0 oy
497 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (847 puan) tarafından

Eşime 2 haftadır küsüm. Ama sanki ben onu kırıp incitmişim gıbı o da küs. Hayret doğrusu. Gönül almayı bilmiyor mesele kırılmak da değil artık gönlünün alınmayışı. Bu, insanın kırgınlıgını arttırıyor. Haliyle hep düşünceli ve mutsuzum düşünüyorum da bu adam hep böyleydı. Hep ben küserdim saatler sonra ya da günler sonra yunuşadıgımı görünce yanaşırdı böylelikle barışmış olurduk. Artık 3.5 yıl bıttı yıllar geçtıkçe artık bu süre uzuyor. 2 haftadır beyfendi kendi de küs eskiden onu böyle umursamaz gördükçe ben patlardım duygularımı salya sümük anlatır zorla da olsa duygularımı bastıramaz tabiri caizse hadi gönlümü al da barışalım diyrodum hal dilimle. O da bır ıkı öpücük bı sarılmayla kapatırdı. Artık o kadar üzülmüyorum bu ayrılık haline bunun farkındalığı da acı aslında evliliğimiz için. Bende bir şeylerin artık tükendiğini görüyorum. Ama sevıyorum tabiki sadece artık beklentim kalmadı ondan. Şuan uyuyor yanımda sarılmak istiyorum ama uyanır ve sonradan hatırlar diye tutuyorum kendimi... İnsan sevdiğinin gönlünü etmeden uyumazdı ya hanı 2 hafta oldu... Üzgünüm, mutsuzum...

8 Cevaplar

+2 oy
önce (3,836 puan) tarafından

Taktik değiştir bundan sonra asla küsme çünkü değmiyor daha çok üzülüyorsun, sen küsmeyince o da küsmez etki tepki ve hayatınızda böyle şeyler yaşanmaz. Sıfır beklenti sonsuz mutluluk.. Diyelim kırıldın o an deki ay bi de çocuk gibi küselim istersen hiç çekemem de , hayatına normal devam et.. sen kırgınlığın acısını başka şekilde sonra çıkarırsın. Erkekler bazen anlamaz küslüğe değmez 

önce (847 puan) tarafından

Hayır küsülmeli ki o üzüntü ona da yansısın. Mesela sabahları kahvaltı yapmasa bile onu öperek uğurladım işe. Artık uyanmıyorum. Sürekli etrafında sevgi kelebeği gıbı dolaşıp onu mutlu eden bir kadının eksikliği var şuan. Gıbı gıbı. O da üzgün kendi açısından ama umursamıyorum 

önce (10 puan) tarafından

Bizde aynıyız aslında kahvaltı yapmasa bile ben onu sabah erkenden kalkıp gülerek uğratırdim haklı olduğum konuda tartıştık benim küs olmam gerekirken o küs bende insanım kalbim kırılabilir 2 gündür umursamıyorum kıyafetini bile zorla bulup gidiyor ise 

önce (3,836 puan) tarafından

Vallahi o iş öyle olmuyor her erkekte aynı yürümez bu gemi, araya soğukluk girince bazıları bir daha ısınmıyor, yabancılaşıyor Ve sonraki kavgalarda da küslük senin de dediğin gibi, daha da  daha da uzar gider sonrası çekilmez bir hal.. 

küs olma en güzel flört zamanında kıymetli sonrası sarmıyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,751 puan) tarafından

Ah doğru canım hayat kısa bilemiyoruzki çok küs kalma Bi taraf adım atmalı hele suçluysa:(

0 oy
önce (2,099 puan) tarafından

Kavga nedeniniz çok büyük değilse bence uzatmayın şurda 1 saniyenimizin bile garantisi yok hayat bazı şeyler için çok kısa bizde eşimle çok sık tartışırız ama ortak nokta da buluşuruz ikimiz de özür diler konuyu kapatırız geçen haber de gördüm çok da etkilendim kadın kocasıyla kavga ediyor kafasını dinlemek için arabayı alıyor ve evden çıkıyor kaza yapıyor ve kaza da ölüyor adam feryat figan ağlıyordu empati yapınca ne kadar kötü bi durum dedim 

Doğru canım ama artık umursamaz olma sırası bende. Artık yeter gel derdin nedir deme sırası onda. 

0 oy
önce (483 puan) tarafından

Ayy bu bennn

😞

0 oy
önce (7,702 puan) tarafından

Sen bide hamilesin doğru hatırlıyorsam eşin bu kadar uzun zaman nasıl küs kalabilir sebep ne acaba evde bide kayınvaliden var o anlamıyormu aranızdaki durumu 

Evet canım 3 hafta sonra doğumumu beklıyrouz. Kayınvalidem ve görümcem benimle iyi ki onlar var da kafamı dağıtabiliyroum. Yansıtmıyoruz gerektiği yerde diyalog kuruyoruz ama anlıyorlar haliyle aradaki soğukluğu.

önce (7,702 puan) tarafından

Bizde eşimle normalde hiç kavga etmeyiz küsmeyiz geçen tartıştık baya çok üzüldüm kırıldım akşam olunca  barıştık ama içim hala buruk dün hep aradı soğuk konuştum sabah nöbetten geldi kızgınlığım geçmediği için yine sinir ettim yattı uyudu şimdi ben özür dilese bile içim duruşmadan normale dönemiyorum böyle de garip huyum var 

0 oy
önce (370 puan) tarafından

Bende Kusum esime

0 oy
önce (1,423 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bende konuşmuyorum ve artık 8 yil bitecek 3 tane de kızımız var Cook skldm bunaldim. Allah tan sabah biz yatarken gidiyor akşam 10 gibi geliyor on iki olmadan uyuyor 

Ne kadar süredir konuşmuyorsun

önce (1,423 puan) tarafından

2 gün bitti 

0 oy
önce (528 puan) tarafından

Bir an eski bir postum karsima cikti galiba diyip nicke baktim. Ya bosver sarilmak istiyorsan saril degmez valla kendimize yaptigimiz eziyet bu. Ne guzel beklentilerin bitmesi daha iyi daha az uzulursum daha mutlu olursun.

Evet ıyi tarafı daha az üzülmüş olmak 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,089 göst.
0 oy
25 cevap 1,211 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Melis Melisa (201 puan) tarafından soruldu
+6 oy
14 cevap 818 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,863 puan) tarafından soruldu
+12 oy