0 oy
264 göst.
önce Diğer kategorisinde (492 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm kızlar ntsden anlayanlar bakabilir mi doktor diğer doğum sezeryen oldu için nts böyle çıkması normal dedi 35 haftalığım bunlar sancı mı değil mi onu anlamadım bende şiddetli bel ağrısı ve baskı arada kasık ağrısı oluyor 

9 Cevaplar

0 oy
önce (506 puan) tarafından

Sancin var gözüküyor 

önce (492 puan) tarafından

Doktor gayet güzel çıkmış dedi sezeryenim dedim olsun normal dedi bende anlamadım 

-Reklam-
0 oy
önce (989 puan) tarafından

Sancin baya var hemde 

Karnım sürekli aşırı taş gibi doktor da hatta baya dedi aşırı sert vs acil doktoruydu açılma yok su gelişi yok dedi o yüzden güzel çıkmış dedi bende dedim hocam ben sezeryenim zaten sıkıntı yok dedi yolladı 

0 oy
önce (3,525 puan) tarafından

Ben normal doğumda bile bu sancıyı görmedim sancın çok fazla nasıl gönderdi 

Gidebilirsin dedi bende şaşırdım açıkçası açılma ve su gelişi yok dedi ben zaten sezeryenim bunlar olmasa daha iyi benim için nts güzel çıkmış dedi 

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Sancın var peki sen  sancını.hissediyormusun

Alt kısımda aşırı baskı hissediyorum kasik ve bel ağrısı var bide alttan 2 defa baktılar sanki ağrım daha çok fazlalaştı 

0 oy
önce (2,369 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Of of sancın 85 lerde baya baya sancın çıkmış yanı normal doğum olsaydı doğuma alacaklardı seni 

100 e kadar kaç defa çıktı doktor normal dedi bende bişey anlamadım 

önce (2,369 puan) tarafından

Benim doğuma bu değerlerle gıttım 100 E çıkıyordum en fazla açılmam feci oluyordu sizin açılmanız yokmu

Bı de nasıl dayanıyorsunuz agrıya  bu değerlerde 

Ben sezeryenim zaten ağrım vardı alttan 2 defa baktılar bide su geliyor mu diye 2 ayrı şey soktular ağrılarım çoğaldı ama doktor normal dedi hatta alttan baktık kanaman olsa dahi normal dedi  diğer doğumlarjmda da hiç açılma vs olmadı nişanım gelmişti sadece acil sezeryene almışlardi yine öyle olacak sanırsam dayanabildim kadar dayanacam daha da kötü olursam giderim tekrar 

0 oy
önce (33,906 puan) tarafından

Benimde böyleydi sancım çoktu cuma günüydü de çok iyi sorun yok dedi salı günü de dogumdu Pazar günü nişan geldi ve bende sezaryendim dogumum normal doğuma dönmüştü sancinda varsa Dr un iyi demesine bakma ben dr a baksam heralde evde dogururudum

Ben hissediyorum sancıyi ama doktor gayet iyi dedi bide acil doktoruydu Normal poliklinik bana heran doğum olabilir dedi suyu fazla kilosu fazla erken doğum riskim de oldu için ben bide bebeğin hareketlerini varla yok arası 3 gündür çok zor hissediyorum ama doktor ısrarla bebek iyi sen kendine bak dedi sancı var mı hocam dedim de sancın olsa yerinde duramazsin sen dedi gidebilirsin dedi diğer kızım da 35 haftanın içinde doğdu açıkçası bu hafta içinde doğuracami hissediyorum başta Allah bilir bende aşırı baskı ve ağrı var diyorum ama açılman yok dedi sanki Normal doğum yapacam ona ayrıca sinir oldum 

önce (5,727 puan) tarafından

Sen bi normal kadın doğuma da görün.

Bilemedim ki doktor şikayetin artarsa gel dedi geçen hafta Normal kadın doğuma gittim doktor doğuma heran hazır ol dedi ağrım hala var ama yürüyünce daha çok rahatsız ediyor şuan dinleniyorum çok dayanılmıycak gibi değil 

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Bazen bebek hareketleri de öyle çıkıyor 

Bebeğim 3 gündür aşırı hareketsiz dışardan elimle uğraşıyorum yine tepki vermiyor inşallah dediniz gibidir ama aşırı kasılmalarim oluyor

0 oy
önce (82 puan) tarafından

Sancı var bacım

Hissediyorum bende alttan 2 defa baktı daha çok arttı alttan bakılması da tetikler mi acaba  kafam takılan tek şey doktor açılma ve su gelişi yok gidebilirsin dedi normal doğum beklemiyorum ki ben doğum bu hafta içi başlar mı sizce diğer bebelerimde hiç sancı felan yaşamadım da nasıl bir ağrı olur onuda bilmiyorum doktor bu sancılar için gayet güzel dedi kafamda soru işaretleri oldu 

0 oy
önce (5,727 puan) tarafından

Çok değil mi bu sancı yav bilemedim ben de hem de çok sık. Dr iyi bakmadı mı acaba?

Doktor dedi bu sancılar bebeğin iyi oldunu gösterir açılma ve su gelişi olmadı için gayet güzel dedi nst ye bende anlamadım ama kafam karıştı açıkçası 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 172 göst.
21 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (492 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 296 göst.
5 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Çiçeğim1 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 276 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,180 soru

24,354,352 cevap

346,654 kullanıcı

...