0 oy
402 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,272 puan) tarafından

Okuldan geldi saat 2 de geldiğinden beri hiç susmuyor birde bağırarak konuşuyor sizinkiler de öyle mi abartmıyorum 1 dk çenesi durmuyor. Başım ağırdı  biraz odanda oyna diyorum 2 dk da olsa yalnız durmak istemiyor her çocuk mu böyle sizinkiler sakin mi sabahtan akşama kadar çok sesli konuşan hiç susmayan bir cocuk hayal edin o benim kızım 

23 Cevaplar

+2 oy
önce (8,402 puan) tarafından

anlatacak hep bir şeyleri var çocukların. 

yeğenim böyle benim, bazen konuşacak bir şey bulamazsa şarkı söyler illa o çene çalışacak 😂

benim kız da konuşkan olacak gibi😅

önce (5,272 puan) tarafından

Çok yorucu ya kafam da görüldü kaldırmıyor kızım sayesinde. 30 yaşındayım ama 70 gibi beynim şişti 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,919 puan) tarafından

Kız diye yorumladım. :)) kızlar biraz daha konuşuyorlar civil civil oluyorlar erkekler de nerede hir gur kırma dökme oradalar :)

önce (12,263 puan) tarafından

Benim iki oğlumda dilli düdük 🤭🤭 uçan kusla bile konuşurlar 

önce (6,116 puan) tarafından

Benim oğlanlar da öyle kırma vurma hiç yok . Büyük oğlum 13 yaşında hâlâ aynı sadece bol konuşma var . Küçük oğlum 2.5 yaşında oda aynı gözünü açar açmaz yataktan konuşarak çıkıyor . 

+1 oy
önce (12,263 puan) tarafından

Bizde öyleyiz eve gelene kadar uçan kusla bile konusuyo yoldan geçen insanlara biseyler der çalışan ustalara biseyler der konuşur da konuşur canını yediklerim

önce (555 puan) tarafından

Ayy benim eltimin oğlu da sürücülere selam veriyodu herkese diyordu beni takip edin çok komik dışarda 

+1 oy
önce (785 puan) tarafından

Doğmadan önce hep derdim inşalah dili olur sanırım fazla dua etim şimdi sus diye yalvarıyorum diliyle beni deli ediyor dört yaş 3 aylık

+1 oy
önce (6,968 puan) tarafından

Bide benm kızım 🤣 anlattıklarınıxın aynısını yaşıyorum 🤣

Başım ağırdı 2 saatte 

+1 oy
önce (73 puan) tarafından

3.5 yasinda kizim ne derdi ne anlatcgi  bittiyor  herseyi biliyor herseyi 

Babası ile konusyorsz  babacım sen kapat islerin  vardr  diyor 

+1 oy
önce (6,368 puan) tarafından

Oglum martta 8 yasinda olacak hala oyle :) heyecanli ve konuskan. Guvenen cocuk ailesiyle iletiisme acik olur.

+1 oy
önce (8,490 puan) tarafından

Oğlum oğlum aynıı şekilde . 1. Sınıfa gidiyor asla susmaz. Bazen telefon konuşuyorum karşıdakinin ne söylediğini anlamıyorum çünkü sürekli soru soruyor sürekli bişeyler anlatıyor. 

Benim telefonda konuşmama müsaade etmiyor bile kim telefondaki diye soruyor tanıdık biriyse bana ver biraz da ben konuşayım der jsjsj 

+1 oy
önce (484 puan) tarafından

Benim gorumcemin oğlu 5 yaşına kadar konusmazmış otizm dediler çocuğa egitime falan gidiyor du çocuk benim evime geliyor du ya inanilmaz konusuyor du bulut nasıl oluşur yağmurun hatta gezegenlerin kaç tane olduğunu anlatır di bana 

Kime dediysem inanmıyor du çocuk hiç annesiyle babasiyla konusmaz di ama benimle konusmak için Can atıyor du sjajwjwjjsjs 

Bazen evime geldigi zaman sende hep temizlik yapıyorsun yeter artık yoruldun gel sohbet edelim der di çok baya sıkılmıstım başımın etini yer di 🤣🤣🤣5 ten 8 yaşına kadar benimle dost oldu en son 9 yaşında evime tekrar geldiği vakit eşofman takımı gitmiştim popu her insanda olur dimi🤣🤣🤣her neyse bana bağırıp senin de götün hepsi görünüyor dedigi zaman evden kovdum gotumu gormek istemiyorsan evime gelme dedim bir daha gelmedi

+1 oy
önce (7,337 puan) tarafından

Allah bağışlasın maşallah diyeyim evlatlarımıza .

Benm kızım uyuyunca bile konuşur tamm kızım tamam kızım diye diye artık uyuyunca kafam sakinleşir 😂😂 

+1 oy
önce (126 puan) tarafından

Benim 3 yaş oğlum bir uyurken susuyor yani öyle diyim 😂

+1 oy
önce (106 puan) tarafından

O kadar özeniyorum ki bende oğlumun hiç susmadan konuşmasını bana anne demesini o kadar isterdim ki ...  maşallah sizin ki ne güzel konuşuyormuş

Rabbim bülbül gibi konuştuğu günleri tez vakitte göstersin o derece ki yeter artık oğlum sus diyesiniz 🤲

önce (106 puan) tarafından

Aminn canım inşallah 

+1 oy
önce (1,072 puan) tarafından

Aaa benim oglan mı bu geöç konuştu hiç çenesi durmuyor okulada gitmiyor bide insanın aklına gelmeyen kelimeleri kullanıyor bagırarak konuşuyor sesi yüksek😂

+1 oy
önce (2,267 puan) tarafından

Şu anı görebilmek için sahip oldugum herşeyimi feda ederim size sitem etmiyorum şükredin diye sizin şikayet ettiğiniz benim hayalim insan kendinde olmayanı istiyor sanırım

+1 oy
önce (913 puan) tarafından

5 yaşında benim kızım okuldan geldikten sonra ne sustugunu gördüm ne oturduğunu.. Yani enerjilerini atamiyorlar o yüzden diyorum bende

+1 oy
önce (15,134 puan) tarafından

3 buçuk yaşında kızım hiç susmuyor 😂

Neden beni dinlemiyorsun diye yine devam ediyor 

+1 oy
önce (4,232 puan) tarafından

Kızımda oğlum da geç konuştular ama şimdi susmuyorlar bazen biraz daha mı geç konuşsalardı diyorum 😂😂😂😂

+1 oy
önce (1,916 puan) tarafından

Benim kızım da tipkisinin aynisi 

0 oy
önce (11,442 puan) tarafından

5 yaşında oğlum var böyle bir çene olamaz 😂kızım da var 6 buçuk yaşında ama o öyle değil .

Oğlum hiç susmaz. Canı sağ olsun da yapacak birşey yok. Ama bazen oğlum hadi biraz içeriye git diye gönderiyorum 😆

Gitse ne mutlu size benimki gitmiyor başımın dibinde bağırıyor hep birde sesi o kadar yüksek ki başım ağırdı dün

önce (11,442 puan) tarafından

Gitmiyor ki ağlıyor bide dinlemiyorum diye 

0 oy
önce (86 puan) tarafından

4,5 yas ve ayni durum esimle bende cok konuskan degiliz o konuda anlasiyorduk sma bu cocuk yemij ediyorum 1 dakika bile susmuyor. Dikkatim asiri dagiliyor beynimin yoruldugunu hissediyorum kendi halimde kafa dinlemeyi cok ozledim hani varligina cok sukur ama yorucu bir durum bir de gec konusmustu benimki gec konustugu icin cok kafaya takmis doktor doktor gezmistim 🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 584 göst.
+1 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,131 soru

24,353,738 cevap

346,620 kullanıcı