Bu kadar haber konusu neden oldu dogu da genel olarak var .
Evli evli kaçıyor .kadınlar artık cocugum demiyor evden kaçıyor .
Tiktok saçma sapan hareketler yapanlar.
Ondan sonra okullarda artan şiddetler canilik derecesinde ilerleyen toplum,,
Bi diziden dolayı herkes pavyon dansı yaptı . Diziler bile bu kadar etkiliyor ..
Seçim yapmadım ikiside kötü bir durum
Vallahi eğer edep yoksunu değilseniz değil dizideki dans için dans etmek bütün ülke dans etse de yapmazsınız
Tamam bir şeyler kötü etkiliyor ama televizyonda çıkmış diye yapmak karakterdeki boşluğu açığa çıkarmaktır
Haber olacak okadar abartılmış röportaj yapılanları ulke gündem nasıl kullanılıyor cok sacma
Hepsi yanlış. ikisi birbirini karşılayacak seçenekler değil birini yanlış seçmek için diğer daha az yanlış olanı doğru yapamayız.
Aynnyanlısı olanı bu kadar gündem olması daha da sacma
Yani kuma işine bişey diyemem eş kabul ederse Rıza olursa o iyi kötü alışıldık bır durum ama evliyken kaçmak ve diğer konular şuan insanlar arasında normallestirilmeye çalışıyor insanları öz değerlerinden uzak tutup özgürlük adı altında resmen zinaya sürüklemek bu aklım almıyor ya birini istemiyorsan bosanirsin sonra git kiminle evlenirken evlen
Allah sonumuzu hayretsin ulkece hal kötüye gıdıyor
Bence doguda değilde bütün Türkiye'de var mide bulandırıcı şeyler ikiside
Doğru heryerde vardır halk olarak dogu da iki eşlilik oldgug yaygın dıye dedım yoksa .
Ülke heryerınde rezillik dolu .
Rabbim nefsimizi pisliklerden korusun yani ikiside berbat bişey hem kadın için hemde erkek için
Bence asıl Doğuda bu meseleler daha az. Çünkü buralarda bedeli ağır oluyor
Yok iki evlilik için deddim evli evliye kacacak bütün sülaleyi vurur doğ kültürü Baska namus onlar için
Yok ya mardinliyim dediğin o kültür cookk eskide kaldı
Canım eskiden erkek yapardı kaçamak normal gelirdi insanlara capkınlık diye denirdi
Ama şimdi kadınlar yapıyor aynı şeyi onlarada ne denir burda...
Daha insanlar saçma sapan diziler izlemeye devam etsinler bırakın
Yok mügesi yok esrası yok didemi vs
Ben 2 yıldır ne bir dizi izliyorum nede o programları izliyorum nede izletiyorum
Bunlar gençlere kötü örnek kimin eli kimin cebinde
O kadın kacırır bu adam kacırır
Yok öyle bir dünya benim kitabımda benim meşrebimde.
Program diziler hersey cok edepsiz ilerliyor .Allah sonumuzu hayretsin
Dizisinin de sapigi oynuyor diye nuri alcoyu linç eden toplumdan özgürlük adı altında zinaya serbest diye yunan tohumlarıula doldu taşıyor nesil
Benim hayatımda hem halef hem uzak şehir filminden hayatlar var. Millet ilk defa duymuş gibi tepki gösteriyor ama bunlar hayatta olan şeyler. İğrenç evet ama bunlar var.
Benim babannemin eşini kan davası yüzünden vurmuşlar. Babamın amcası da evli olduğu halde babannemle evlenmiş. Yani kardeşinin karısını almış. Doğulu değiliz ama çocuklar yabancı elinde büyümesin diye bahane üretmişler.
Kendi babam da annemin uzerine kuma getirdi yıllarca aynı evde yaşadık biz küçüktük tabi aklımız sonradan ermişti. Birkaç yıl sonra babam evleri ayırdı sonra boşamisti kadını
Aynn oluyor .bu kadar haber olacak degerı yokk
İzlemiyorum ama bazen youtube de karşıma çıkıyor kaçan çok fazla evli kadın var Esra erol da özellikle. Doğu batı değil her yerde var maalesef. Artık erkekler de kendisini aldatıp kaçan kadınların geri gelmesine razı geliyor.
Dün karşıma Esra erol da bi video çıktı. Adam onu aldatan karısının alnından öptü kaldırıp eve götürdü.
İnsanın karakteri sağlamsa ne dizi ne program hiçbir şey etkilemez. Sağlam karakterli bireylerde sağlam toplumlardan çıkar. Maalesef bizim toplumuzmuzda sistemli şekilde her şey bozuldu. Bu karakterin temeli ailede başlar ve okullarda eğitimle kaliteli hale gelir. Eğitim sistemimiz ortada zaten. Sürekli müfredat değiştirip çocukların beynini yıkıyorlar. Bu bahsettiğin konuların düzelmesi köklü bir reformla olur ancak. Bu tarihte ülke ortaçağ avrupasına doğru gidiyor yavaş yavaş maalesef.
Tek kelime ile tiktok sanal kerhane bana göre diğer konulara deginmiyorum bile
1,496,519 soru
24,446,561 cevap
353,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın