Kızlar benim alt kat kirada üst katta ben oturuyorum kiracim ben doğuma gittiğim gün taşındı iki çocuğu var iyi insanlar bır zararları olmadı ödemelerini gününde veya ufak tefek geciklemi yaparlar onlar sorun değil insanlık hali ben ilk taşındığında kirkliydim o Bebek görmeye geldi bende ayıp olur doğum yapsamda ineyim dedim ilk tasindiginda bir kahvesi içtim zaten çalışan birisi bayan kuaförü 27 ay oldu hiç gitmedim o ara sıra gelir oturur kahve çay vs iceris severim kendisi ama ben çalışıyor bir gün evde diye asla kapısını calmam şimdi gelelim esas soruma
İlk taşındığında evi temizlik yapan bayanlar temizledi camlar herşeyi ama bir daha asla o camlar silinmedi camların onu artık örümcek katman katman toz olmuş perdeler dışardan bakılınca simsiyah pimapenler sararmis bir halde arka bahçe toz pislik ne deseniz var Ağustos ayında bahçeye bitane mor çarşaf sermisti şuan rengi pembe oldu ve hala orda asılı almayida düşünmüyor galiba
Ben evim ne halde gerçekten merak içindeyim kendi eşyasını önemsemeyen benim evimi ne hale getirmistir bilmiyorum benimde bir huyum var cagirilmadigim sürece kimsenin kapısını calmam ama evimde neler değişti içim içimi yiyor çağırmadan asla gitmem bı kahve içelim diyemem
Sizce nasıl bir yol izleyip evime bakabilirim bu yöndeki haklarım neler
kendi evine çağır, haftaya da ben sana geleyim de, kendini davet ettir
İşte o huy bende yok tövbe yapamam nasıl bir bahane bulsam bilmiyorum
Sende bı tatlı yap git bı kahveni içerim de yani o sana geliyor gidiyorsa sıkıntı yapma git eşyasına önem vermiyorsa sen buna karisamasin ama evine gittiğinde bir zarar vermişse çıkınca mecbur yapacak bide çocuklari varsa kadının Allah yardım etsin ben hastayım inanki kıyafetlerin iki gündür balkonda astım sürekli yağmur yafiyor diye kurumadilar bende almadim
Yok kendi esyalari tabiki bişey diyemem kendi sorunu ama insan düşünüyor eşyasına bakmayan eve bakar mı diye iki gün olsa keşke 5 ay😂
Oha yeminle benim kiracıyı anlattın sanki. 2 buçuk yıl oldu benim kiracılarda taşınali. Taşınmadan önce evi yıkadılar vs. O zamandan beri pencerelere yağmur dışında su değmedi. Benim kiracı da çalışıyor hemşiredir. Eşi de öyle. Evlerine iyi para giriyor yani hiç olmasa bir kadın tutun gelsin temizlesin. Yemin ediyorum ben merdivenleri süpürüp yikamasam kendi kapısının önü toz pislik içinde kalır demez şuraya bir süpürge tutayım.
Keşke İnsemde alt kata ayakkabiligini çekip yüklesem buraya veya gündüz arka bahçeyi çeksem valla olmadı kontrat zamanı evi görmek istiyorum diyecem
Sorma sorma benim de aynı. Ne zaman merdivenleri süpürüp yikasam onların ayakkabiliginin altından resmen toprak akıyor. Çamaşır serer yağmur yağar ben arayıp söylemesem o çamaşırlar akşama kadar yağmurun altında kalır
Kapısını çal müsait sen yarın yada öbür gün sana bir kahve içmeye gelicem bir şey hazırlama kahve içer giderim de ben geçen doğum yapan arkadaşıma o şekilde gittim
İşte haftanın bir günü evde oda kocası oluyor genelde eşi fazla calismiyor
O zaman kapısını çal sana gelicem ne zaman geleyim de
En mantıklısı galiba kontrat zamanı evi görmek istemek tabi evim yerindeyse🤦hamile halimle ne zahmetlerle yapmıştım evi
Evin içinde bozulan herhangi bir şey olmadı mı yani değişmesi gereken veya sizin gidip bakmanız gereken? Atıyorum kombi bozulur bi gidip bakarsınız o bahaneyle. Veya eve usta girmesi gerekir nereye ne olmuş diye siz de ev sahibi olarak gidersiniz. Böyle bişey olsa size fırsat doğar ama diğer türlü gidip kahve içmekten başka yol yok sanırım :)
İnanki hiç öyle bişey olmadı zaten eşi genelde hep evde fazla çalışmıyor evin masraflarini kadın çeviriyor kahveye de cagirmadigi sürece hayatta gotmem
Şey de canım biz evi satmayı düşünüyoruz. Müsait olduğunda gelip fotoğraflarını çekeyim. Emlakçı istiyor de.
Onu arastirfim ama içinde kiracı varken öyle bir hakkım yokmuş yasal değilmiş en son çare kontrat zamanı evi görmek istiyorum demek
Kiz durduk yere kadını niye üzüp strse sokuyorsnz bir tatlı al tatlı aldm musitsen 1 saat kahve içelim evde çok sıkıldım de oldu bitti
Evden ziyade ben o evde nasıl kahve içerim diye düşündüm o kadar özensiz ise elinden bir şeyde içilmez sanki
Valla dışardan bakılınca pis duruyor hatta bana komşularım sen bu kattayken camlar parlardi şimdi kirden gözükmüyor dedi kahveyi boşver eve nasıl gircem😂 kontrat zamanı evi görmek istiyorum diyecem başka çare yok
Ben düşüncenizi yanlış buldum.bazı nedenlerden dolayı bende çok sık cam silemem ama kirada olduğumuz eve masrafta yaparız ev sahibine yansıtmadan,gül gibide bakarız çok şükür.böyle ve benzeri şeyler olduğu içinde ev sahibinin olduğu apartmanda oturmayı bende eşimde istemeyiz.
Ne gibi neresi yanlış mesela farkındaysanız evinin eşyaları perdeleri sadece konuyu anlatmak açıklayabilmek için dedim eğer kastettiginiz o ise yoksa eşyaları beni ilgilendirmez evim konusuna gelince tabiki merak etcem kolay yapmadım ve oturan kişinin de özen göstermesini isterim 2 yıl boyunca bina boşluğunda kapısının önündeki paspasi bile birkez silkelememis olan bir insandan bahsediyorum orası ortak alan temizlemek mecburi ev tadilatina gelince hiç bir usta gelmedi hala Eve veya biz şurayı şöyle yaptircaz gibi bir teklifte bulunulmadi
Haklısınız ev sahibi olarak evinizi merak etmekte.o zaman bı kek yapip sıkıldım biraz laflariz diye kahve içmeye gitmeyi teklif edebilirsin😊
Çok güzel bir davranış ama maalesef herkes aynı değil benimde evim kirada bende başka ilde kiradayim bildiğiniz 90 ki yıllarda yapılmış lojman kapı kolu menteşeler balkon kapılarındaki o uzun menteşeler var ya oraya kadar değiştirdik prizler dahil bazı insanlar afedersiniz hay.van bağlasan Durmaz evde bir çöpe dokunmuyor bende evimi merak ediyorum insanlar kolaylıkla ev sahibi olmuyor haliyle düşünmedende edemiyor
Musitsen akşam kahve içmeye gelmk istiyorum sohbet ederiz. Vs de bugün musit degilm derse yarın geleyim de yoksa unutulur
Aksammiii o da imkansız çünkü kadın dükkanı 10 kapatıyor😂😂😂ay heryerden onum kesik
Ayy ben kiracıyım banada ev sahibim şey demişti sile sile camları dolapları eskittin 🤣🤣
Valla benim evde biseyler eskidi ama ne şekilde eskisi tam bilmiyorum
Valla ben şahsen kiracı iken o ev benimdir yani tek temizlik pislik beni yansıtır o yüzden ne yaparsam kendime bilmiyorum insanlar nasıl rahat duruyor pis evde anlamıyorum
Şuan sadece arka bahçeyi çekip atsam yazık dersiniz gercekten
Anlaşma,depozito almadınız mı ? Sıfır evi verdik bizde kiraya. Eşim depozito almadı diye çok kızmıştım. Ben herşeyi anlaşmaya yazdım,hasarlı,kusurlu durumda telafi edilecek demişti
2 sene önceki depozito 1 aylık kiraya eş degerdi eğer evde bir sorun varsa o hiç bir şeyi sanmıyorum karsilasin ya benim eşim karambole veriyor evi ne madde ne bişey yazmıyor
1,489,727 soru
24,347,882 cevap
346,348 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın