Bizden bu kadar ağacımızida süsledik olmusmu bari 3 saattir bunla uğraştık 😁
Ağaç nerdeki.süsler az gelmiş gibi🤪
Yeter kiz cok sus olmazmi susleri ben aldım yeter diye düşündüm ağaçtan çok süsler para tutuyor zaten😂
Çok olmuş işte şaka yaptım 😁
Ağacın süsü yok, süsün ağacı var..... 😂
Biz kutlamıyoruz suslemiyoruz süsleyen kutlayan kendi bilir zaten her şeyin sevabını günahını
Ayy çok güzel olmuş emeğinize sağlık noelden sonra bende süslemeye başlayacağım bi an önce noel bitsinde süsleyeyim diye çok hevesliyim
Teşekkür ederiz valla bencede güzel oldu gibi süsler falan iyi oldu orda başlamadı Noel ki bütün ülkelerde baslamas
Noel hazırlıkları çoktan başladı tabi hiç geç kalırlar mı 😂😂 sadece bizim evde noel kutlanmayacagı için ağaç işini noel sonrasına bıraktık din karmaşası olmasın diye
Zor süreç sizin tercihiniz tabi
Gelir şimdi "Ben kutlamiyoğğğğrummm " diyenler 😀😀
Çok güzel olmuş ben çok seviyorum yılbaşı temalı şeyleri
Ya bizde gavur degiliz😁 bende seviyorum süsler ışıklar falan böyle insana enerji veriyor
Şahane görünüyor 🤩🤩
Biz kutlamiyooouurruzzz cnm😆
😁 bebegim.icjn yaptim en çok baksin diye😊
Benimde maydonoz kadar vardi kocam ben alcam bırak onu dedi almis işte bizde susledik
Ağacı gördükçe içim açılıyor sebepsiz mutluluk veriyor 😂
Benimde ya eskiden böyle değildin simdi heryerde süsler ışıl ışıl insanın havası degisiyor
Çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim 😊
Ayy ağaç nerdeeee 😂😂
İçinde cokmu sus olmuş ya 😁😁
Biraz
geçen günkü minik ağacı ne yaptın 😅
Dedim bunu suslucem eşime dalgamı geçiyorsun dedi valla dedim ınternetten hemen söylemiş ağaç ben söyledim dedi kartida al hangi süsü alacaksan al dedi 😁 hemen fırsatı degerlendirdim sabah atlasın surat ifadesini çok merak ediyorum daha ağacı gördü süslemeden ayy diyor 😁
benim kızım çok beğenmişti 😍eminim yakışıklı oğlan da beğenir
Evet sabah gördü gülüyor 😊
Çok güzel görünüyor ışıklı süsleri özellikle seviyorum 😊🥳
Bizde güzel oldu bencede yakından daha güzel duruyor insan izlemek istiyor hele gece ışıkları kapatinca
Aynen öyle güzel bir görüntü ortaya çıkar özellikle gece
Işıl ışıl cok güzel olmuş 😂😂
1,489,872 soru
24,350,093 cevap
346,430 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın