0 oy
248 göst.
önce Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Kızlar gel önüme çıkıyordu bu macun benimde çocuklarım çok zayıf daha dün kan verdim çok şükür herşeyi normal değerleri iyi ama çok aşırı zayıflar bende denemek için aldım bugün elime ulaştı acaba işe yarar mı kullanan var mı aranızda 

image

6 Cevaplar

+4 oy
önce (2,099 puan) tarafından

Bu tür macunları kullanmadan önce doktora danışmanız daha doğru ne kadar organik de olsa çocuklara zarar verebiliyor bı doktorun açıklamasında görmüştüm tam detaylı hatırlamıyorum çok zararlı olduğundan bahsediyordu 

önce (934 puan) tarafından

Biri yazmış mi diye girip bakayım dedim gerçekten çok.haklisiniz

önce (5,673 puan) tarafından

Erken ergenliğe sebep olabiliyor 

-Reklam-
0 oy
önce (791 puan) tarafından

Organik mi canım bu

önce (5 puan) tarafından

Yani organik diyorlar içinde harnup pekmezi falan var internetten aldım yorumlarda baya övmüşler 

önce (791 puan) tarafından

Sağol canım inşallah işe yarar ya

önce (5 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
önce (7,702 puan) tarafından

Markası belli değil kulaktan dolma şeyler ile internetten takviye gıda almayın 

önce (5 puan) tarafından

Zaten vermem belki aldım ama şimdi içeriği temiz deniliyor bir anlık gafletle aldım bu macunu artık piskolojim bozulmuş herkesin çok zayıf demesinden sağlık sorunu yok dün tahlillerine baktırdk Şükür Rabbime bir sorunu yok hepsi tertemiz ama almıyor kilo 

İştahı nasıl azmı benim oğlumda çok zayıf 32 aylık olacak 11.5 kilo daha aşırı hareketli olduğu için kilo almıyor

önce (5 puan) tarafından

İştahı yok benimki 37 aylık 10 kilo yani yemiyor ne yapsam da nafile zorla az az sık sık yedirmeye çalışıyorum ama yok yani yemiyor kafayı yemek üzereyim etrafta zayıf zayıf diyince daha da kötü oluyorum sanki iyi bir anne değilim gibime geliyor 

Eczaneden satılan vitamin al nutrigen üzüm şurubu veye argivit şurup yanına ilave balık yağ şurubu alabilirsin internet ürünleri genelde merdiven altı oluyor ben sadece zühre ananın ürünlerini internetten alıyorum diğer takviye edici gıdaları almam

önce (5 puan) tarafından

Öyle yaparım çok teşekkür ederim yorumunuz için 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Kendiniz kilo yapan gıdalar verin.ceviz, yumurta, tahin pekmez karışımı.badem vb.istgramda hastalanmayan çocuk adlı biri var çocuk gelişimci.atom tarifi var deneyebilirsiniz.

önce (5 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bakarım şimdi yemiyorlar çoğu şeyi zorla bir şeye kayıp veriyorum ama dur bakalım ordaki tariflere bakayım çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (464 puan) tarafından

Benim halam almıştı sanırım aynisindan kızı çok istahsiz diye ve gerçekten işe yaradı 2,3 ay da kızı toparladi 

önce (5 puan) tarafından

Yorumlarda herkes memnun ama kararsız kaldım kafam karıştı 

0 oy
önce (164,037 puan) tarafından

ne cesaretle deniycen hayatim icerigi ne oldu belli degil doktor tavsiyesi degil hadi zehirlendi hadi yan etki yapti alerji vs yapti valla bazi anneler cok cesaretli sahsen benim cocugumda cok zayif hamd olsun vitamin ve kan degerleri iyi kiloyu takmiyorum boyle kafaya bilinmedik merduven alti hic bisi almam vermem cocuguma siz yurekmi yediniz bu nasi cesaret boyle bilinmeyen dokturun tavsiye etmedigi seyleri nasi online alip vericeniz

önce (5 puan) tarafından

Yani evet ama çocuğum 3 yaşında 10 kilo etrafın baskısı yüzünden ne piskoloji kaldı bende nede düzen artık etrafa soruyorum ne yediriyorsun ne içiriyorsun diye kaynana tarafı anne tarafı herkes yoldan geçen bile laf söylüyor arkadaşım alıp kullanmış bana önerdi bende aldım ama henüz vermedim çünkü bende öyle kafama göre veren bir anne değilim bu güne kadar asla paketli gıda bile yemediler her seyimi evde yaparm organik alırım ama işte bir an acaba diyip aldım kullanmadı eşim dedi ben yerim 

olabilir benimkide 6 yas 12  12nucuk kilo banane etraftan  sen niye takinti haline getirdin etrafi

önce (5 puan) tarafından

Çok baskı yapıyorlar sen bakamıyorsun falan diyorlar kaynanam diyor ver benim yanımda bir hafta kalsın bak nasıl kilo alıyor sen yedirmiyorsun çocuğa dedim yok ben her saat başı eline bir yiyecek veriyorum yemek yediriyorum et suyu tavuk suyu her şeyi veriyorum her meyveyi yediriyorum ama almıyor diyor yok yok sen bakamıyorsun diye öyle 

sanane de gec bilinmedik seyler alma cocugun saglindan olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 269 göst.
0 oy
12 cevap 350 göst.
26 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Vefayahasret (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (797 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,896 soru

24,350,446 cevap

346,456 kullanıcı

...