Polise gittim ifade verdim şikayet için. Tekrar savcılığa gitmem lazjm mi . Polisin tuttuğu dilekçe tutanak her neyse kesin gider mi savcı ya .chatchpt savcıya tekrar dilekçe ver diyor ama bilemedim .aranızda bilen vardır mutlaka
Konu nedir ama
Bir önceki posta bakabilirsiniz
Allah senin o komşuna akıl fikir versin kolay mı özel çocukla ilgilenmek
Ya direk savcıya yada polise gidecektin, polise gittiğin için biraz zaman alıyor 1-2 ay gibi . Savcıya gitseydin daha kısa sürüyordu . Polise gittiğin için bekleyeceksin
Tekrar savcıya gitsem olur mu
Süreci yarım bırakma asla, davanı kovala ama bence kesinlikle taşının. Benzer şeyleri biz de yaşadık olan çocuğumuza oldu. 2 ayda alt komşu yüzünden oğlum bambaşka birinde dönüştü. Gece uykudan uyanıp su istemeye korkar oldu anne alt komşu vuracak ses çıkacak su içerken diye. Taşındık kurtulduk, o da Allah'ından bulsun.
Çocuklarınızı rahat büyütebilmek için mümkünse giriş kat bir eve taşının. Daha küçükler, büyüdükçe daha çok gürültü yapacaklar. Hepsini geçtim, çocuklarda oluşan psikolojik hasarı tamir edemezsiniz uzun süre.
Bende hep dua ediyorum benim çocuklarımın psikolojisini bozan o kendini öğretmen sanan bayan daha beeter psikolojisini bozsun..
1.5 yaşında çocuk koşuyor die kıyamet koparırdı bizde taşındık rahat bir nefes aldık
Ben beddua bile etmedim. Allah'a emanet dedim çıktım. Oğlum yeni evde uzun süre tedirgin oldu yine aynı şeyler olacak diye. Çocuklar her şeyde önemli. İyi ki taşınmışız diyoruz her gün. Şükürler olsun.
Yaa işte amacıda o işte pes edelim taşınalım psikolojik baskı uyguluyor evde . Bakın benden önceki kiracı da bu adam yüzünden çıkmışlar. Ki bizden önceki çıkanların çocukları yokmuş. Sandalye sesi elektrik süpürge sesi rahatsız oluyoruz diye baskı uygulanmıştır adam da benim basim bununla belaya girecek diyip çıkmış ugrasmamis az önce ev sahibi ile konuştum. Adamı aramis beni şikayet etmişler falan demiş. Sese tahammülüm yok demiş eee ne işin var 1.katta o zaman apartmanda illa çocuk olucak ve ses yapicaklw4 .yılbaşında kendi cikacakmis duvara da vurmam bir daha demiş. Ugrasicqm bu adamla kafayı taktım polis savcı ev sahibi ne olursa kim olursa ugrasicam psikolojik baskı nasıl oluyormuş görsün. Varsın sonuç almiyim sikayetten hiç sorun değil yıllar sürsün yıllarca gel git yapicak karakola oraya buraya
Nasıl da tırsmış. Alemin delisini kendisi sanıyor galiba, delirmiş anneyle bir karşılaşsın hele :)) Asla ardını bırakma kuzum, evden hanginiz taşınırsa taşınsın sen davanı bırakma. Çocuk gürültüsüne tahammülü yoksa apartmanda oturmasın.
Bizim şimdiki evin alt katında ikiz kızlar var, 16-17 yaşlarında her gün tartışırlar ama az sonra da kahkahalarda gülerler, sorna bağıra bağıra şarkı söylerler. Biz eşimle keyif alıyoruz ne güzel hayat var ailede diye. Bazen annelerinin giysilerini giyerler muhtemelen yatağa öyle fırlatıp bırakıyorlar anneleri de söyleniyor ah kızlar ah diye :)) Bunlar bize tatlı gürültüler gibi geliyor. Mutlu oluyoruz. Üst komşu da torununa bakıyor, pıtı pıtı geziyor torun sürekli ses ama hiç rahatsızlık vermiyor. Hayat sesleri bunlar. Yeter ki hır gür kavga şiddet sesleri olmasın...
1,489,949 soru
24,351,074 cevap
346,483 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın