+1 oy
297 göst.
önce Diğer kategorisinde (164,039 puan) tarafından

kızlar agustos ayında annem beyin kanamasi gecirmisti sag tarafi felcdi yurume konusma yoktu  o zamandan bu yana ailece cok zor gunlerden gectik gelinimiz erken dogum yapti babam perisan az once konustum ocagim söndü diye agliyo ben turkiyeye gidiyorum yarin sabah 8 de annemi tekrar beyin ameliyatina alacaklar cunku beyninde oluşan bi ödem ve tum kafa tasina dagilan bi kitle var ameliyata girecek ama bilmiyorum doktorlar umutsuz konusuyolarmis oglumu arkadasima birakip gidicem burdaki hamilelerden ve herkesden annem icin dua istiyorum sunuda ekliyim hayattayken annenize babaniza küsmeyin aranizda ne olursa olsun onlara kirilmayin 

21 Cevaplar

0 oy
önce (164,039 puan) tarafından

En İyi Cevap

tek tek cevap yazamadim kizlar kusuruma bakmayin 

önce (30 puan) tarafından

Gülüm çok ama çok geçmiş olsun benim haberim yoktu yapabileceğim birşey varsa her daim yaz

önce (467 puan) tarafından

Sevdamm Allah şifa versin inşallah herşey yolunda gider Allah size bağışlasın anneni. Aminnnnn

önce (3,679 puan) tarafından

image

Sevda bunu biz hep denedik ve çok faydasını gördük. Ameliyata yetişirsen muhakkak yap yada yaptır. Allah yardımcısı olsun. Sizlere bağışlasın teyzeyi🤲🏻
-Reklam-
0 oy
önce (8,402 puan) tarafından

Allahtan umut kesilmez. umarım ameliyat güzel geçer, kötü günler geride kalır. 

0 oy
önce (3,904 puan) tarafından

Rabbim şifa versin.ailesine bağışlasın İnşallah.

0 oy
önce (2,175 puan) tarafından

Yaa Rabbım şifa versin inşallah sağlıkla çıkar Allahin izniyle umutsuz olma lütfen güçlü dur dua edecem İnşallah 🤲

önce (12,547 puan) tarafından

Hala haber yok dimi :(

Yazmış bana canım annesi ameliyata alınmış yoğun bakımda 😢 dua edelim hep beraber 

Bana da yazmış ya o kadar çok üzülüyorum ki inşallah Allah'ım sevdiklerine bağışlar☹️

Amin canım amin 😢🤲

0 oy
önce (8,490 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah. Çok üzüldüm. Aileden uzakta olmakta ayrı dert. 

İnsanın başına heran herşey gelebiliyor maalesef 

0 oy
önce (4,244 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Dilerim ameliyatı iyi geçer. Kazasız belasız çıkar, toparlanır bir an önce 🤍

0 oy
önce (859 puan) tarafından

Ahhh canim:( rabbim sifa versin sevdos selametle ciksin ameliyattan

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin annenize inşallah 🤲🏻ve bütün şifa bekleyen herkese amin yarabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

0 oy
önce (26,363 puan) tarafından

Çok üzüldüm gercekten sevda Allah şifa versin inşallah iyi sonuçlar çıkar. 

En zoruda gurbette olmak 🥺

0 oy
önce (4,288 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşaallah. Komşumun dedesi de beyinde olan bir rahatsızlıktan dolayı bir iki adım atıp düşüyordu, Dr lar da ameliyatı riskli buluyordu. Isparta'da bir Dr varmış ona getirdiler dedeyi, ameliyat oldu şimdi çok iyi durumda. Dr seçimini iyi yapın, umutsuz deseler bile her zaman bir çare vardır.

0 oy
önce (1,174 puan) tarafından

Rabbim şifa versin hangi hastanedeler acaba ist bakirkoy eğitim araştırma hastanesi nöroloji dk çok çok iyiler babamı orda ameliyat etmiştik

Rabbim kendi yanından şifa nasip etsin 🤲 O yolculuğu yaşamış biri olarak sizi anlıyorum 

0 oy
önce (15,879 puan) tarafından

Rabbim tez vakitte sifa versin sevda canim Allah korktugunuza ugratmasin

0 oy
önce (33,846 puan) tarafından

Allah size bağışlasın ve şifa versin Anne baba gibi olmaz kimse iyi kötü farketmez yokluklari zor kusmeyin kıymet bilin bizlerde anneyiz . İyi haberlerini bekliyoruz Sevda 💕

0 oy
önce (16,338 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah 

Kolay güzel bir ameliyat olur inşallah 🤲 

0 oy
önce (4,712 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sağlıkla çıksın o hastaneden Rabbim acısını göstermesin 🤲🤲🤲

0 oy

Yaa canım sevdoşum Rabbim şifa versin anneciğine 🥺 inşallah ameliyatı güzel geçer ve sağlığına kavuşur.. Güzel haberlerini bekliyoruz ☹️

0 oy
önce (1,429 puan) tarafından

Rabbim şifa versin başınızdan eksik etmesin. 

0 oy
önce (375 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 

0 oy
önce (3,780 puan) tarafından

Allahım şifa versin inşallah çok üzüldüm rabbim her işlemi rast getirsin kolay geçsin 🤲🤲

0 oy
önce (10 puan) tarafından

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah korktuğunuza uğratmasin  

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 460 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (824 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
16 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Suraninanasi (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
18 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Djdjdhshsu (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,127 soru

24,353,672 cevap

346,616 kullanıcı

...