+1 oy
487 göst.
önce Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Benim evim her zaman temizdir ama biraz dağınık bir insanım maalesef hemen her şeyi ortadan kaldıramıyorum. Sizin nasıl ?

29 Cevaplar

+1 oy
önce (77 puan) tarafından

Temız olmasına temızdır evım amma dağınık 2cocuk var oyuncaklar falan dagıtıyotlar hep gun ıcınde

-Reklam-
+1 oy
önce (3,786 puan) tarafından

Çocuklardan önce titizdim kimsenin bişiyini beğenmezdim çocuktan sonra kimse beni beğennez hale geldim galiba 😅😅

+1 oy
önce (2,557 puan) tarafından

Temiz ama dağınık.  Dağınıklığı seviyorum 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (3,531 puan) tarafından

Her zaman temiz de diyemem toplu da. Önceden eve bakıcı geliyordu, kadına ayıp olmasın diye her gece topluyordum

+1 oy
önce (122 puan) tarafından

Ben düzenliyimdir ortada eşya vs bırakmam ama çok temizlik de yapmam mesela 2-3 güne bir süpürürüm evi kirlenmez pek. Gerçi çocuk yok şu an onun için olabilir 😅

+1 oy
önce (3,539 puan) tarafından

Çocuğun girmediği yer gayet temiz ve düzenli ben onden topluyorum o arkadan dağıtıyor ama mutlaka hergun iş yapıyorum 

+1 oy
önce (220 puan) tarafından

Benim evim temiz ve topludur iki çocuk var hicde öyle yaşamıyor değiller biri büyük ders yapar yaptığı yeri toplatirim küçük oyuncaklarıyla oynar geri toplar.hersry yerli yerince olması lazım. galiba alışmışız bu duruma tahammül edemiyoruz 5 aydır yatıyorum temizlik sıfır eşim kızım yapıyor yaptıklarında mis mis deterjan kokuları. Biryerde birşey görünce psikolojim alt üst oluyor. Aile bireyleri de öyledir 

+1 oy
önce (648 puan) tarafından

Tertemiz her ay perdeler yıkanır camlar silinir 2 günde bir yerler silinir fakat her sabah oyuncaklar ortada artık plastik kaplarda oyuncak oldu bakalım dagınık olabilir ama pis olmasın 

+1 oy
önce (477 puan) tarafından

Valla sürekli öyle dağınıklığa kosabilcek kadar enerjim yok temizdir evim ama dağılıyor her dk temızlık yapamıyorum kendime kızıma vakit ayirmam gerekiyor tv izliyorum kızımla oynuyorum tatlı yapıyoruz yani öyle her an elim evde değil ama uyumadan önce mutlaka heryeri toplayıp öyle uyuyorum sabahda önce evi temizliyorum süpürüp seriyorum kahvaltı yapıyorum öyle yani temizlikle başlayıp temizlikle bitiriyorum o kadar

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 859 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde poncum.987 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,128 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,637 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,000 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,637 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,004 göst.