0 oy
628 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından

Bugün Benim Doğum Günüm sabah uyanınca eşim aradı beni hediyen yastığın altında dedi baktım bir kolye ve ucunda oğlumun baş harfi çok sevindim sonra kolyenin ucunun Gittiğini fark edip aradım o da sahte olduğunu söyledi Sabah beni aradığında kolinin sahte olduğunu söylemedi şaşırdım ben takamıyorum zaten biliyorsun Gümüş de takamıyorum kararıyor boynum kaşınıyor dedim Vallahi benim param buna yetti 40 50 milyar Zincire de veremezdim ucuna 8.500 TL verdim dedi Çok İçim acıdı Beklemiyordum böyle Geçen sene de aynı kolyenin gümüşünü almıştı takamayınca iade ettik Hiç mi değerim yok bilmiyorum parası olmayabilir parasının denginde bir şey olabilir Ben söylemeyene kadar eminim söylemezdi gerçek olmadığını akşam yemeğe çıkalım dedi Ben de parası gitmesin diye yok demiştim dün şimdi akşam gelecek Nasıl davranayım ne yapayım yani bilmiyorum bir şey diyemiyorum ben de bayanım 6 senelik evliyiz farklı şeyler istiyorum Öyle çok pahalı şeyler de gözüm yok ama en azından bir kolye O da gerçek olsa olmadı 14 ayar olsun ona razıyım ama böyle sahtealmasına şaşırdım.  6 senede 1 küpem 1 saatim tek var başka birşeyim yok

24 Cevaplar

0 oy
önce (869 puan) tarafından

Kendinize dert ararken bunu bulmuşsunuz hiç almasa napcaktınız hem parası gitmesin die yemeğe çıkmayı kabul etmiyorsunuz hemde altın almamış die laf söylüyorsunuz 

-Reklam-
0 oy
önce (668 puan) tarafından

Ucuna 8500 vermiş daha napsın? Varsın kolye de sahte oluversin. Böyle derdim olsaydı keşke!

0 oy
önce (746 puan) tarafından

5 senelik evliyim buzamana kadar eşinden hiç hediye görmedim sizde bulmuşsunuz bunuyorsunuz yani onu almış hoşluk olsun diye almasa busefer yine kötü olacaktı 

0 oy
önce tarafından

Benim altinlarimi yedi ve 3 kere altın küpe yaptı sonra bozdurdu yedi benim haberim yoktu ülkede ikinciye de ev taşınmak için aldı onuda ayrı yedi yani yüzük aldı onadu yedi bacım şimdi bahçe Gül dolu bitane koparıp gelse daha iyi madem sahte alacakmış normal aldatmış yani sahteyrde 8 bin verilmez bence de üstüne koysa ceyrekli yüzük alsaydı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 573 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 625 göst.
0 oy
3 cevap 192 göst.

Kategoriler

1,489,526 soru

24,345,086 cevap

346,222 kullanıcı