0 oy
360 göst.
önce Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Kızlar kayın validem tam bir drama kraliçesi. Gerekli gereksiz her şeye duygulanıyor ağlıyor. Ama o kadar saçma şeylere ağlıyor ki ağlamak için bir bahanesi olmasına gerek yok. Her şeyden korkuyor ürküyor böyle hepsi yalandan %100 eminim misal ev tutma sürecimizde ev deprem bölgesine yakın diye fenalaşmıştı burnu falan kanamıştı. Bu halleri bana o kadar samimiyetten uzak geliyor ki size anlatamam ki sizinki böyle mi bu kayınvalideler neden böyle 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (8,402 puan) tarafından

burnu kanayacak kadar buna içerleyip ağladıysa baya bit psikolojik sorunu var. 

ama diyelim ki yalan söylüyor, olayı abartıyor e bu da psikolojik bir sorun 🤦🏼‍♀️

-Reklam-
+2 oy
önce (10,807 puan) tarafından

Burnunu insan nasıl bilerek kanatsın biraz merhamet 

+2 oy
önce (2,267 puan) tarafından

Siz çok ön yargı ile yaklaşıyorsunuz bazı insanlar en ufak şeye duygulanıp üzülüp ağlayabilir bu kişinin yapısı ile alakalıdır herkes katı olmak zorunda değil ayrıca hiçbir allahın kulu eğer sihir yeteneği yoksa o an kendi burnunu kanatmaz kendiniz böyle değilsiniz veya çevrenizde bu tarz kişiler yok diye yalan söylüyor diyemezsiniz şuan hakka giriyorsunuz

+1 oy
önce (7,729 puan) tarafından

Burnu falan kanadıysa drama değil de hastalık sanki kuzum. Sağlam bir psikolojik destek almalı. Çok ilgisiz sevgisiz kalmış olabilir mi 

önce (100 puan) tarafından

Doğru söylemiyordur bence 

önce (7,729 puan) tarafından

Burnunu da yalandan kanatamaz ama. Ciddi psikolojik sorunları var. Onun iletişim dili bu; ağlama, dövünme, yıkılma. Ben numara diyemem ama ciddi bir hastalık. Tedavi görmeli bence. Normal insanlar ağlayarak değil konuşarak gerekirse tartışarak anlaşır. Kayınvaliden normal değil. 

önce (5,660 puan) tarafından

Ama o sence işte yani senin başına gelmediği içi  numara olarak değerlendiriyorsunuz kadin depereme dayanıklı değil diye oturup ağlayıp burnu kanamasına kadar ne numarası yapacak ki senden bir beklentisine yok ayrica

+1 oy
önce (101 puan) tarafından

Burnu bile kanayıp fenalaşmış bi insan nasıl drama yapabilir acaba bilemezsiniz her insan aynı değildir belkide kadın gerçekten duygusaldır günahını almayın bu kadar ön yargıyla .

Yalan söylüyor bence ya da psikolojik rahatsız 

önce (46 puan) tarafından
+1

Hem kendin diyorsun piskolojik rahatsız diye hem yalan diyorsun bu ne yaman çelişki demekki bir problemi var kadının yani 

+1 oy
önce (454 puan) tarafından

Ben şimdi yalandan drama yapacak olsam bilerek vurmadigim sürece burnum kanamaz sanirim

+1 oy
önce (985 puan) tarafından

Burun kanaması stresden kaynaklaniyor belkide gerçekten stres yapıp üzülmüştü bence siz kayanananizi sevmediğini için ön yargıyla yaklaşıyorsunuz olaya yaptiklari batiyordur iyide bişey yapsa size gene batiyordur diye düşünüyorum .

+1 oy
önce (2,837 puan) tarafından

sen kaynani sevmediğin için yaptığı her hareket sana batıyor olabilir mı? 

geçen de post açmıştın kaynanam herşeye karşıyor özelime giriyor diye, kadının sorduğu soruyu da "en geç kaçta yemek yiyorsunuz" falan, yanlış hatırlamıyorsam. herkes de senin tepkini abartı, kaynanin sorusu ise normal bulmuştu , sende hemen o pstunu kapattın.

Evet öyle doğru tespit ama kimse kimseyi boş yere sevmemezlik yapmaz

önce (2,837 puan) tarafından

doğrudur, ben senin postlarinda anlattığın kadarına yorum yaptım 

0 oy
önce (1,647 puan) tarafından

Bazı insanlar çabuk ağlayabiliyor. Benim annemde öyledir , oğluma kızarım annem ağlar mesela , abim şehir dışına yaşında görğntülü konuşurlar ağlar, birlikte ye ek yaparız anne onu öyle yapmıcaktık derim ağlar vs vs çabuk ağlayan biri duygusunu böyle boşaltıyor konuşarak rahatlayamıyor belki kayınvalideniz de böyledir 

0 oy
önce (909 puan) tarafından

Benim kaynanam da tam bir drama quuen geçen misafirliğe giderken yol boyunca hiç konuşmadı dedim hasta galiba tam gideceğimiz yere geldik midem bulanıyor felan demeye başladı aşağı indi kusmuş gibi falan yapıyo misafirliğe geldiğimiz eve girdik hiç bişeyi yok konuşuyo gülüyo felan eşime dedim annen niye böyle yaptı arabada diye dayım hastaya ona üzülüyo dedi yıllardır görüşemez konuşmaz o kardeşiyle sonra dedim ki o zaman niye misafirlikte konuştu güldü üzgünsen orada da üzgün olsaydı bütün nazı tribi bize yalandan deli oluyo ama seninkinin burnu kanadıysa o numara yapmamıştır o an 

0 oy
önce (3,534 puan) tarafından

Yani bende çok duygusal bir insanım bir anda ağlar bir anda gülerim hatta bunu çok uçlarda yapıyorum konuşurken bile kendimi bazen ağlıyor buluyorum şimdi siz kendi evladinizi düşünmüyor musunuz benim evladım şimdi iyi bir şeyi yok ama ben onlar için hep endişe duyuyorum hayatları nasıl olacak diye bazen hastalanıyorum bu benim yapım şimdi bir gelin veya damat gelecek ve diyecek ki bu yalan lütfen bu kadar önyargılı olmayın bir evlat kolay yetişmiyor 

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 4,201 göst.
0 oy
16 cevap 706 göst.
+1 oy
10 cevap 539 göst.
+2 oy
3 cevap 127 göst.
17 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Oglumveben (2,920 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,127 soru

24,353,661 cevap

346,613 kullanıcı

...