Kizlar bisey sorcam size ben simdi hamileyim yarin 6 haftalik olcak tam oglumda nasildi pek hatirlamiyorum onda da bulantim olmustur ama boylemiydi hatirlayamiyorum simdi size anlatayim da bana gebelik bulantisini mi mideyi falan mi usuttum ya da yemek yemeyi mi beceremiyorum bi soyleyin
Sabah kalkinca biseyim yok kahvlati sevmem zaten normalde ilk kahve icerdim simdi mecbur biseyler yemeye calisiyorum ama az yiyorum sofradan kalkinca midem sanki tas gibi oluyo cok yemisim gibi su icmeye korkuyorum ne zaman yemek sonrasi su icsem kusuyorum afedersiniz sonra uzaniyorum midem sakinlessin diye bu sefer 20 25 dk sonra sanki hic bisey yememisim gibi midem kaziniyo kaziniyo mu bulaniyo mu onu da pek anlamiyorum acikcasi boyle yani cok yiyince kesin cikiyo az yiyince midem sisiyo bulanti gibi bi his biraz bekleyince hic yememisim gibi kazinti bulanti ne bu gebelik bulantisi mi
Ay cok kotuymus kiz
Aha aynı ben aynı 🤢
Aaa oyle mi o zaman ondan dimi abla kiz 2 gun oncesine kadar hic biseyim yoktu 2 gundur perisan oldum
Gebelikten tamamen. Dilerim uzun sürmez.
Ay insaAllah ondandir hasta olmak istemiyorum gebelikse kabullenirim napiyim 🤭
Hastalık olsa beraberinde ishal, ateş gibi semptomlar da olur. Benim de böyle ayarsız bir midem vardı gebelikte. Hiç hatırlatmak istemediğim kısmı gebeliğin 😄
Kiz sabah bulantisi olsa herseyden bulandan tamam da yemek yerken hic bisey yok dunyayi yerim sonra midem kaldirmiyo yemesem bi tuhaf az yesem rahatsiz cok yesem kaldirmiyo ayyy off
1,490,272 soru
24,355,634 cevap
346,722 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın