Kız fikir verin ne yapsam acaba ?
Görümcem hamileymis.kimseye söylememis erken diye (önce hamileliğinde sıkıntı olmuştu ).
Bana söylemedi kendisi kayinpederim söyledi. Hayırlı olsun şu bu demedim yazmadım kendisi söylemediği için.
Eşime de yeni söylemiş
Şimdi yazsam mı yazmasam mı?
Benim bildiğimi biliyormuş bu arada
E bildigini biliyosa yazmalisin brnce
Biliyormuş eşim söyledi
Çocuğun babası sen olmadığına göre bana soylemesini bekliyordum demen çok saçma olmuş 🥹duymuşsun işte bi gozunaydin mesajini atsan güzel olur veya araman
Kız söylemesini beklemek değil de kimse bilmesin istemiş ne bileyim bı düşündüm acaba söylemeden yazmam ayıp olur mu diye
Anladım canım yani bir aile WhatsApp grubunuz varsa eğer oraya yazabilirdi boşver kimse dedigi sizler degilsinizdir bence diğer akraba fertleridir ☺️
Yok grup falan da eşime pazar günü söylemiş kayinpederim bana da söylediler diye söylemiş bulundu
Yani eşinin sana söyleyeceğini düşünmüştür bildiğini biliyorsa yazmalısın bence.
Ay kararsız kaldım ben kendisinden duymak istiyordum yazayım bari
Ya öyle herkese tek tek demek istememiştir. Herkesin mizacı bir değil sonuçta.
Evet haklısın cnm
Yazayım bari teşekkür ederim
Rica ederim 🙂
Kaybı olduğu için hak veriyorum ayrıca kardeşine söyleyip senden saklamamış bence ara tebrik et. İyi dileklerini ilet
Eşime Pazar günü söylemiş
Evet kaybı olduğu için aslında söylemediğini sıkıntı etmedim de hani acaba kendi demeden ayıp mi olur diye düşündüm
Yazmalısın bence bildiğini biliyormuş çünkü hayırlı olsun de en basitinden
Tamam cnm teşekkür ederim
Ama sana kendi deseymiş daha iyi olurmuş ordada sen haklısın canım
Eşime Pazar günü söylemiş yeni duydum :)
Bence mesaj atmak fazla mesafeli olur. Aramanız daha iyi
Aaa bide aramak ay onu hiç düşünmemiştim
Ben olsam yazmam yüz yüze gelirsek soylerim
Kararsız kaldım şimdi
Bende aynı durumda ( görümce olarak yani) beklemiştim abimin haberi vardı.gelinimizde öğrendi sonuçta.o da çekindi heralde hemen demedi ama sonradan dedi hayırlı olsun falan diye . mutlu oluyor insan.sonucta abimin bilmesi onada söylemem gibi oluyor diye düşünüyorum.ama mesela araba aldılar ikisinede ayrı ayrı hayırlı olsun güle güle kullanın dedim . öyle şeylerde ayrı söylenmeli diye düşünüyorum
Ay evet kendisi söylemediği için bişey demek istemedim
Görüşüyorsanız eğer o zaman söyle.aramak yada mesaj atmaktan daha iyi olabilir
Görüşüyoruz ama çok sık değil
Ben mesaj atardım , duymamı ister miydin istemez miydin kendin mi söylemek isterdin bilmiyorum ama söylemiş bulundular gözün aydın hayırlı olsun derdim
Mantıklı teşekkür ederim canım
Karşılaşınca ben derdim
Karsilasamam gibi cnm yaaa
O zaman ara soyle canm
Bildigimi biliyorsa tabiki çok sevinerek hayırlı olsun derdim..
Bizde biraz soylememistik duyunca sasirmislardi
Çok sevindim severim görümcemi de yarın arayayım yada yazayım
Ben hamileligimi herkese kendim demedim, kulaktan kulaga yayildi. Herkesi arayip.tel tel soyleyezdim, mujde yayinlinca guzel :) kutlamalisin bence. Birtek eltim bozuk atti bana, o da elti yani :)
Kız ben bana ayrı söylesin diye bir beklenti içine girmedim.anliyorum onu önce sıkıntı yaşadı korktu ona lafım yok.
Hani acaba yazsam ayıp mi olur diye yazmadım
Bildiğini biliyorsa yaz gitsin bir şey olmaz
Eşim de yazma görünce dersin diyor napacam bilemedim
Eşin ne diyorsa onu yap :)
Bende de var bitane g.erizekalı görmümce
Asla mesaj atıp demem benden gizleyen yarımakıllıyı ne diye aricam kim ben hamile kaldım diye mesaj veya arayıp tebrik etti
Ya benim görümcem iyidir de
Mesaj değil de telefon etseniz daha güzel olur
Yazmaktan ziyade ara bence aa çok sevindim falan diyebilirsin babamdan duydım falan
Yazdım cnm aramadım
1,489,968 soru
24,351,366 cevap
346,497 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın