0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Kızlar bahsetmiştim 6 aylık bebeğim var kolik+gaz derken kötü günler geçirdim psikolojim yeni yeni toparlanıyo geçen de bahsetmiştim burda ilk konumdu, kafama takılan bi olay daha var ben bütün bunlarla tek başıma mücadele ederken (eşim yurtdısında görevde) bazen kayınvalidemlere gitmek durumunda kalıyorum onların da torunu görsünler vakit geçirsinler diye. Benim evlendiğimden beri beni kuması gören benimle sürekli rakip olan onun sevgilisini kocasını elinden almısım gibi davranan bi kayınvalidem var( bunları aştım). Kızlar benim bebeğim kız. Ne zaman oraya gitsem bana, oğlumun oğlu olsun istiyodum kız oldu, ben erkek torun istiyodum falan diyo, doğum yapınca eşim bana bilezik almıştı, kaynıma dönüp şuna bak abin "kız" doğurdu diye yengene bilezik aldı diyerek cinsiyetin altını çizerek konuşmalar yapıyo. Geçenlerde de kızıma mavi örgü bi hırka giydirmiş aaa anne bunu kim ördü ne tatlıymış dedim senin hamile olduğunu duyunca erkek olacak diye örmüştüm dedi. Kız olacağını duyunca bi şey örmek bile istememiş sanki elinde kalmış gibi getirmiş kızıma giydirmiş onu da. Densiz. Bazen diyorum ki ben doğurarak bunun gibi cahil kafasını neden babaanne yaptım ki? Sürekli kız doğdu diye beni eziklemeye calısıyo halbuki cinsiyeti belirleyen kendi oğlu veren de Allah! Ben de dayanamadım bu kadar erkek cocuk hayali kuruyosan daha gençsin doğur bi tane daha da sevin anne zor değil dedim. Ama kaldıramıyorum. Bu insan bi de namazında abdestinde hoca? Saygıyı bozmadan başka ne söylenir ya da nasıl bi tavır konur ben bilmiyorum 

19 Cevaplar

+1 oy
(615 puan) tarafından

Mesafe koyacaksin tek care bu gitmek zorunda degilsin deger gormuyosunuz ki 

(5 puan) tarafından

Eşim gitmemi istiyo :/ bana kalsa adım atmam. 

(615 puan) tarafından

Esim icin yapacagim seyler kendi oz saygimdan daha fazla olamaz bana saygi duymayan kisiye esim icin saygi duyamam bunu esim istiyosa da ondaki yerimi sorgularim 

-Reklam-
+1 oy
(33,501 puan) tarafından

Gitmeyeceksin onların da torunu sevsinler diye gidiyorum diyorsun ya gitmeyeceksin işte onlar gelsin bu dediklerine bakarsan pek torunuymuş gibi de görmüyo kızını devamlı erkek lafı ediyorsa gitmeyiver sende mesafe koyacaksın tavrını belli edeceksin 

(2,230 puan) tarafından
+1

yani zaten kadin kiz torununa hayran degil yollarini gozlemiyir. bayram seyranda bile gorusmeye gerek yok esin yoksa direk nezateten arayip kendin bayramlasirsin. kizin uyuyo olur her sefere ole dersin sorarsa. zaten cokta umrunda olup kizin sesini duyayim ozledim demez

+1 oy
(8,267 puan) tarafından

Ağır cahil. 

Yapacağın tek şey açıkça ama saygını bozmadan konuşmak. Bu cinsiyet konusu çok üzücü ve sürekli bu konuda suçlarcasına konuşuyorsunuz, daha fazla duymak üzülmek istemiyorum de. 

+1 oy
(626 puan) tarafından

Cahil gördün mü kaç bacım 

+1 oy
(3,163 puan) tarafından

İyiki kızım olmuş inşallah bidaha olur derdim.nefret ederim her bokologlardan.oglunun spermlerini tembihlesin okadar biliyorsa.sakin x gelme 6 y gel diye

+1 oy
(26,779 puan) tarafından

Gittiğimde o ortamda moralim bozuluyor ise gitmem bu kadar basit özleyen gelir görür zaten 

0 oy
(12,423 puan) tarafından

Var böyle erkek de erkek diye tutturan zihniyetler.  Duyma dinleme görme görüşme. Rabbim kız evlat nasip etmiş ne güzel kız evlat rahmettir. 

