kızlar agustos ayında annem beyin kanamasi gecirmisti sag tarafi felcdi yurume konusma yoktu o zamandan bu yana ailece cok zor gunlerden gectik gelinimiz erken dogum yapti babam perisan az once konustum ocagim söndü diye agliyo ben turkiyeye gidiyorum yarin sabah 8 de annemi tekrar beyin ameliyatina alacaklar cunku beyninde oluşan bi ödem ve tum kafa tasina dagilan bi kitle var ameliyata girecek ama bilmiyorum doktorlar umutsuz konusuyolarmis oglumu arkadasima birakip gidicem burdaki hamilelerden ve herkesden annem icin dua istiyorum sunuda ekliyim hayattayken annenize babaniza küsmeyin aranizda ne olursa olsun onlara kirilmayin
tek tek cevap yazamadim kizlar kusuruma bakmayin
Gülüm çok ama çok geçmiş olsun benim haberim yoktu yapabileceğim birşey varsa her daim yaz
Sevdamm Allah şifa versin inşallah herşey yolunda gider Allah size bağışlasın anneni. Aminnnnn
Allahtan umut kesilmez. umarım ameliyat güzel geçer, kötü günler geride kalır.
Rabbim şifa versin.ailesine bağışlasın İnşallah.
Yaa Rabbım şifa versin inşallah sağlıkla çıkar Allahin izniyle umutsuz olma lütfen güçlü dur dua edecem İnşallah 🤲
Hala haber yok dimi :(
Yazmış bana canım annesi ameliyata alınmış yoğun bakımda 😢 dua edelim hep beraber
Bana da yazmış ya o kadar çok üzülüyorum ki inşallah Allah'ım sevdiklerine bağışlar☹️
Amin canım amin 😢🤲
Allah şifa versin inşallah. Çok üzüldüm. Aileden uzakta olmakta ayrı dert.
İnsanın başına heran herşey gelebiliyor maalesef
Çok geçmiş olsun. Dilerim ameliyatı iyi geçer. Kazasız belasız çıkar, toparlanır bir an önce 🤍
Ahhh canim:( rabbim sifa versin sevdos selametle ciksin ameliyattan
Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin annenize inşallah 🤲🏻ve bütün şifa bekleyen herkese amin yarabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Çok üzüldüm gercekten sevda Allah şifa versin inşallah iyi sonuçlar çıkar.
En zoruda gurbette olmak 🥺
Rabbim şifa versin inşaallah. Komşumun dedesi de beyinde olan bir rahatsızlıktan dolayı bir iki adım atıp düşüyordu, Dr lar da ameliyatı riskli buluyordu. Isparta'da bir Dr varmış ona getirdiler dedeyi, ameliyat oldu şimdi çok iyi durumda. Dr seçimini iyi yapın, umutsuz deseler bile her zaman bir çare vardır.
Rabbim şifa versin hangi hastanedeler acaba ist bakirkoy eğitim araştırma hastanesi nöroloji dk çok çok iyiler babamı orda ameliyat etmiştik
Rabbim kendi yanından şifa nasip etsin 🤲 O yolculuğu yaşamış biri olarak sizi anlıyorum
Rabbim tez vakitte sifa versin sevda canim Allah korktugunuza ugratmasin
Allah size bağışlasın ve şifa versin Anne baba gibi olmaz kimse iyi kötü farketmez yokluklari zor kusmeyin kıymet bilin bizlerde anneyiz . İyi haberlerini bekliyoruz Sevda 💕
Rabbim şifalar versin inşallah
Kolay güzel bir ameliyat olur inşallah 🤲
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sağlıkla çıksın o hastaneden Rabbim acısını göstermesin 🤲🤲🤲
Yaa canım sevdoşum Rabbim şifa versin anneciğine 🥺 inşallah ameliyatı güzel geçer ve sağlığına kavuşur.. Güzel haberlerini bekliyoruz ☹️
Rabbim şifa versin başınızdan eksik etmesin.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Allahım şifa versin inşallah çok üzüldüm rabbim her işlemi rast getirsin kolay geçsin 🤲🤲
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah korktuğunuza uğratmasin
1,490,127 soru
24,353,672 cevap
346,616 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın