0 oy
353 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından

Bugün Benim Doğum Günüm sabah uyanınca eşim aradı beni hediyen yastığın altında dedi baktım bir kolye ve ucunda oğlumun baş harfi çok sevindim sonra kolyenin ucunun Gittiğini fark edip aradım o da sahte olduğunu söyledi Sabah beni aradığında kolinin sahte olduğunu söylemedi şaşırdım ben takamıyorum zaten biliyorsun Gümüş de takamıyorum kararıyor boynum kaşınıyor dedim Vallahi benim param buna yetti 40 50 milyar Zincire de veremezdim ucuna 8.500 TL verdim dedi Çok İçim acıdı Beklemiyordum böyle Geçen sene de aynı kolyenin gümüşünü almıştı takamayınca iade ettik Hiç mi değerim yok bilmiyorum parası olmayabilir parasının denginde bir şey olabilir Ben söylemeyene kadar eminim söylemezdi gerçek olmadığını akşam yemeğe çıkalım dedi Ben de parası gitmesin diye yok demiştim dün şimdi akşam gelecek Nasıl davranayım ne yapayım yani bilmiyorum bir şey diyemiyorum ben de bayanım 6 senelik evliyiz farklı şeyler istiyorum Öyle çok pahalı şeyler de gözüm yok ama en azından bir kolye O da gerçek olsa olmadı 14 ayar olsun ona razıyım ama böyle sahtealmasına şaşırdım.  6 senede 1 küpem 1 saatim tek var başka birşeyim yok

20 Cevaplar

+11 oy
önce (2,274 puan) tarafından

Ayy ne bileyim bu tutumunuz bir tek bana mı doğru gelmiyor . Adamın parası ona yetmiş düşünmüş almış yemin ederim kocam bana alsa dünyalar benim olurdu.  Yok değerim bu kadar mı bilmem ne dert arıyorsunuz kendinize yapmayın. Demekki sadece çiçek alsa bin tl lik dünyanın lafını yapacaksınız ucuna 8500 vermiş zincirini de alırsın ileride eline para geçince.  

-Reklam-
+1 oy
önce (549 puan) tarafından

Bende 6 senelik evliyim eşim sadece bı gram aldi Altın sevmem yani Esin illaki altınmi alsın istiyorsun bı elbise veya çiçekte yeterli benim gözümde 

+1 oy
önce (164,000 puan) tarafından

en azindan unutmamis almis kullanmasanda koy dolabina dursun 

0 oy
önce (2,025 puan) tarafından

aman nilcakki ha nirmal ha sahte altin cokta problem degilki onemli olan hediye almasi. he kullanamiosan karariosa ozaman soyle taki almasi. taki sart degilki. 4 bin 5 bine adidas ayakkabi bra nebilirm baska marka ayakkabi alir kullanirsin en azindan dogru duzgun kaliteli bi ayakkabi alaymis taki sartmiki?

önce (2,025 puan) tarafından

benim hicbir takim yok. alyansimi galan bile ssattim tek tasimi falanda cunku takmiyirum niye duysunki😀 durumumda var. gercek altin almaya gerek duymuyirum. ceik kolyle altin rengi mis gibi degisik degisik kullaniyorum z6 tane ajda var celik . kimseye altin yada degil diye birsey kanitlamak zorunda da degilimki. sevdigim modeli alir takarim esimin haberi bile olmaz yani  . illa gercek altin alacak diye bir kaidem yik. 50 bin altin kolyeye verecegime  50 bini farkli birsey alip. celik kolye takarim ikiside ayni goruntude degisik birsey yok benim nazarimda

0 oy
önce (794 puan) tarafından

Eşin hediye almayı düşünüyor güzel sadece takamayacağın bir şeyi alması olmamış. Bence git ucunu geri ver sevdiğin bir şey al eşine de güzelce söyleyebilirsin altın almak zorunda değil sevdiğin bir şeyi de alabilir. İyi kötü sürpriz yapmaya çalışmış gününüzü kötü bitirdiğinize değmez. Erkekler bazen ince düşünemiyor maalesef