0 oy
(3,760 puan) tarafından

E canım sende gitme o zaman madem erkek istiyormuş niye gelmiyorsun diyince de sen erkek istiyorsun benimki kız o yüzden getirmiyorum dersin. Özlerse kendi gelsin görsün. Özlerse tabii o zamanda dersin bak kızı erkeği olmuyomuş bunu da özledin diye. 

0 oy
(2,230 puan) tarafından

bu sahsiyet ile gorusmeyeceksin . bayramdan bayrama. oglunu sevgikisi esi gibi horup sana kuma muamelesi yapiosa da yuzune yuzune vuracaksin . anne farkindamisin senin oglun ama benim kocam. pardonda bu adamla yatan ayni yataga giren benim sana ne oluyor diye sokacaksin lafini lafini. onun seviyesine inmim deme aslinda bu onu hizaya getirecek. farkindamisin senin kocan bu aslinda kimle evlendigini bazen unutuyor gibisin deyip kayinpederini gostereceksin. eger dulsa farkindaysan senin kocan vefat etti oglun senden bagimsiz bir birey benle evli senle degil diyecektin. kiz dogurdu falan muhabbetine senin oglunun belirledigi birsey ben kiz dogurmadim senin oglun kiz olan spermi uretmis diyeceksin ki kusbeyinli oldugunu yuzune yuzune vurup her sefere tersleyeceksin. iyiki oglum olmamis oglunu kocasi zanneden kaynanalar gibi sacma sa.lak bir yasantim olsun istemezdim. gelinine kumasi gibi davranip kiskancligindan kasetliginden catir catir catlayan bir kaynana olmak istemezdim. allah korumus belki boyle bir insana donusup nefret ettirirdim kendimden gelinim benden nefret ederdi . sahsen boyle olmak istemem allahtan kiz annesiyim allahtan damadim olacak. kizimin mutlulugundan bende mutlu olacagim.  gelinini kiskanip kuduran kaynana olmayacagim iyiki desen zaten o kadin nekadar caghil

de olsa lafin kendine geldigini anlar yerin dibine girer kendinin ne mal olduguna dis gozle senin onu nasil girdugumu anlardi

(5 puan) tarafından

BBu yorumu memleketin her yerine asmak istiyorum unutursam diye :D aynen böyle söylemem lazım anlamaso icin haklısınız! 

0 oy
(364 puan) tarafından

Aynısı bizdede var cnm cokda farklı değil sanki kız evlâd değil gibi görüyorlar benim kızım büyük ve oda anlıyor artık hiç bir şekilde onlara yakın olmaz bende babaanne deden senin demiyorum umrumda değiller.oglumuzun mirası mirası diyip duruyorlardı bende dedim iç guveysi bir damat alırım kızımla beraber oturur yerler kimene dedim neden erkek değilde kız dediler olduğunda eşimde bende çok üzüldük ve cvp verdik bizim buda yoktu Allah nasip etmiş olmuş daha kızımi erkekmi diyecez diye.esim kurban olsun baban diye seviyor diye herkese kendi akıllarınca söyleyip güya rezil etmişlerdi her gören sen böyle diyirmussun kıza öyle denirmi diye

Tüp Bebek yaptırdım Dr cinsiyet istermisiniz diye sorduğunda ben kız olsun dedim eşimde öyle şey olmaz Allah ne nasip etmişse o olsun demişti 

Yani bu cahillerin cokda ne dediği umrunda olmasın taktigina degmezler çok şükür sağlıklı eli ayağı düzgün Rabbim nasip etmişse gerisi boş 

Cokda erkek erkek diye tutturursa evet benim çocuğum kız bir kızım daha olsun istiyorum yarın birgün bana erkek damat getirecekler dersin dalga geçmiş gibi belki anlar ses etmez 

