraşmayı inşallah sizin ki olur 🙏
Allah razı olsun inşallah 🙏🏻
1,497,216 soru
24,457,270 cevap
354,420 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın