Sızın mutsuz pısman olduğu gün uzun bekleyenlere karsı yalandan olsa ben çok mutluyum der mısınız?
Mutsuzluğumu ablalarim dışında kimseye belli etmem😁
Benım özellıkle aılemede de bellı etmem lazım
Ne burda nede dişarda hiç mutlu olmadığım halde mutluymuş gibi davranmam.
Dışarıda yapıyor m
Ben yapmaya çalışırım bazen ama içimden gelmeyen bir davranışı sergileyemiyorum pek malesef.
Sevmediğim bir insana seviyormuş gibi de yapamam yalaka degilim sadece sevdiğim insanlara yapabilirim yani.
Yalaka degılım ama herkes bız haklıyız dedırmemek icin mutluyum
Herkese iç alemi açılmaz bence olması gereken herkese belli etmemek. Tabi çok mutluyum yalanlarına da gerek yok ortalama bir şekilde davranılabilir sebebini söylemeden keyfim yok denilebilir.
Benım esımle sorunlarım vardı şuan mutluyız ama sankı herkes bızden bır haber beklıyor
Neysem oyum. Çok role giremem. Genelde neşeli olduğum için kabak gibi anlaşılır bir derdim olduğu :)))
Mutsuzsam kizginsan sinirliysem yüzümden anlaşılır 😂🤭 ama anlatmam kimseye öyle kolay kolay
Hayır demem. Moralimin bozuk olduğu suratımdan hemen anlaşılılır ve sorarlar hayırdır ne oldu hasta filan mısın diye. Ha benim öyle başkasına anlatacak çok büyük sorunlarım dertlerim yok çok şükür. Anlık oluyor surat asıklığım. O an kime denk gelirse fark ediyor zaten.
Bende genelde ne olursa hemen anlarsın suratımdan bu ara mutlu gıbı görünmem lazım
Elhamdülillah cevremde mutsuzluguma sevinecek kimse yok olanlari hayatimdan cikardim kalanlarda ya sorunun kendisidir ya da derdimi paylastigim
Benim aılem ve kuzenım var bırlıkler si rol yapıyorlar geçen kardesım aradı kavga ettı aradan hafta gectı her an annemler de aankı haberı yokmuş gıbı esımı arıyor agzından laf almaya calısıyor
Benim ailem oyle degil akrabalarim oyle ozellikle anne tarafim oyle cogunluguyla gorusmuyorum gorustuklerimle de binde bir gorusuyorum mesafeliyim sayet ailem seninki gibi olsa onlara da mesafe koyardim soyle suanda da mesafeliyiz ailemle herkes sinirini bilir o siniri da birlikte cizdik kimse kimseninkini asmiyo ha asan olsaydi ya mesafeyi artirirdim ya da gerekirse gorusmezdim suan ailem elden ayaktan dusmedi bi sikintilari da yok ayda yilda bi arar sorar hal hatir sorardim hic gitmezdim gerekmedikce daha ileriki hayatta elden ayaktan dustukleri zaman bakima muhtac kaldiklari zaman ya da yaninda olmam gereken bi durum oldugu zaman destek olurdum bu kadar
Zaten küsüm ama sureklı mutlu günümde huzursuzluk yaratıyotlar
kimse bilmez içimde ne fırtınalar kopar
ha mutsuzluğumdan keyiflenecek insanlar yok çevremde, en azından bildiklerim hayatımdan çıkardım. ama kolay kolay kimseye dertlenmem, herkesin yeterince derdi var zaten
Çevrem dolu. Benim aılem ve kuzenım var bırlıkler si rol yapıyorlar geçen kardesım aradı kavga ettı aradan hafta gectı her an annemler de aankı haberı yokmuş gıbı esımı arıyor agzından laf almaya calısıyor
Mutluymus gibi yapmacik davranmam ama kimseye de yakinmam birilerinin mutsuzluguyla beslenen insanlari sevindirmem
Benım beslenıp dedikodu yapan cok
Mutsuz olacağım günü bekleyen kimse yok şükür. Aksiyonlu, entrikalı bir hayatım yok.
Beni üzen bir durum olduğunda hemen abimi arar dertleşirim.
Üzgünsem mutlu gibi görünmeye çalışmam, herkese de içimi açmam sessizleşirim. Anlaşılır modumun düşük olduğu
Aılem mutsuzluğumu bekliyor yalan yok esımle anlaşamadım aldattı ama aılem olmayınca getı döndüm eskısıne oranla çok degıstı şuan ıyıyım
Mutluluğu da mutsuzluğu da göze sokmaya gerek yok ki. Normal davranırım kimse gelip mutlumusun diye sormaz hoş
Cok cok nadir mutluyum derim cunku mutluyum der demez bir kıyametin koymadığı kalır.
Ama mutsuzum da demem :))
Benım aılem bır yere gezmeye gıtsem hemen kavga bahanesı olur
Kavga bahanesi olmasa de bir negatif enerji oluşuveriyor. Ya hastanelik oluyoruz ya sebepsiz kavga çıkıyor. Bir kere hic unutmuyorum yeni evlendim gurbete geldim biri bana benim icin cok üzüldüğünü söyledi ben de üzülecek ne var ben mutluyum esimi seviyorum dedim telefonu kapattım hicbir sey yok yani sesim kısıldı 1 ay gelmedi en son aklıma o kişi geldi o kisinin nazarı varsa sana siginiyorum Allahim diye dua ettim sabah uyandığımda sesim gelmisti. Bir kere de eşimle güneydoğu turuna çıktık kimseye söylemedik en son sıra gecesine gittik esim video paylasti ben orada bir fenalaştım ortada hicbir sey yokken hastaneye zor yetistirdiler böyle bir sürü olay anlatabilirim
Bende geçen altınları paramı istedim tm dedıler kızımla gezmeye gıttım turla o günü paylastım aradılar benı evlatlıktan red ettıler
Hayat felsefem
Öyle güzel gülerim kiii🤔🤔
Neysem oyum yüzüme engel olamıyorum saklayamam
Olduğum gibiyim.
Mutsuz olduğumda istemsiz suratım düşüyor ama yabancı insan varsa onlarla konuşurken gülerim kime kizdiysam o tarafa sert bakışlı olurum göz teması kurmam diyelim ki eşime kızdım eşimin olduğu tarafa bakmam o tarafa döndüğümde sinirlı şekilde dururum eşimi yok sayarım öyle bi huyum var benimde ama yanımda ki insanla da kahkahaya bogulabilirim kişiye özel nefret var bende😄😂
Normalde bende öyle suratım asılsa bellı ederım
Neysem oyum rol yapmam
Varsa bir sorunum ulu orta herkese anlatmam kim dost kim düşman belli değil ama olmayan mutluluğu varmış gibi anlatmam
Mutluyum ama daha çok şey paylaşmaya calısıyorum daha yerınde duramayan lar kıskansın
Birilerine ne zaman çok mutluyum diye anlatsam eşimle yada kaynanamla kavga ederiz 😂 çok nazar oluyor
Şuan öyle bır durumum yok tam aksı mutluyum dıye paylasınca aılem kavga nedenı cıkarıyo
1,489,408 soru
24,343,559 cevap
346,162 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın