0 oy
251 göst.
önce Diğer kategorisinde (734 puan) tarafından

Arkadaşlar sizden tavsiye almaya geldim . Çok yakın bir arkadaşım var . Kendisinin 7 yıllık ilişkisi vardı fakat bir süre önce arkadaşımın isteği üzerine sonlandı. Şimdi ise yeni işe başladığı iş yerinde  bir kişi ile tanışma yoluna girmişler . Bir kaç gün önce bu yeni arkadaşı ile dışarda sohbet ederken eski sevgisili arabayı önlerine kırp arkadaşımı ve çocuğu darp etmiş çocuğun parmağı falan kırılmış . Arkadaşımın saçları kopmuş kulağına darbe falan almış .arkadaşım ailesinden korkuğu için şikayetçi olmadı çocuk ta erkekliğine yediremediği için şikayetçi olmadı . Daha sonra eski sevgilisi arkadaşımı çocuğu öldürmekle tehtit ettiği için zorla buluşmaya zorlamış arkadaşım yanına gittiğin de bir daha darp etmiş. Şimdi ise evin önünde ayrılmıyor işe gitmesine izin vermiyor ve onu cümle aleme rezil etmekle ailesine söylemekle tehtit ediyor . Ayrıca elinde arkadaşımla çocuğun dışarda birlikte sarıldığı el ele tutuştuğu görüntüleri de şantaj olarak elinde tutuyor . 7 yılımı mahvettin hayatım mahvoldu senin ki de mahfolucak falan diyor. Arkadaşıma ailesine söylemesi gerektiğini ,babasının atacağı iki tokadın bu şerefsizden dayak yemesinden daha iyi olacağını söylesem de kendisi çok korkuyor . Arkadaşım başka şehirde elimden ne gelir bilmiyorum siz olsanız arkadaşım için ne yaparsınız ya da arkadaşımın yerinde olsanız ne yaparsınız . 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (8,383 puan) tarafından

arkadaşın saçmalamasın, çırılçıplak fotoğrafları bile olsa gitsin şikayetçi olsun. kimse kimsenin hayatını gasp edemez 

mümkünse gitsin 3-5 serseri bulsun bu andavalı da bir güzel dövsünler. 

şimdi şiddet uygulayan yarın başka şeyler yapar  aklını başına toplasın

önce (734 puan) tarafından

Şuan korkudan sağlıklı düşünemiyor . Kendisi şiddet gören insanlar için hep bir fiskenin bile hesabı sorulması gerektiğini söyleyen kişiydi . 

önce (8,383 puan) tarafından

dediğin gibi babasının dayağı bundan iyidir. azıcık canının kıymetini biliyorsa şikayetçi olur. zorla onu

-Reklam-
0 oy
önce (2,088 puan) tarafından

arkadasini anliyirum cok zor bir durum . ben de asiri derecede korkuyirdum vakti zamaninda ne olacak ne gidecek diye. ama ben mesela cok akillilik ettim yaklasik 1 1 bucuk seneye yaydim ayrilma olayini. tak diye kesip atmadim. zamanla kendimden sogutarak araya mesafe koyarak  hallettim. keske kiz da bu sekilde yapsaymis.6 yillik iliskimi bende bir anda kesip atsaydim bunlari ve cik daha fazlasini yqsardim. ben bir yildan fazla sure icerisinde ayrilmaya kendimden uzaklastirmaya cakistim. artik oyle seviyelere geldiki sevgilim bu senmisin sen kimsin ya noluyor sana diyordu. 

soyle ki bilgisayar teknik servis dukkani vardi sevgikimin. biz tanistigimizda internet cafede calisiyordu kasada duruodu yada gelen bilgisayar kasalari tamir mamir yapiodu. dukkana ip kamera kuruluydu . ben fakli sehirfe universte okurken ip kameradan 24 aaat gozetliodum bi bollar karistirmasin diye . boyle bir kiskanclik ve manyaklik derecesindeki iliskiden. sin asamada sabahtan aksama kadar ben suraya gdiyorum dediginde aramadigim aklima bile gelmedigi  kameradan onu gordugumu sanio ama ben hic kameraya bakmiyorum bile naptigini takip etmiyorum bile. oyle bir surece geldik. sasiriyordu baskasiyla beni yatakta bassan umrunda olmuyacak gibisin sen bumusun noldu sana diyecek seviyeye getirdim iliskiyi. en sonunda ayrilmak istedigimi soyledim .6 yilimiz varsin çöp olsun hayatimizi. geri kalanini kazanalim dedim

