Çekme yaşıyor musunuz
Sadece yeni doğan bebek kıyafetlerinde yaşadım %100 pamuklu olanlar çekiyormuş maalesef, yani 3 aylık zıbın yeni doğan gibi oldu düşün
Sadece esimin bir iki tişörtünde yaşadım bu da zaten yazılı olmayan bir kuraldır sadece kocaların tisortu çeker 😅
Markası ne yanlışlıkla almym 😀🤭🤭🤭
Benimki beko şaka bir yana 4 yildir kullaniyorum toplam 3 tişört çekmiştir belki. Bebeğimin kiyafetleri nevresim alez havlu yorgan yastık aklına ne gelirse atiyorum tek bir şikayetim yok
Neden çekiyorlar acaba ya bide hangi serisi
8 yildir kullamiuorum 1 parca bisi cekmedi
Hangi marka bide hangi serisi
siemens iq7000
Çok pahalii kız Arçelik bakıyoruz biz aynı işlevi görüyorsa gerek yok bence
🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
3 olacak neredeyse yaşamadım
Hangi marka hangi serisi
Hoover marka isi pompalı cok memnunum
Ben Arçelik alldim bakaklim nasıl çevrem memnun
Bir iki kıyafette yaşadım o da güneş kuruluğundan kuruttuğumda oldu. Artık onda kurutmuyorum . Dolap kuruluğunda kurutuyorum
Markası ne
Hoover
Hiç çekme yaşamadım, yanlış programda kurutunca çekiyor galiba
Bazı kumaşlarda evet
Kurutmaya atilmayan etiketi var onlar mı sadece yoksa uyarisizlar da mı gereksiz o zaman ya
Çok hassas olan kumaşlar ve dandik olan kumaşlar çekme yaptı bizde onun harici sorun yaşamadım 3 yıl olscak kullanıyorum keşke daha önce alsaymışım asla gereksiz olduğunu düşünmüyorum
%100 pamuk çekebiliyor ama onu da düşük ısıya kurutabilirsiniz. Ben bebeğimin pamuklu kıyafetlerini pamuklu programında değil karışık programda kuruttum çekme olmadı hafif nemli kaldı ama
Ben o kadar çok çekene rastlamadım .hatta denemek için örme yelek, süveter attım hiç bir şey olmadı mis gibi çıktı.oglumun kıyafetlerini de attım ama biraz büyüme çağında olduğu için diye tahmin ediyorum. tam oluyor şuan, üstüne hafif büyük olanlar..ama çok yeni ve özel şeyleri atmama kararı aldım . çünkü denemek için eşimin yeni aldığı Kiğılı pantolonu attım .düğmesi kırıldı ve beli 3 parmak kadar söküldü.diktim yedek düğmeyi sorun yok ama nasıl oldu bilmiyorum.herseyi ters atıyorum birde..ama öyle küçülmedi pantolonlar .gömlek vs atıyorum .eski kıyafetleri biraz daha eskittigini de göz önünde bulundur 😉 ama büyük rahatlık.robot süpürge, sonra kurutma👍🏼✨💖
Aynen öyle bebekle ne kolaylastirsam kar
Ben kışın evin içinde kurumuyor ve tavanlar nemden rutubet oldu diye aldım.tavanlarda ona bağlı değilmiş zaten anlamış olduk🤭ama ihtiyaç gerçekten.öyle gelen elektrik fiyatını da çok çok arttirmadi
1,489,663 soru
24,347,191 cevap
346,299 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın