Bazıları ilk açtığım da postların altına yorum atmadigim da kızıyordu ama gerçekten bebekten ev işlerinden temizlikten okuduğum da bile yazmaya fırsatım olmuyor görüyorum kusura bakmayın birinin yorumuna cevap vermediysem ama yeri geliyor bir postta 30 cevap oluyor hepsini tek tek cevaplayamiyorum fırsatım olmuyor anneler beni anlayacaktır 🌸🙏🏻
Bacım 5 tane post açmışsın yetişemezsin tabi 😅😅😅linç etmiyorum yanlış anlama sakın
Yok valla bugün o kadar açtım açtıklarımın çoğunluğunda tek elimle yazdım bebeğimle alakalı ev işiyle alakalı doğumdan sonra B12 eksikligim fazlalaştı unutuyorjm yazdığımı cevap verdiğim de de heh aklıma geldi bakayım diyorum gerçekten bütün isim bugünkü gibi günlerce girip sorulara cevap vermek post açmak değil hamileyken öyleydim ama unuttuğumu söylemişim özür mayetnde lincleyenler için söylüyorum o kadar post açmışsın diyenlere anlamadım neyin linci unutuyorum ondan yazmıyorum yazmışım o kadar post açarsan yetişemeszim yazmış çünkü bazı soruların altında görmüştüm zamanın da post açıyorsun cevap vermiyorsun diye kadın kadının kurdu bazıları icin
Benımde bebeyım var bazen gec cevap vere bılıyorum 1gun sonrada olsa verıyorum. Ama baktıgım kadarıyla sız aktıv kulanıyırsunuz gunde kaç tane post açmısınız.
Yok bugün ya sadece
Valla ben hiç anlamıyorum , hiç mi vaktiniz yok tuvalete bile mi gitmiyonuz 2linizde telefonla :D sadece postlara cevap verilmemesi için demiyorum, mesaj atıyorum birine geri dönmüyor neymiş çok yoğunmuş ulan 2 saniye be bi mesaj yazmak sinir oluyorum sanki bi ev çocuk onlarda var
Yok canım boş vaktim ev işleri temizlik hele bir de düzen temizlik takıntım olunca soru sorup cikiyorum sadece o soruların da çoğunluğu temizlik bebekle alakalı dikkatinizi çekerim siz asosyal takılmaya devam edebilirsiniz ben bugün tuvalete bile gidemedim bebeğim dış çıkarıyor ek gidadan oturu kabız tam şuan oturabildim ayakta ek gıda yedirdim durmuyor diye bence boş keseden sallayıp tutmayın kimsenin hayatını yaşantısını bilmeden unuttuğum oluyor sorduğum soruyu yazmışım gördüğünüz gibi ha aynen söylediğin gibi tuvalete gidip oturunca tuvaletimi yapıyorum aa dur ben şuraya ne yazmıştım o yazmış cevaplayayım demiyorum tuvalette konuşacak kadar iğrenç misiniz
Tamam en meşgul sizsiniz kolay gelsin
Teşekkürler sonunda kabul ettiniz
Birden fazla post açmazsan hepsine yetişirsin 😄
Sadece bugün o kadar açmam dışında sorun yok o da bebeğimle ilgili çare arama çoğunluğu farkettiyseniz ya da temizlik ev işi sohbet etmiyorum unutuyorum yazmışım bir de dikkatinizi çekerim doğumdan sonra B12 eksikligim çoğaldı unutuyorum sorduğum soruları aklıma gelince ha dur sorayım diyorum sizin fikirlerinizi önemsiyorum yoksa gidip direk chatbtgye de sorabilirim
1,489,701 soru
24,347,705 cevap
346,337 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın