Kızlar benim kaynım nisanlisiyla birlikte aynı evde kalıyor evlenmeden dün kaynanam telefonda bana dediki öyle bir adam etmiski oglumu görsen dedi kahvede bile takılmıyor hemen gidiyor kahveden oglumu alıp evine gidiyor dedi sen kocani neden kahvelere gönderiyorsun dedi ben göndermiyorum kendisi gidiyor dedim oğlum telef oldu dedi çok üzüldüm kizlar
Ay sende drama baglama senin yetistiremedi gini benmi yeniden yetistircem de tika lafi agzina niye uzuyon kendini
SSende haklisin adam edip dogru yetistirememissin
Deseydin ya.
Benin kaynanam ogullarima evlenince biseyler oldu huylari degisti dedi
Benim. Yetistirdigim ner de simdiki nere dedi bende dedimdi demekki bir yerde hata ettin tarlaya ne ektiysen biz onu bictik dedim
Demekki yetistiremedin dedim
Ama benim üzüldüğüm şey nikahsız yaşayan kizi bana övmesi ve ben kaç yıllık geliniyim diyemedim bisey
Diyemedim degil diyeceksin iyi bir anne olsaniz nikahsiz aybi evde kalmaz oglunuz basta siZ adam edememissiniz diyeceksin canim
Nikahsiz olup. Olmamamasina uzulme seni ilgilendirmez gunahi onlara
Seni ilgilendiren seninle konusurken seviyesiz konusmasi
Benimde eşim aklından bulup nikah çiçeği alalım demişti.tamam dedim yaptırdık bi demet..eve gelince iyi yapmışsın aldırmışsın dedi.aa siz akıl verdiniz sandım halalar da vardı.yok biz demedik bişey dediler..
aaa oğlum çiçek almayı bilirmiş mi demişti.o günden sonra sağolsun eşim çiçek almadı🤣🤣nasıl fesat çekemeyen gözse senelere mál oldu hahah
nikahli nikahsiz orasi kimseyi ilgilendirmez. sen kaynananin agzina tikacan lafi. demekki adam edememissin benimkini anne olup iyi yetistireydin desen yeterdi sen uzulecegine o uzulsun gagasini heryere sokmasin
kaynının nikahlı olup olmaması bu hikayedeki en saçma detay, seni beni kimseyi ilgilendirmez. Allah yargılar onları sen ben değil. yarın bir gün senin de evladının nikahsız yaşamayacağının garantisi yok. o yüzden bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.
oturup buna üzüleceğine senşn yetiştirdiğin oğlum bu demelisin veya sen de o zaman eltin gibi kahveden alıp evine getireceksin kocanı
bu laftan daha çok üzüleceğin şey kocanın sürekli kahvede gidip oturması
El kızıyım ama torununun annesiyim ve oğlunun esiyim o daha hicbiseykeri degil
dediğim gibi kıyasladığı kişinin bir önemi yok. bazı kaynanalar böyle işte. eltiyi etliye düşman edecek. sen eltine göre dört dörtlük olabilirsin. ama bunun bir önemi yok. amaç seni eleştirmek. sanmaki diğeri gelinini senden çok seviyor. emin ol ona da seni övüyordur. bu bi tek senin başına gelmiyor.
Yani herkesin mi böyle sence
benim eltim yok o yüzden yorum yapamam ama bu tarz şeyleri arkadaşlarımdan falan duydum. anneme de yaparlardı, 2 eltisi var annemin. birini hiç sevmezlerdi halamlar, onu küçük görürlerdi, annem öğretmen diye hava atarlardı, diğer yengem de uzakta diye övülürdü🤦🏼♀️
cahillik bence eski düşünceler herkesin riski ayri
Annesinin yetiştiremediği evladı karısı zor yetiştirir deseydin 😁 merak etme kocan sana çok çok bağımlı olsa ondada gözleri kalıyor!fesatlanıyorlar içten içe nasıl elde tutuyorsun diye 🙂↔️
Ben ona gitme kahveye diyorum gidiyor napiyim kocaman adamı naisl tutayım ki
Oğlu telef oldu ise kendi düşünsün hiç de üzüleyecek birdurum yok duymamış say üstüne bile alınma yalnız bizi ilgilendirmeyen kısım diğer kardeşin nikahsız aynı evde yaşaması gereksiz bir detay vermişsin
Yani gelini bile olmayan birini bana kıyas ediyor demek istedim
Aslında kadının tutumundan bahsetmiş çekip eve götürüyor gibisinden ama neyin ne olacağı belli olmaz canım cicim ayı bitip yıllanınca belki de adam eski haline dönecek kahveye geri gidecek bilemeyiz
Bir s.git deseydin oyle yetiştirmiştir benida başına bekçisi diliyorsun deseydin
kaynananin kus kadar skli yok zaar. kahveye gtmesi iyi biseymi. kafasi bir gram calismiyo kaynananin oglumu eve baglamis helal olsun kahvelerde i.t kopuk gibi surtmuo insallh seninkide elini ayagini ceker kahveden diyecegi yerde. oglu eve ugramada mutlu olacak. kendi kocasi ne halt ediosa etsin millete niye karisio gagasini sokuo milletin evliligine acaba
Düzgün çocuk yetiştirmemişsiniz elin kızınızın gelip çocuklarınızı egitmesini bekliyorsunuz ama ben sizin eksiklerinizi tamamlamak zorunda değilim deseydin o üzülürdü hâlbuki. Ha sinir olunur ama üzülecek bir mevzu asla değil
Acaba oğlu kahveye babasından girmeyi öğrenmiş olabilirmi o halde adam akilli öğretselermiş ayrıca kahveye gitmekte ne var ki abartmadıktan sonra niye telef olsun çok seviyorsa oğlunu o gitsin alsın takılma bosver
Deseydin oğlum daha cicimli ayda evlensin bı gör de sen o oğlumda bu oğlum gibidir full yumurtalar diye
Konuya direkt nikahsız olduklarını vurgulayarak başlamışsın, aşağılayıcı bir tavırla. Bu kimseyi ilgilendirmez ve de onu kötü biri yapmaz.
"Daha gelini bile değil, kıyaslıyor" demişsin. Gelini olması için nikah şart değil; nikah olsa bile kıyaslama yapmaması gerekir.
Ne dediği değil, nasıl dediği önemli. İnsanlar bazen başkalarını örnek gösterir, bunda kötü bir şey yok. Bu kadar üzüleceğin bir durum yok.
Sen deseydin ya sen adam edememissin ben nasıl adam edeyim
Evet üzülün kendinizi ezdirdiğiniz için
Çocukları anneler yetiştirir karıları değil
Açıkçası kocana değilde seni kızla kıyaslamasına üzülmüşsün.Aslında şunu demek istemiş sen evlendın adam edemedin bak evlenmeden adam etti.Sende yapıştırsaydın cevabı.Ananın adam edemedıgını karısı nasıl etsin.Daha nişanlılar cicim ayları.Evlesınler görecez deseydın.
2senedir nisanlilar evlenmediler birturlu bişey demedim ama sanki kaynanam bana düşman gibi konustu anlam veremedim
Ama bak gene olay olmuş
Eşin konuşmuyor ailesi ile
Hâlen sen konuşyon
Bırak artık şu kadınla konuşmayı
Kız 13 gün önce yazmıştı bunu kim canlandırdı bu postu gene diye aşağıya kadar indim sen çıktın yorum yaparken tarihine baksanız keşke 😂😄
🤣🤣😘💃🏻
Evet canım bu bayanın postunu merak ettim ondan yazdım
Kusura bakma 🥹
Gerçekten nişanlısı ile aynı evde kalıyor ve onu mu tebrik ediyor nasıl bir genişlik insandır beşer şaşar yanlışa düşerler benim kızım var güvendigim tanıdığım biri ile gezip tozabilir belirli bir saatte gelmeli akşam 9 malum su zaman da 9 bile çok ama yasaklar ilgi çekici geleceği için kisitlamiyorum pes
1,496,416 soru
24,444,787 cevap
353,581 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın