Ev heryer heryerde halıları yıkıyorum suan tek tek makınada kurusun yarına kadar
Yarın oglanın okulunda fuara gıdıcez gelecez oyyy anam bırsuru ıs var ama tek bıldıgım sey cumartesi oglen saatinde ev tertemiz olacak😄😄😄
Menu zaten bellı hıngel yapacak kaynanam hıngel gunu yapacaklar sjsjs
Yanınada helva istiyorlar
Sız napıyorsunuzzz
Afiyet olsun kolay gelsin sana baya kalabalık olacaklarmış iyi menün kolaymış bari en azından o seni yormaz bende oğlum ve kızıma hadi yatın diyorum ama dinleyen yok eşimde 24 saat çalışıyor sabah gelecek bu arada diyet ne alemde kaç kilo verdin
Hıngelı kaynanam acıcak helvayu ben yaparım muhtemelen
ama kolay asjsjs
4 kiloya yakın verdım ama bır saldım gjbj hokter falan takıldı sonra hastane gıt gel bır durdu spora baslıcam sporsuz olmuyor
İyi yine vermişsin bende 3 kilo verdim bu sıralar bende saldım babamım rahatsığı hastane işleri derken hedefim 8 kiloydu kaldı 5 kilo onuda versem önümüz Ramazan zaten biraz da oruçluyken veririm 34 ve 36 beden arasına inerim inşallah
Kek muhteşem gozukuyor
Hıngel mi 😍 nerelisin ben Karslıyım bizde çok yaparız helva da kıtır kıtır olur bizim 21. Misafir kabul edersen geliyim😂
EEsım Karslı canım
Gel kız arada kaynarsın kimse fark etmez bile 🤣
Kıtır kıtır cok yapılıyor ama kaynanam normal yapıyor cenazelerde vs kıtırlı yapıyor
Karsın neresi canım davetin için teşekkür ederim gelmiş kadar oldum 😘
Karslı mısınız
Evet canım
Bende varım en az 19 kişide ben agırlarımve ben uzandım duruyorum
10 yazacaktım. 19 ne Alahmı yazdırdı ne Allah korusun😖
Ayyyy sjsjs
Kolay gelsin sanada he valla aksam vurdum kafayı uyudum bugun gul tempo mecbur bitecek sjsjs
Hava dun camları falan sildim zaten
Mutfak ve yatak odasınıda temizledim dolaplarını
Sadece gir temizle supur sıl toz al halısını at yapacam
1,489,663 soru
24,347,191 cevap
346,299 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın