0 oy
338 göst.
önce Moda kategorisinde (237 puan) tarafından

Mutfağımda boş bir alan var oraya küçük bir dolap üstüne de mikro dalga fırınimi koymuşum eşimde bugün marangozcu getirdi komple giyinme dolabı ve kahve köşesi yaptıcakmis marangozcu bu modeli önerdi sizce nasıl 

image

8 Cevaplar

+2 oy
önce (4,245 puan) tarafından

Genel olarak çok güzel. Fakat ben cam bölme çok sevmiyorum. İçeride ne varsa belli oluyor, düzensiz geliyor göze. 

önce (237 puan) tarafından

Bende yanındaki o Öz'ün cam bölmeyi sevemedim sanki yarım mi kalsaymış

önce (4,245 puan) tarafından

Bence kötü değil. Ne kadar dolap, o kadar depolama alanı. Dediğim gibi, cam olunca içerisinin mutlaka aşırı düzenli görünmesi gerekiyor. Diğer türlü dağınık duruyor. 

Aynen olursa o boydan kısmı yarıya kaldirim

-Reklam-
0 oy
önce (8,492 puan) tarafından

Çol güzel. Sadece kahve köşesine ne kadar fiyat verdi

Daha fiyat almadık tanıdık olduğu için tam kararlastirmadik bilmiyorum kafam çok karışık 

0 oy
önce (10,817 puan) tarafından

Alt çekmece olan kısım güzel ama boydan ayna olan kısmı sevmedim 

Çok boydan aşağıya kadar diye dimi uğraştırıcı olucak küçük bebegimde var gider gelir açar 

önce (10,817 puan) tarafından

Sürekli derleyip toparlaman lazım yoksa içi hoş görünmez el izi illaki çok olur e buda sürekli silmek demek 

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Nasil yani ben anladim galiba mutfagina kahve kosesi yaptircaksin ve giyinme dolabi da mi olcak kiyafetleriniz mutfakta mi duracak yani 

Kız dolap için marangozcu geldi aklımda kahve köşesi hiç yoktu eşimde kahve köşesi de yaptiralim diyince adamda bu modeli yapalım isterseniz dedi dolap ayrı o giyinme odasında olucak onu da komple cam düşünüyorum 

önce (357 puan) tarafından

Ha tamam dedim ben biyerdw bi yanlislik yaptim ama ne 🤭 model guzel brn begendim 

0 oy
önce (5,010 puan) tarafından

Ben cam sevemiyorum ya ne kadar düzenli olursa olsun içi gözüktüğü için bana çok göz yorucugeliyor

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Çekmeceleri beğenmedim ben sadece. Yani sanki o dolaplara ait değilmiş gibi alaturka duruyor kulpları falan

Kulplarıni degistirecem birde çekmece sadece bir tarafta olacak diğer tarafta da kapak olacak 

önce (74 puan) tarafından

Öyle daha güzel olur bencede

0 oy
önce (5,683 puan) tarafından

Ben beğendim.gayet güzel 

Çok kararsızım ya yaptırayım mi 

önce (5,683 puan) tarafından

Bence yaptir yerin varsa ayrica çoğu şeyinde dolapların içini toplayacak

0 oy
önce (504 puan) tarafından

Yan kısmı sanki Bos kalmısta alıp getirmişsin gibi ama tek cok GÜZEL 

Komple cam olan mı 

önce (504 puan) tarafından

Evet yandaki cam olan güzel görünmüyor ama tek sekli harika evim olsa böyle bıraey yaparım 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,863 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 369 göst.
0 oy
4 cevap 353 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,397 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,272 soru

24,355,634 cevap