Çok akıllılık etmişsin falat arkadaşımın sevgilisi 7 yılda değil el kaldırmak sesini bile yükseltmiş bir insan değildi . Her istediğini yapan biriydi ayrılma sebebleri hayatlarında fikir ayrılıklarına gitmeleriydi aslında çocukta ayrılma konusu da ayrılamazsın falan dememiş ama kendisinden sonra başkasıyla birlikte olma fikri hiç tanımadığımız bir yönünü çıkarttı . Kesinlikle ruh hastası biri 7 yıl boyunca içinde ki korkunç kişiyi saklamış . 

olabilir insanlari. in yuzunu bilemessin. benim univertde ev arkadasimda kizin masraflarini sevgilisi karsiliyordu . muhendisti sevgilisi. tee  ortaokul liseden beri sevgililermis . kizin babasi ipsiz sapsiz zaten. cocuk kizi okutuyordu maddi amnevi yurt parasi hasligi kiyafetti kitapti osu busu. 10 kusur yillik iliski. universteden sonra ayrildilar . bu cocuk kizin annesi bi komsuyla evlenmek istio kiz da musade etmio. bu sevgilisi annesine nikah sahitligi yaomis kizdan habersiz kizin annesini evlendirmis yani kiza soylemeden. kiz eve bir gelio evde adam annesi evlenmis. neyse bu olayla ayriliyir kiz. bir sure sonra baskasiyla nisanlanio. biz yattik kalktik birton sey butun tarsusa rezil etmis kizi nisanlisindan da ayirdi. 

hic beklemezdik okadar sakin efendi bir cocuktuki

Her şeyi anladım da annesine niye şahitlik yapmış ki 

cocugun akrabasi komsularida . yani cicuk aracilim etmis aslinda bir nevi.  tanistirmamis ama evlenmelerine aracilik etmis 

sonra kiz baskasiyla tanisti yillar sinra. buna anlatmis ben biseyler yasadim boyle boyle bir durum bir adet nisan attim bu bu sebeple. benle evlebeceksen bunlari bil diye kabul etmis eside auan cok sukur mutlular evliler coluk cocuk . kiz annesi ve evlendigi adamlada baristi 

0 oy
önce (96 puan) tarafından

Biz böylelerine takıntılı ruh hastası diyoruz Allah korusun ama bugün döver yarın sıkar kafasına kapıda beklemeler falan kesinlikle polise söyleyip uzaklaştırma kararı alması gerekiyor ve nolursa olsun ailesinin bu durumu bilmesi gerekiyor 

Polisten ve ailesinden korkmadığını kimsenin ona bişey  yapamacağını söyleyip duruyor . 

önce (96 puan) tarafından

Nasıl bişey yapamaz polis ya bi şikayet etsin 

Bence polis ve ailesinden ziyade kendisi o adamdan korktuğu için öyle diyor ama demekki canının değerini bilmiyor 

0 oy
önce (25,960 puan) tarafından

Kadın cinayetlerinin çoğu son bir kez konuşalım denilen o buluşmalarda gerçekleşiyor adam haydut zorba şikayetçi olmak için daha ne kadar şiddet tehdit lazım cani herhalde rezil olmaktan daha degerlidir diye düşünüyorum 

Arkadaşım kendi için bile değil hiç bir şeyden haberi olmayan arkadaşı için gitmiş oraya . 

önce (25,960 puan) tarafından

İşte anana babana ailene zarar veririm diyorlar sonuç giden ölüyor bu son cinayet haberinden beri benim psikolojim bozuldu iyice adam kendi karısını öldürmeye gitmiş bulamayınca komşuyu öldürmüş insanlarda artık hiç akıl mantık insani duygunun zerresi yok 

0 oy
önce (281 puan) tarafından

Kesinlikle aile ile paylaşılmalı belliki psikopat biri bu eski sevgili ya hem yeni arkadaşına hem kendisine zarar verirse bu işin şakası olmaz yapar mı yapar 

Şuan korku gözünü kör etmiş söylesem de anlamıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 379 göst.
+1 oy
17 cevap 1,411 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,152 göst.
0 oy
3 cevap 230 göst.