önce (51 puan) tarafından

Ben söylemeyene kadar eminim söylemezdi altın olmadığını okadarki tanıyorum onu

önce (794 puan) tarafından

Benim eşim de bir kaç kez sahte takı aldı hiç söylemek aklıma bile gelmedi ya da altın sansam kendi söyler çünkü altın takıntım yok. Bende bir kaç gün takıp kutuya koydum her zaman kullanışlı şeyler almıyor olabilir Biraz yanlış yönden bakıyorsun düşündüğüne mutlu olmadığını görünce daha çok kasacak belki zamanla yaptğını da yapmayacak ya da sadece sen laf etme diye yapma seviyesine gelecek

0 oy
önce (10,732 puan) tarafından

Sonuçta düşünmüş almış umursamayan çok adam var maddi değerşne takılmazdım arayıncada hediyen yastığın altında ama sahte denmez zaten 

Hayır canım ben  çok güzel ama bu ucu farklı dedim niye dedi bilmiyorum değişik dedim. Ozaman diyebilirdi ama demedi 1 2 saat sonra ben msj attim bu böyle olmuş neden dedim o sahte dedi

0 oy
önce (639 puan) tarafından

Benim eşim de nişanlıyken bana şu istiridyenin içinden çıkan inci kolyeler var ya ondan almıştı çiçekle birlikte . ben de hiç sevmem böyle şeyler ama belli de etmedim hala da duruyor saklıyorum kullanmıyorumda. Bence düşünmesi bile yeter. Hatıra diye sakla . 8500 lira da az para değil adam uğraşmış sonuçta 

İleride satınca değerli olsun diyo. 14 ayar eğilirmiş. Ben 14 ayar kolyesiyle beraber 7500 tlye gördüm. Oda onu almamış

0 oy
önce (900 puan) tarafından

Yanlış anlama kusura bakma gücü yetse keşke gerçeğini alsaymış ama hatırlaması düşünmesi ne kadar güzel kimisi hediye almayı bırak doğum gününü bile unutuyor bence çok şanslısın ayrıca altın gerçekten çok pahalı geçen annem küpe aldı 14 ayar 24 bin lira tuttu bence eşine hiç tavır yapma 

0 oy
önce (909 puan) tarafından

Bence bir insanın değeri pahalı hediyelerle ölçülmemeli böyle düşünürseniz kendinizi yipratirsiniz eşinizle aranıza soğukluk girer. Aslında önemli olan size nasıl davrandığı,size kendinizi nasi hissettirdiğidir. Şefkati, anlayışı, merhameti, yanınizdaa duruşu… Mesela hasta olduğunuzda sizinle ilgilenmesi gibi gibi .. 

Bunlar çok daha önemli. Boşuna gününüzü öldürmeyin. Bu arada iyiki doğdunuz Mutlu yıllar diliyorum 🌸😊

Hasta olduğumda çokta oaralı olmaz doğrusu bende hasta olsam oda olsa. O gidip uyur benden bekler yemeği herşeyi.

0 oy
önce (3,853 puan) tarafından

Yani tamayacağını bile bile alması garip ama düşünmesi güzel 

İlla kolye mi almalı güzel bi parfüm bi çiçek veya beğendiğin giysi ayakkabı bişey vardır en olmadı para versin benim kocam öyle yapıyor çiçek ve para veriyor beğendiğini al diye 😄

Bana gelmiyor boynum yeşil olup kaşınıyor ondan söyledim aslında. Ben m harfli gördüm geçen ay 14 ayar zinciriyle beraber 7500 falandı. Oda iyi değil eğilir dedi. Bende olsun demiştim. O yüzden almış bence

0 oy
önce (3,519 puan) tarafından

Takmadığını bildiği halde alması gerçekten üzücü. Parasının yettiği başka birşey alabilirdi illa ki kolye mi almak zorunda ayakkabı alsın, çanta alsın, hiç birşey almasa daha iyi bence. 

Bende ona üzüldüm kolye olsa ucu olmasa kolyeyi takardım başka kolyemde yok ucunu ona takayım. 

0 oy
önce (2,359 puan) tarafından

Bı bakımdan sana hak verıyorum zatn altın olmadığını söylese emınımkı bu kadar kırılmazdın canm evet düşünmüş suprız yapmış ama neden altınmış gıbı gosterıp sahte almış E bıkıyormuş ta takamıyormussun haklısın valla canm 

0 oy
önce (293 puan) tarafından

Bende altı yıldır evliym eşim ne zaman doğdumu bilmiyor maalesef 

0 oy
önce (5,555 puan) tarafından

Allah bizi kahretmesin emi biz gene çalış çalış sonra kendi altinizimi kendimiz alalım kocamiz bir hediye verince sevinçten mutlu olalim..

Bir altin kolye için  ağlamak.istiyorum bende😂😂

0 oy
önce (12,200 puan) tarafından

Adam alsa suç almasa suç.. düşünmüş almış unutmamış en azından ben olsam bu şekilde düşünürüm. Son 2 yıldır doğumgünümu bir pasta ile kutluyor bu bile beni mutlu etmeye yetiyo. Bazı kadınlar cidden ya doyumsuz yada anlayışsız. Maddi durumu neye el veriyorsa onu yapsın.herkes altın pırlanta alacak değil 

önce (3,519 puan) tarafından

Post sahibi değilim. Kadının boynunu kaşındırdığını bile bile sahte kolye alması doğru birşey mi peki. Gitsin başka birşey alsın. 

önce (12,200 puan) tarafından

Kolye altın ucu sahte sanırım anladığım kadarıyla. Karışık  anlatmis zaten 😂 

Ayyy ne alırsa alsın canım zaten banane ... Ama erkek beyni bizim kadar detaycı düşünmüyo malesef 

Benim konudan açık açık anladığım kadının pahalı bir hediye beklentisi var ve bu karşılanmadığı için hayal kırıklığı hüzün var

0 oy
önce (1,590 puan) tarafından

Dert mi arıyosun kendine, aldığına pişman etmişsin eşini bence ilerde durumun olunca alırsın zincirinide olur biter

0 oy
önce (256 puan) tarafından

Benim de cildim hassas asla imitasyon kolye küpe takamam yeşil yeşil olur cildim ve ciddi derece de kaşınırım bunu bile bile de alınmaz ipe taksaymış daha iyiymiş 

0 oy
önce (898 puan) tarafından

Doğrusu ben burda sana hak verdim canım takamayacagini bile bile neden almış ki kolyenin ucunu tek başına ne yapacaksın satsan para da etmez simdi o boşuna 8500tl gitmiş onun yerine o paraya bı ayakkabı bı parfüm yada neye ihtiyacin varsa onu alsaymis ya yada birlikte gidip alsaydiniz en azından sevdiğin bir şeyi alırdın kendince sürpriz yapmaya çalışmış ama olmamış bu seferlii gününü bozma dışarda bı pasta yiyin kutlayın eşine de söyle bı dahakine hediyemi ben seçmek istiyorum de 

0 oy
önce (1,607 puan) tarafından

Aslında sorun zincirin sahte olması değil, eşinin alerjisi olduğunu bilerek boynuna takamayacağı bir zincire altın uç takıp koyması biraz düşüncesizlik. Bunun yerine başka bir şey alabilirdi , bence eşinize sert çıkmayın , düşünmüş hatırlamış sürpriz yapmış olman çok güzel ama ben imitasyon takamıyorum biliyorsun bildiğin halde alman beni biraz kırdı diyebilirsin. İllaki altın almak zorunda değildin seni bu düşünceye ittiysemde kusura bakma derdim ben olsam

0 oy
önce (352 puan) tarafından

Herşey değerli olacak diye bişey yok benim eşim ağzıyla kutlasa yüzüme Gülse yetiyor bana 6 senedir biseyim yok demişsin ben altın sevmem aldığı herseyide yillardir takmam 3 sene önce işi gereği para yetişmedi Borc istemiş milletten kızdım ne diye ağız eğitim insanlara al git altınları dedim götürdü birdaha yap bile demedim 2 sene önce yarım altın bileklikle tek taş almıştı dün baktım yine sıkışmış onlarida verdim 50 bin civarı tutmuş canı saolsun altın nedir ya altın benim gözümde sadece zor gün için bir birikimdir eşin sana altın yerine bir kazak bir parfüm ne alırsa alsın gül ve günün tadını çıkart bak yemege gidelim demiş valla bana yemek denince dünya benim oluyor yemek yapmicam yorulmayacam diye 😂😂

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 573 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 622 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.

Kategoriler

1,489,391 soru

24,343,368 cevap

346,147 kullanıcı