0 oy
(695 puan) tarafından

Gayet net gitmeyeceksin niye gelmiyon dersede şuan kızım var oğlan dogurunca gelecem diyeceksin

0 oy
(680 puan) tarafından

Götürme görmek isteyen gelir gorur

0 oy
(874 puan) tarafından

Ben hamileyken kaynanam ben kız çocuk severim hep kız isterim dedi benim oğlum oldu cinsiyetine hmm iyi die cevap verdi sadece oğlum doğdu şuan 4 yaşında asla ama asla kaynanamı sevmiyor dokunmasına bile izin vermiyor bebekkende hep onda ağlardı hiç durmazdı şimdide seni sevmiyorum beni öpemezsin bana izinsiz dokunamazsın dio çocuk onu hissediyor bence akışına brak canım hiç aldırma bile 

0 oy
(3,952 puan) tarafından

Ayy bi şükür etmesini bilmez böylesi laf ta anlamaz evin de ayrıymış yerinde olsam kızıma laf eden insana o cocugu göstermem evine de gitmem 

0 oy
(123 puan) tarafından

Eşinize söyleyin tatlı dılle sohbet eder gibi. Sen üzülme dıye söylemiyorum ama her gıttıgımde annen bunları söylüyor. Ne kızımjn ne benim ne senın o evde değer gorulmedıgını görüyorum bu durum benı col üzüyor. Senınde annen baban ama zaten kızımı belli kı torunlaerı olarak görmüyorlar bende artık gıtmek istemiyorum kendılerı değer verıp kızımı görmek isterlerse gelsınler ama ben artık gitmicem dıyıp ön konuşma  yapabilirsınjz. On konuşmalar her zaman ise yarıyor. Çünkü eslerımız artık kendı gozlerıyle degıl bızım gözlerimizle bakmaya başlıyorlar olaya. Karım böyle dıyor acaba doğru mu dıyıp kör kütük dümdüz bakmıyorlar. Kendılerı de gözlem yapıyor

0 oy
(1,968 puan) tarafından

Sanki soyları padişah soyundan geliyorda soyları devam etsin diye erkek çocuk istiyolar. 

0 oy
(2,261 puan) tarafından

Kadın torununu sevmiyoki torun sevsinler diye gidiyosun ben olsam hayatta gitmem cahil kadın evladı veren Allah'tır bunudamı bilmiyo nasıl namaz kılmakmış o öyle tövbe ya kovanda git diyosa dediklerini söyle çocuğa böyle diyip duruyo istemiyo kızı hala git diyosun çok istiyosan gel kendin git de

0 oy
(3,077 puan) tarafından

Gitmiceksin bak benm kaynana ben gebeyken mavi hırkalar ördü kız olduğunu bile bile doğumda değişir bilmem ne saçma sapan şeyler hep kız doğurdum ikinci dogursan oda kız olur falan dedi bende ***** gibi torun ilk torun görsün diye gidip gelirdim kızım ona o kadr düşkün oldu ki onun için ağlarken onun umrunda olmazdı tersine gülüp dalga geçip eglenirdi 

Şuan mesafeyi koydum kızımı seviyor sözde herkeisn için bana gel diyor gitmiyorum diyorum sen kızdı diye istemiyordum ne oldu da sevdin yok şaka yapıyorum der ama nafile 

Sadece mesafe başta koyacaktim 

Sende gitme esin ne kadr desede gitme dediğinde de bu kızdır siz kız sevmiyorsunz ne gerek var gelim onun yerine al çocuğunu parka git oyun alanlarına git değişik yüz görmek bile güzel tanimadin biriyle orda 5dk sohbet etmek bile eş ailesinden iyidir..

0 oy
(841 puan) tarafından

Birdaha öyle derse diyecegin tek kelime. Cinsiyeti erkekler belirliyor git oğluna söyle becersinde bir erkek evler nasip olsun. Boş belesler. Sağlıklı olsun hayırlı olsun demiyorlar erkek kız ayrımı yapıyorlar. Soyları kuruyacak kendileri yürütmüşlerde ne olmuş. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
7 cevap 281 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.
5 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,162 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,157 soru