0 oy
180 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (197 puan) tarafından

Arkadaşlar. Çok fazla dikişim var. İkinci dogumum. İlkinde bile bunun yarısı kadardı belkide. Bugün 4 gün oldu. 1. Si gıcık gibi öksürük geliyor. Zor tutuyorum. Bir defa tutamadım üst üste defalarca öksürmek zorunda kaldım. Dikişlerim zarar görmüş müdür?

2. Si bugün itibariyle dikişlerim çok acıyor

Acaba buda normal midir. İpler kuruyor gibi birsy mi oluyor. Sızlıyor baya.

3. Şu kontrol için nezaman gidilir dikiş kontrolünü olur? 

4. Şu kaka gelince de korkuyorum ıkınmaktan. Doktor azıcık ıkınmayla birsey olmaz dedi ama o benim doktorum değildi. Hoş diken de ebeydi doktor değildi 

6. Si doktor hicbirsy kullanma sadece güzelce kurut dedi. Fakat. Dikişler çok, derin, dışarda fazlasıyla görünen seviyede. ( Henüz bakmaya cesaret etmedim ama tahmin edebiliyorum) Batıkon dahi kullanma dedi. Gereksiz dedi. Fakat ben düzgün kuruluyamıyorum ki gerektiği kadar. Çok hassas ve acılı hissediyorum peçete sürerken. Ağrı eşiğimde düşük 

7. Si herkes ben nazlanmayayim diyeni bilmiyorum ama normal doğurmuşsun niye bukadar zorlanıyorsun diyorlar.

Bu sorularıma cevap verirmisniz

9 Cevaplar

0 oy
önce (488 puan) tarafından

Kayısı hoşafı içersen kabızlığı gider diye düşünüyorum ağrıda iç dikislerinden kaynaklı olabilir kendini sıcak tutmaya çalış bi krem vardı ağrı kesici amestol galiba kullanabilirsin kurulama işleminde isr tampon yaparak kurut sürtme

-Reklam-
0 oy
önce (33 puan) tarafından

Gözünüz aydın bende normal doğum yaptım bana doktorlar demedı ama ben Katar'ın yagı kullandım yarayı çabuk ıglestırdı

önce (197 puan) tarafından

Bendede var. Meme ucu yaralarıma suruyrum suanda

0 oy
önce (26,347 puan) tarafından

Bana dogurmaktan daha zor dikis aci vermisti. 

Ben oraya fitil koyuyordum doktor vermişti kurutmak icin yarayi. 

İkinmak benim kabusumdu onun icinde fitil koyuyordum onuda doktor tavsiye etmisti kabizligi gidersin sivi olup aci vermesin diye. 

Bende lavman aldım kendime ilk zorlnmada kullncam diye

0 oy
önce (3,049 puan) tarafından

Benimde vardı dikişlerim asla nemli kalmamalı banyo yapın sonra peçete ile kurutun ben hep batikon sürdüm öyle iyileşti ilk kontrol 10 gün sonra diğrr kontrol 40 gün sonra idi ağrı ve sızıları pek önemsemedim ben ıkınma ile pek birşey olmuyor merak etme öksürünce genelde sezeryan olanlar için riskli denir gerekirse elbise giyin geçmiş olsun

Sağol.. lohusalıkta çok sık terliyorum da. Ve düzgün kurulama yapamıyorda olabilirim. Çok susuyupda içiyorum zaten

önce (3,049 puan) tarafından

Olabilir kurulamak önemli batikon da az döktük biz eşim yardım etti birde elbise ile uyudum geniş 

0 oy
önce (7,607 puan) tarafından

Canım ihmal etme git doktora. Dikişler kaynamıyor olabilir ya da enfeksiyonun olabilir. Benim de durumum böyleydi. 5. gün muayeneyi çağırıyor normalde doktor. Seni çağırmadı mı? 

Çağırdı ama nezamn cagirdigina kulak asmadim. Batıkon aldım bugün sürmeye başladım. Düzgün de kurutamirum saniyorum .

Vajina girişi şuan ağrıyor diğeri okadr değil sadece girişi. Cesaret edip bakamıyorum da. Acaba neden?. Kurutamadigimdanmi iltahao ki kaptım bilmiyrum kafamdada kuruyor olabilirim

önce (7,607 puan) tarafından

Nemli kalması vajina girişinde enfeksiyon yapmış olabilir. Bakteriler nemli kanlı ortama bayılır. Niye kulak asmıyorsun kuzum benim hayati şeyler bunlar ilkinde kolay geçmiştir belki ama böyle de olabiliyor işte. Sen git güzelce muayene ol. Enfeksiyon varsa fitil verilir. Lohusalığın zehir olmasın 

0 oy
önce (6,078 puan) tarafından

Temiz bir tülbent yada pamuklu bir bezi ütüyle ısıtıp koy.. kaynar kaynar değilde ılık halde.

Bebeğin kafa şekliyle değişebiliyor dikiş sayısı. Batikon bi zararı olmaz dikebilirsin yada kantoron yağı

Öksürme bir sıkıntı yapmaz sadece canın acır . 

Bugün diğer günlerden fazla canım aciyor. Ama çok uğraştı diken kişi. Sanki kendisi çok beğenmedi dikişini. İçine sinmedi gibi davrandi

0 oy
önce (352 puan) tarafından

Sen eczaneden baticon al her lavobada bir tasin içine az bişey baticon dök ve ılık su ile karistir onunla temizlen yanmayı acıyı alacak öksürük içinde devamlı bitki çayları tüket ılık ılık ki boğazın yumuşak kalsın Allah analı babalı büyütsün bu arada gözünüz aydin

Allah razı olsun. Batikonu aldım bugün. Fisfis formunda. İlk defa kullndim. Kullnmaya devam edeceğim. Ama çok su içiyorum çok susuyorum. Çok şık kullnmkta iyimi bilmiyrum

0 oy
önce (67 puan) tarafından

Selamünaleyküm canım  ben ameliyat oldum alttan cok fazla dikişim vardi maşallah çok güzel iyilesti 

Her lacabo sonrasi atakta suyla yikayip sac kurutma makinesi ile kuruttum ic camasi falan kullanmsdim elbise giydim  

Başka hicbirsey kullanmadim 

Ha bu arada doktor surup vermisti kabizlik olmasın diye oniyi geldi 

Birde xanm atakta durmamaya çalış çünkü şişiyor ödem oluyor

Tamm dikkat etcem. Nezamndan sonra ayakta durmak daha iyi olur peki. Beş aralıkta doğum oldu. Hala azda olsa kan geliyr kesilmedi. Ama iç çamaşırı nasgiykiyimki simdi

Benim doğum deyildi kanama yoktu ondan giymedim terleme olmasin diye 

0 oy
önce (3,826 puan) tarafından

Aynı senin gibiydim doktor hiç bişey vermedi, hele millet dedi ki, idrar en büyük ilaçtır işedikçe mikrobunu da alır

valla öyle böyle geçti 😀ama  sen bana uyma 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
1 cevap 145 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cangul19 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cangul19 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 332 göst.