0 oy
946 göst.
Diğer kategorisinde (1,502 puan) tarafından

Kızlar bugün Bursa'ya kardeşime görüşe geldim,tali yoldan ana yola bağlanırken soldan gelen aracın geçmesini bekliyordum arkadan gelen araç sağlam çarptı 🥴🥲🥲 tabi ben çok korktum kızım bebek koltuğunda arkadaydı ama hiç keyfi bozulmadı kahkaha attı 

image

23 Cevaplar

+1 oy
(4,006 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Allahım korumuş 🤲

(1,502 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah canım ❤️ biz bide İstanbul'dan yola çıkarken evde evrakları ve kimliği unuttuk, bayada yol gelmiştik geri dönüp aldık dedik vardır bunda bir hayır , hayır mı oldu şer mi bilmiyorum 😂😂

(4,006 puan) tarafından

Orasını Allah bilir canım hiç belli olmaz belki bu kazayı yapmazsan daha önce varsan daha büyük kaza olacaktı Allah korusun ☺️🤲❤️

(1,502 puan) tarafından
+1

Tabi ki öyle canım şaka yapıyorum 😁❤️

-Reklam-
+1 oy
(33,506 puan) tarafından

Geçmiş olsun  bacım Rabbim beterinden korusun 

(1,502 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️ 

+1 oy
(11,251 puan) tarafından

Trafikte sabretmeyi beklemeyi ne zaman öğrenecek bu insanlar 

Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun 

(1,502 puan) tarafından

Adam bana dedi ki ani fren yaptın , mümkün değildi ani fren yapmam çünkü yol bakım çalışmasındaydı tek şerit akıyordu trafik vardı  ve ben rahat 45 saniye geçmek için bekliyordum yani 🥲 gelinimiz dedi ki abla telefonla oynuyordu 🙄

Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️ 

(11,251 puan) tarafından

Kızımı okuldan almaya giderken istisnasız yaşadığım arkadan selektör yapan hanzolar yol zaten tek gidiş tek dönüş köstebek yuvası gibi kazılmış gitsem ne kadar hızlı gidicem akşam trafiğinde birde sinyal verdimmi başlıyor buna şerit ihlali yapıp dönmem için dengesiz çok malesef 

(12,811 puan) tarafından

Ani fren de yapabilirsin, o anda önüne bi çocuk çıktı diyelim. Arkadan vuran olursa diye frenee basmayacak değilsinya. Takip mesafesi diye bir şey var onu korumayı bilseymiş öncelikle. Sebep ne olursa olsun arkadan vuran her zaman suçludur. Bunla geçmiş olsun 🌸

(1,502 puan) tarafından

@Kahvelihuzur maalesef canım direksiyon başında olunca başımıza herşey gelebiliyor. İnsanlar sabırsız , Allah kaza bela vermesin inşallah. Vallahi benim arabam da kıymetli taşlı topraklı yollarda tın tın giderim 😅

@-HoneySeptember- çok teşekkür ederim canım benim ❤️ aynen dediğin gibi zaten karşı taraf itiraz etmedi  ama en son bu lafı sıkıştırdı araya işte 😂

+1 oy
(702 puan) tarafından

Gemlikte mi yoksa Nilüfer de mi keşke haberim olsaydı cokkk yakindim hemen gelirdim eğer Nilüfer ceza evindeyse oranın yolu çok karışık lamba yok bişey yok rabbim beterinden korusun umarım iyisinizdir

(288 puan) tarafından

O hooo yakinmışız bende Eskişehir'de oturuyom yani buraya gelin geldim her ay gelirim Nilüfer kent meydanı karıştırırım heryeri 😂

(288 puan) tarafından

Orda yasiyon mu misafirlik geçici mi 

(702 puan) tarafından

Beni soruyorsan eğer Bursa da yaşıyorum evet

(6,324 puan) tarafından

@Kalbinur burda yasiyorum

(1,502 puan) tarafından

@Kalbinur kız bende Bağlarbaşında kaza yaptım bak hatırladım sen söyleyince 😂😂 

@Atlaskalbim 3-4 hafta önce İnegöl'e gelmiştim aklında o kalmıştır 😅

+1 oy
(9,522 puan) tarafından

geçmiş olsun, neyseki kızın korkmamış bu iyi bir şey 😅 

(1,502 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim ❤️ evet neyse ki 😁 ama ben olay yerinde bi 15 dakika kendime gelmekle uğraştım 😅

(9,522 puan) tarafından

bir hopluyor insan çizik bile olmasa arabada😅

biz bi kere motoruyla çarptık ara yoldan pat diye çıktı önümüze, ön camda takla falan atmıştı 🤦🏼‍♀️ ha çocuk iyiydi suçunu bildiğimi için de tutanak falan istememişti, doktora da kendi gitti ama ben o yoldan geçerken hala bir tetikte oluyorum 🤦🏼‍♀️

(1,502 puan) tarafından

Aslında başta anlamadık kemer takılıydı ,araba vitesi mi boşa attı ileri gitti dedik diye ama meğer arkadan girmişler kendimi önde bulunca anladım 😂

Sizede çok geçmiş olsun bazı şeyler gerçekten travma yaratabiliyor 

+1 oy
(616 puan) tarafından

Gecmis olsun cicegim hemen sadaka ver bari 

(1,502 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah canımın içi ❤️ ay çok teşekkür ederim kuzum sadaka tamamen aklımdan çıkmış vallahi iyi dedin yarın ilk işim sadaka vermek 

(616 puan) tarafından

Ne demek hayatim ♥️

+1 oy
(164,157 puan) tarafından

gecmis olsun hayatim

(1,502 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim ❤️ 

bu seni korkutup arac kullanmakdan uzak tutmasin ❤️

(1,502 puan) tarafından

Yok kız ben panik bir insan değilim yoluma devam ettim 😅 

💃💃💃👍👍👍👍👍👍

+1 oy
(8,093 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun dikkatsiz sürücü çok maalesef kazaların çoğunu erkek sürücüler yaptığı halde kadınların şöförlüğünü beğenmezler iki gün öncede kardeşim arabasını muayene götürmüş yaşlı amca duran arabaya çarpmış bide üniversitesi de prof muş kardeşime bağırıyormuş bide kocasıda kızmış amca hem duran arabaya çarpıyorsun hem bağırıyorsun kapa çeneni deyince susmuş

(1,502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ zaten çok büyük ihtimalle telefonla oynuyordu çünkü bana ani fren yaptın dedi ama bu mümkün değildi çünkü yol çalışması vardı tek seritti ben 45 saniye kadar bekledim ana yola girmek için 

Duran arabaya çarpıp bide azarlaması taktire şayandı 😂😂 bize çarpan ilk başta iyi misiniz sizde birşey yok değil mi diye sordu 

+1 oy
(2,160 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun neden bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum dikatsizlik sonucunda ya da acele ettikleri için bu tür kazalar çok oluyor çoğu da erkekten kaynaklı oluyor 

(1,502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ kazaların %90ı erkeklerden dolayı ki 🙄 18 yaşımdan beri ehliyetim var hiç kazam olmadı maşallah diyim. Arkadan çarpma olayı bile ilk defa geldi başıma 

+1 oy
(2,947 puan) tarafından

çok geçmiş olsun canım, Allah'tan küçük prenses korkmamiş❤️

(1,502 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️ şükür kemerler takılı olduğu için hissetmedik

+1 oy
(12,423 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...

Bende ilk kazami daha ehliyet almadan sınav esnasında yapmıştım 😂🤭 boyle geldi biri arkadan pat geçirdi 

(1,502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ 

Kız bende ilk defa kaza yapıyorum 10 yıllık şoförüm ben hiç kaza yapmadim maşallah diyim de 😅

+1 oy
(4,037 puan) tarafından

Bursadaki sürücüler kasap gibi eşim küfürsüz yolculuk yapamıyor sinyalsiz sağdan soldan hiç bilmiyorlar araç kullanmayı

(1,502 puan) tarafından

Sende mi Bursa'da yaşıyorsun canım ? Ya aslında hiç denk gelmedi öyle hatta biri bana yol vermişti bende 4'leri yakmıştım teşekkür anlamında oda bana selektör yaptı baya insancıl ince bir hareket 😂

(4,037 puan) tarafından

Evet bursadayım  her zaman öyle değiller genelinde araç kullanımı sorunlu diyebilirim

+1 oy
(8,267 puan) tarafından

Canım geçmiş olsun. Sen daha önce de bir kaza mı yapmıştın sanki yine şehir dışı. Nazar diyelim bununla geçmiş olsun. 

Ben de yazın benzerini yaşadım, bana çarptı ehliyetsiz bir kız ben de öndekine çarptım bebeği varmış aynı senin kuzunun aylarında. Aklım çıktı bebeğe bir şey olduysa diye. İçimizde en sakin olan bebekti, kıkırdayıp duruyordu 😄

(1,502 puan) tarafından

Zekana hayran kaldım maşallah bacım 😁 o kazayı kayınpederim yapmıştı o zaman bu araba kayınpederimindi o kazadan sonra biz satın aldık kayınvalidem sürmesini istemedi 😅

Kuzum bebekler ince çizgimiz onlara birşey olmasın da mala gelsin valla sanada bununla geçmiş olsun 

+1 oy
(8,646 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım yalnız çarpan kişinin arabası baya gitmiş

(1,502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ evet tamamen önü indi paramparça oldu bizde şaşırdık bizim araba da biraz göçük var sadece 😅

+1 oy
(6,324 puan) tarafından

Geçmiş olsun bebeg birsey olmadıysa sorun tok insan çok korkuyor hem navigasyon hem yola bakınca böyle oluyor herelde balat tarafında yapmışsınız kaza

(1,502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım ❤️ yok bacım  yukarı yorumda yazdım gene ismini unuttum Bağlarbaşımı neydi orada yaptım . Navigasyonluk durumda yoktu ki , tek şeritti diğer şeritte çalışma vardı ben tali yoldan ana yola girmeye çalışıyordum geldi arkadan çarptı 

+1 oy
(1,981 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım ya sadaka gerçekten koruyor bende Annemle üzüldüm bügün hala üzgünüm çok fena düştü nolcak bilmiyorum Allah korusun hepimizi 🤲🥺🥺

(1,502 puan) tarafından

Anneciğine Allah'tan şifalar diliyorum canım benim tez zamanda şifasını bulur inşallah ❤️ 🥰 Kesinlikle sadaka belayı def eder, uzun bir süredir sadaka vermiyordum bunu hatırlattı Rabb'im sanırım , en kısa zamanda sadakamı bağışlayacağım inşallah ❤️ 

+1 oy
(4,829 puan) tarafından

Geçmiş olsun bacım Bursa trafiği sıkıntı biraz

(1,502 puan) tarafından

Teşekkür ederim bacım valla hiç sorma olacağı varmış artık vardır bunda da bir hayır 😣

+1 oy
(2,256 puan) tarafından

AA çok geçmiş olsun, bela geliyorum demiyor. Allah beterinden saklasın.

(1,502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ Allah razı olsun inşallah amin 

+1 oy
(288 puan) tarafından

Geçmiş olsun ablam🥺

(1,502 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️ 🥰 

(288 puan) tarafından

♥️💐

0 oy
(8,473 puan) tarafından

Geçmiş olsun Sadaka ver yine de

(1,502 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah canım, uzun zamandır vermiyordum para yok para yok diye Allah hatırlattı işte 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 468 göst.
+1 oy
7 cevap 380 göst.
+3 oy
18 cevap 1,159 göst.
9 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Panik.yokk (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,233 puan) tarafından soruldu

Kategoriler