+3 oy
532 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,974 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Güneş'im doğdu❤️❤️❤️Keşke herşey yazmak kadar kolay olsa. En başından doktorların çok zor hamilelik ve sezeryanın olcak. Hele doğumdan sonra 2küçük ( bebeğim 9aylıkken ikincine hamile kaldım. İlkide sezeryan olmuşdu) bebek bakımı çok zor olcak demişti. Bunun üzerine en başından ağrılarım oldukca eşim dahi onaylamadıkca kızdım hep. Doğumum yaklaştıkca çok zorluk çektik. 34haftamda düşük riskim oldu. Ama biz 38+5de hazırlandık giyindik gittik hastaneye. Doğumdan önce dr usm istedi onuda çekdirdik. Çok normal, sezeryan yerim beklentinin çokk üstünde doğuma girdim. Spinal anestezi verildi. Sezeryan başladı. İlk kat kesildi. Odaya çığlıklar yayıldı. Tüm dikişler patlamış, karın içi kan. Başka doktorlar çağırıldı. Bebek alındı bu sefer çoçuk doktoru snirlendi. Bebek 40 haftasını doldurmuş dedi. Rahim nasıl onarılacak konusu gitti. Neyse ameliyatım sonlandı. Dr anne baba eşim kaynanam hepsini odasına çağırmış. Anne ve bebek için çok riskli ameliyat geçtiğini söylemiş. Tabi sonrasıda çok zor oldu. Yoğun bakımda Gece krize girdim, nöbetçi dr çok gec geldi. Uyumuş hanım efendi. O gelene kadar ben sakinleşmişdim. Sabah 9dan akşam 9a kadar iğneler serumlar ağrı kesiciler. Geceler ara ara iğneler küçük serumlar. 4gün böyle geçti. 5ci gün çıkışım onaylandı. 

Arabayı çok güzel süslemişti eşim. Kızıma bana doktorlarımıza çiçekler alınmış❤️❤️ evede çok güzel süslenmişti. Hele kızımın pastası çok güzeldi. Ağrılarım çoktu. 2yorganın altında üşüyordum. Ardından buz gibi su istiyordum. Ateşim sürekli 38 - 37arasında gidib geliyordu. Gaz problemim vardı. Gecem gündüzüm yoktu. Şükür toparladık derken ameliyat yerimin kanadığını fark ettik. Tekrar hastaneye gittik. Dr kurcaladı etti derken ağrım yine çoğaldı. Şükür o da geçti ama iyleşme süremiz uzandı.

Hadi kızımdan bahs ediyim. Ela gözleri var çok güzel çok MaşAllah MaşAllah subhanAllah. Bende vitaminlerimi düzenli allyorum ki çabuk iyleşeyim❤️

19 Cevaplar

0 oy
önce (704 puan) tarafından

Hoşgelmiş❤️

önce (3,974 puan) tarafından

Tesekkürlerr❤️

-Reklam-
0 oy
önce (195 puan) tarafından

Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin canım 

Amin Amin Allah tüm evlatları korusun

0 oy
önce (4,899 puan) tarafından

Araban bmw de olsa o koltuğun üstüne o ortu serilecek 😅

Gözünüz aydın olsun inşallah ağrılarınız hemencecik geçer hangi dikişler patlamış niye 2 kucuk bebek var anlamadim ama cok da onemli degil hepsi geciyor bebisle guzel hatıralar kaliyor

Önceki sezeryan dikişlerim patlamışdı. Oğlum 18aylık şu an. Onu yazmayi unutmuşum. 

Tesekkür ederimm

önce (2,357 puan) tarafından

Niye laf soktun yada espri yapmaya calıstın ki yani, resmen kusur aramışsınız arabayı kıskandınız heralde , koltuk örtüsü örtmek zenginlikle fakirlikle mi alakalı bir şey sürekli koltuğun üstüne dökülen cocukla yemekleri mi silsin kadın, kadın benim dikişlerim patlamış heryer kan olmuş diyor en sonda mutlulugunu paylaşıyor , sen diyorsun ki koltuğun üstünde örtü sermişsin BMW var dyorsun şaka gibisinz 

Bende örtü derken benim için yazdı sandım ya)) benim için örtü yorgan getirmişlerdi. Buna rağmen eve gidene kadar çok üşümüşdüm. 

Biliyorum bacım sen kendi derdindesin millet işte arabanın örtünün derdine düşmüş:))

önce (4,899 puan) tarafından

Şükür kıskanacak bir konumda degilim kusur da aramadım. Koltuk örtüsünden nefret ettiğim icin gözüme çarptı yazdım. @Efulim

@Gunes1997 daha cok yeniymiş 17 aylik bebegim var 2 cocuk insallah sizi cok yormaz. Gerçi bu kadar özenen bir esiniz varsa eminim destek de olacaktır.

0 oy
önce (26,351 puan) tarafından

Xoş gelmiş kiçik qız. 

Allah sağ salamat böyütməyi nəsib etsin♥️

Tesekkürler Aminn

0 oy
önce (296 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütsn sizde biran önce inslaah toparlnirsnz o pastadaki tarihler ne demek merak etm benim için de dua edin sağlıkla alayım kucağıma benimde bir pskljim bozulmuş 

önce (25,891 puan) tarafından

Boyu kilosu doğum tarihi doğum saati 

önce (296 puan) tarafından

Banada dua et abla kırkılsn benimde çok riskli 27 haftadym 38 haftalık kızımı kaybetm Mart'ta bende sağ Salim alaym kucağıma 

İnşAllah sağlıcakla doğurursun kardesim. Allah  yar ve yardımcınız olsun. İnsAllah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. İnanın kokusunu aldıkdan sonra hiç birsey umrunuzda olmuyor. Ben severken 7kat kestikleri az hele gelsinler bi daha 7kat kesib diksinler diyorum🥰☺️☺️☺️❤️

0 oy

Canım çok geçmiş olsun dikişlerin patladığını ultrasonda görmemişler mi Allah kurtarmış gerçekten seni bebeklerine bağışlamış

Tesekkür ederim. Ayın 27si ağrılarım çoğaldı. Bekledik 1i gittik. Sezeryandan öncede usm yapıldı. Herşey harikaydı güle oynaya girdik.  Şükür bu güne ya çoçuklarım yanımda daha ne isteyeyim. 

Çok şükür sadaka ver mutlaka, Allah sağlık sıhhat versn inşallah artık güzel korun aman aman :))

Tesekkür ederimm❤️❤️

0 oy
önce (5,594 puan) tarafından

Geçmiş olsu allah analı babalı buyutsun

Tesekkür ederim Aminn. Allah tüm evlatları korusun

0 oy
önce (2,509 puan) tarafından

Uykusuzlar kervanına hosgeldin diyecektim ki başka küçüğün daha varmış 😇😇😇 

Gözün aydın olsun ve geçmiş olsun 💞💞💞💞

Tesekkür ederimmm. Sağlıcakla büyüsünler de uyumayalım❤️

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Çok şükür anlattınız. Bebiş sağlıkla büyüsün inşallah.

Tesekkürler kardesim

0 oy
önce (126 puan) tarafından

Rabbim sana bağışlasın inşallah evlatlarını uzun ömürler versin inşallah Rabbim sana da şifa versin inslalah 🙏

Tesekkürler kardesim Aminn

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Gozunuz aydın olsun Allah gozel bəxtini versın saglıgla böyüsün

Çox sagolun Amin Sizinkilerle bahem

0 oy
önce (7,688 puan) tarafından

Maşallah hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah adıda çok güzel güneş gibi ışık saçsın daima çevresine 

Amin tesekkür ederim

0 oy
önce (2,723 puan) tarafından

Rabbım bağışlasın inşallah cnm hayırlı evlat olsun ınsallah bnda dua edermısın cnm 37 haftalık hamileyım bnde cok korkuyorum 

Tesekkür ederim kardesim. İnşAllah sağlıcakla kucağına alırsın. Kokusunu içine çekince geçiyor hersey

önce (2,723 puan) tarafından

Amin cnm ınsallah sende saglıkla buyuk bebegını evet cnm haklısın:)

0 oy
önce (30,386 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsn cok zor gecmis saglikla buyusun insAllah

0 oy
önce (1,406 puan) tarafından

Rabbim bağışlasın şifa versin acısıni göstermesin.

Çok zor şeyler yasamissin 

0 oy
önce (15,118 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım inan sağlıkla kavuşmuşsunuz zor olsa da çok mutlu oldum 

Bahtı güzel olsun prensesin hoşgelmiş 

0 oy
önce (12,249 puan) tarafından

Gözün aydın çok çok geçmiş olsun.. bu kadar cefa çekiyoruz bir can doğurmak için boşuna değil cennet analarin ayakları altında... Biran önce iyileşirsin inşallah bebişlerine Miss gibi Gül gibi bakarsın 

0 oy
önce (1,747 puan) tarafından

Gözünüz aydın Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin canım gecmiş olsun Rabbim şifa versin İnşAllah 🤲🤲

0 oy
önce (483 puan) tarafından

Saglıkla nüyütürsün bebişini canım senin içinde Allah ŞİFA versin canım Allah seni yavruma bagışlasın 

Ama dogrusu birdaha dogurmaktan korktum 🥺😬

İlgili sorular

+4 oy
23 cevap 807 göst.
+1 oy
12 cevap 847 göst.
0 oy
17 cevap 608 göst.
15 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,675 soru

24,347,354 cevap

346,308 kullanıcı

...