Telefondan bir arkadaş ile tanıştım bir sürü çiçeği var bana dal verecek hemde kahve içmeye gel dedi giderken ne götüreyim sizce
Kız insan telefonda biriyle tanışır, nasıl güvenipte gider?
Mahalleden biri
telefonda tanistin birinin evine dal almaya gitmeyi dusunuyosun 😳 bide hediyemi goturcen 🤔
@&Gastamonlummm& millet tlf tanisip evine gidiyo yillardir tanisiyoz 1 kez gelmedin bana ask olsundu bende dal verirdim sana🤣
@&Gastamonlummm&
Sende taaa nerdesinki oturmaya çağırıyon kızı be sevda
@Gastamonlummm kız sevda yanlış etiketlemissin
hele mavi tik olmadi hele ceylo sana gel desem gelmezsin o yuzden seni cagirmadim 🤣
Senin daha numaran bile yok ben senin gibi arkadasi ne yapayım heee 😏
hee seninde numaran yok vermemistin gebee
Aaaaa sevda bana verdı sana vermedımı😄😄 hulyosum yazmıyor ama sjsjs
vermedi bana gebe
Ulan sana söyledim bir kere sen lafı geveleyip durdun ben ne yapayım sevdo
Esmaaaa sen yazmıyorsun kizzz 😀
yaw hee hee
Bak işte hep böyle yapıp geciştiriyorsun neyse yaa
Bende niye yok numaran he sevda ayıp ayıp
Yuz yuze tanistigim adamla bile disarda bir sure gorusmeden evine gidemem ben cok cesursunuz
Alınan bir şey değilde yiyecek götürmek daha mantıklı geldi bana
Telefon da tanışmak nasıl oluyor ki
Oluyor işte bir sekilde
Tatlı alabilirsin
Teşekkürler canım
Boyle seyleri sow yapar gibi abartmayi sevmiyorum ben sicacik dusunulmus bi kek yaparim ben olsam cocuklari varsa ufak tefek cocuklar icin biseyler alabilirim kizi varsa bi toka oglu varsa kucuk bi araba olabilir daha fazlasi icimden gelirse bi havlu bi lif koyup onu da goturebilirim ufak tefek evde olabilcek seyler cunku bu sefer karsidaki kisi gelecegi zaman stres olup o bana sunu sunu almis bende buseyler yapmam lazim diye dusunuyo o bana ben ona derken isin ucu kaciyo
Bana kalırsa maddi pahali seyler gelmsni sevmiyorm karşılık vermem gerekiyor gibi geliyor
1 tarafı zorlamayan 500 tl diğer tarafı zorlayabilir
Telefondan derken normal hayatta tanımıyorsan eğer nasıl güvendin
Sakamisiniz kiz siz shahaha
Yok gayet ciddi
Ne istiyosan gotur
1,489,874 soru
24,350,148 cevap
346,431 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın