0 oy
603 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,223 puan) tarafından

Bu kadar haber konusu neden oldu  dogu da genel olarak  var .

Evli evli kaçıyor .kadınlar artık cocugum demiyor evden kaçıyor .

Tiktok saçma sapan hareketler yapanlar.

Ondan sonra okullarda artan şiddetler canilik derecesinde ilerleyen toplum,, 

Bi diziden dolayı herkes pavyon dansı yaptı . Diziler bile bu kadar etkiliyor ..

📊 Tek Seçim
90% (9 oy)
10% (1 oy)

12 Cevaplar

+2 oy
(8,108 puan) tarafından

Seçim yapmadım ikiside kötü bir durum

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Vallahi eğer edep yoksunu değilseniz değil dizideki dans için dans etmek bütün ülke dans etse de yapmazsınız 

Tamam bir şeyler kötü etkiliyor ama televizyonda çıkmış diye yapmak karakterdeki boşluğu açığa çıkarmaktır

(4,223 puan) tarafından

Haber olacak okadar abartılmış röportaj yapılanları ulke gündem nasıl kullanılıyor cok sacma

+1 oy
(26,839 puan) tarafından

Hepsi yanlış. ikisi birbirini karşılayacak seçenekler değil birini yanlış seçmek için diğer daha az yanlış olanı doğru yapamayız.

(4,223 puan) tarafından

Aynnyanlısı olanı bu kadar gündem olması daha da sacma

0 oy
(723 puan) tarafından

Yani kuma işine bişey diyemem eş kabul ederse Rıza olursa o iyi kötü alışıldık bır durum ama evliyken kaçmak ve diğer konular şuan insanlar arasında normallestirilmeye çalışıyor insanları öz değerlerinden uzak tutup özgürlük adı altında resmen zinaya sürüklemek bu aklım almıyor ya birini istemiyorsan bosanirsin sonra git kiminle evlenirken evlen

(4,223 puan) tarafından

Allah sonumuzu hayretsin ulkece hal kötüye gıdıyor

0 oy
(388 puan) tarafından

Bence doguda değilde bütün Türkiye'de var mide bulandırıcı şeyler ikiside 

(4,223 puan) tarafından

Doğru heryerde vardır  halk olarak dogu da iki eşlilik  oldgug yaygın dıye dedım yoksa .

Ülke heryerınde rezillik dolu .

(388 puan) tarafından

Rabbim nefsimizi pisliklerden korusun yani ikiside berbat bişey hem kadın için hemde erkek için 

0 oy
tarafından

Bence asıl Doğuda bu meseleler daha az. Çünkü buralarda bedeli ağır oluyor 

(4,223 puan) tarafından

Yok iki evlilik için deddim evli evliye kacacak  bütün sülaleyi vurur doğ kültürü Baska namus onlar için

tarafından

Yok ya mardinliyim dediğin o kültür cookk eskide kaldı 

0 oy
tarafından

Canım eskiden erkek yapardı kaçamak normal gelirdi insanlara capkınlık diye denirdi 

Ama şimdi kadınlar yapıyor aynı şeyi onlarada ne denir burda...

Daha insanlar saçma sapan diziler izlemeye devam etsinler bırakın

Yok mügesi yok esrası yok didemi vs 

Ben 2 yıldır ne bir dizi izliyorum nede o programları izliyorum nede izletiyorum

Bunlar gençlere kötü örnek kimin eli kimin cebinde

O kadın kacırır bu adam kacırır

Yok öyle bir dünya benim kitabımda benim meşrebimde.

(4,223 puan) tarafından

Program diziler hersey cok edepsiz ilerliyor .Allah sonumuzu hayretsin 

0 oy
(683 puan) tarafından

Dizisinin de sapigi oynuyor diye nuri alcoyu linç eden toplumdan özgürlük adı altında zinaya serbest diye yunan tohumlarıula doldu taşıyor nesil

0 oy
(1,994 puan) tarafından

Benim hayatımda hem halef hem uzak şehir filminden hayatlar var. Millet ilk defa duymuş gibi tepki gösteriyor ama bunlar hayatta olan şeyler. İğrenç evet ama bunlar var.

Benim babannemin eşini kan davası yüzünden vurmuşlar. Babamın amcası da evli olduğu halde babannemle evlenmiş. Yani kardeşinin karısını almış. Doğulu değiliz ama çocuklar yabancı elinde büyümesin diye bahane üretmişler.

Kendi babam da annemin uzerine kuma getirdi yıllarca aynı evde yaşadık biz küçüktük tabi aklımız sonradan ermişti. Birkaç yıl sonra babam evleri ayırdı sonra boşamisti kadını 

(4,223 puan) tarafından

Aynn oluyor   .bu  kadar haber  olacak degerı yokk 

0 oy
(8,652 puan) tarafından

İzlemiyorum ama bazen youtube de karşıma çıkıyor kaçan çok fazla evli kadın var Esra erol da özellikle. Doğu batı değil her yerde var maalesef. Artık erkekler de kendisini aldatıp kaçan kadınların geri gelmesine razı geliyor. 

Dün karşıma Esra erol da bi video çıktı. Adam onu aldatan karısının alnından öptü kaldırıp eve götürdü.

0 oy
(6,179 puan) tarafından

İnsanın karakteri sağlamsa ne dizi ne program hiçbir şey etkilemez. Sağlam karakterli bireylerde sağlam toplumlardan çıkar. Maalesef bizim toplumuzmuzda sistemli şekilde her şey bozuldu. Bu karakterin temeli ailede başlar ve okullarda eğitimle kaliteli hale gelir. Eğitim sistemimiz ortada zaten. Sürekli müfredat değiştirip çocukların beynini yıkıyorlar. Bu bahsettiğin konuların düzelmesi köklü bir reformla olur ancak. Bu tarihte ülke ortaçağ avrupasına doğru gidiyor yavaş yavaş maalesef. 

0 oy
(174 puan) tarafından

Tek kelime ile tiktok sanal kerhane bana göre diğer konulara deginmiyorum bile

İlgili sorular

+6 oy
11 cevap 564 göst.
17 Ekim 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 567 göst.
26 Mart 2020 Diğer kategorisinde Almiram (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 629 göst.