0 oy
410 göst.
önce Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından

Sızın mutsuz pısman olduğu gün uzun bekleyenlere karsı yalandan olsa ben çok mutluyum der mısınız? 

28 Cevaplar

+1 oy
önce (5,555 puan) tarafından

Mutsuzluğumu ablalarim dışında kimseye belli etmem😁

önce (37 puan) tarafından

Benım özellıkle aılemede de bellı etmem lazım

-Reklam-
+1 oy
önce (17,638 puan) tarafından

Ne burda nede dişarda hiç mutlu olmadığım halde mutluymuş gibi davranmam. 

Dışarıda yapıyor m

+1 oy
önce (386 puan) tarafından

Ben yapmaya çalışırım bazen ama içimden gelmeyen bir davranışı sergileyemiyorum pek malesef.

Sevmediğim bir insana seviyormuş gibi de yapamam yalaka degilim sadece sevdiğim insanlara yapabilirim yani.

Yalaka degılım ama herkes bız haklıyız dedırmemek icin  mutluyum

+1 oy
önce (794 puan) tarafından

Herkese iç alemi açılmaz bence olması gereken herkese belli etmemek. Tabi çok mutluyum yalanlarına da gerek yok ortalama bir şekilde davranılabilir sebebini söylemeden keyfim yok denilebilir. 

Benım esımle sorunlarım vardı şuan mutluyız ama sankı herkes bızden bır haber beklıyor

+1 oy
önce (7,607 puan) tarafından

Neysem oyum. Çok role giremem. Genelde neşeli olduğum için kabak gibi anlaşılır bir derdim olduğu :)))

+1 oy
önce (12,206 puan) tarafından

Mutsuzsam kizginsan sinirliysem yüzümden anlaşılır 😂🤭 ama anlatmam kimseye öyle kolay kolay 

+1 oy
önce (5,638 puan) tarafından

Hayır demem. Moralimin bozuk olduğu suratımdan hemen anlaşılılır ve sorarlar hayırdır ne oldu hasta filan mısın diye. Ha benim öyle başkasına anlatacak çok büyük sorunlarım dertlerim yok çok şükür. Anlık oluyor surat asıklığım. O an kime denk gelirse fark ediyor zaten.

Bende genelde ne olursa hemen anlarsın suratımdan bu ara mutlu gıbı görünmem lazım

+1 oy
önce (288 puan) tarafından

Elhamdülillah cevremde mutsuzluguma sevinecek kimse yok olanlari hayatimdan cikardim kalanlarda ya sorunun kendisidir ya da derdimi paylastigim 

Benim aılem ve kuzenım var bırlıkler si rol yapıyorlar geçen kardesım aradı kavga ettı aradan hafta gectı her an annemler de aankı haberı yokmuş gıbı esımı arıyor agzından laf almaya calısıyor

önce (288 puan) tarafından

Benim ailem oyle degil akrabalarim oyle ozellikle anne tarafim oyle cogunluguyla gorusmuyorum gorustuklerimle de binde bir gorusuyorum mesafeliyim sayet ailem seninki gibi olsa onlara da mesafe koyardim soyle suanda da mesafeliyiz ailemle herkes sinirini bilir o siniri da birlikte cizdik kimse kimseninkini asmiyo ha asan olsaydi ya mesafeyi artirirdim ya da gerekirse gorusmezdim suan ailem elden ayaktan dusmedi bi sikintilari da yok ayda yilda bi arar sorar hal hatir sorardim hic gitmezdim gerekmedikce daha ileriki hayatta elden ayaktan dustukleri zaman bakima muhtac kaldiklari zaman ya da yaninda olmam gereken bi durum oldugu zaman destek olurdum bu kadar 

Zaten küsüm ama sureklı mutlu günümde huzursuzluk yaratıyotlar

+1 oy
önce (8,181 puan) tarafından

kimse bilmez içimde ne fırtınalar kopar

ha mutsuzluğumdan keyiflenecek insanlar yok çevremde, en azından bildiklerim hayatımdan çıkardım. ama kolay kolay kimseye dertlenmem, herkesin yeterince derdi var zaten

Çevrem dolu. Benim aılem ve kuzenım var bırlıkler si rol yapıyorlar geçen kardesım aradı kavga ettı aradan hafta gectı her an annemler de aankı haberı yokmuş gıbı esımı arıyor agzından laf almaya calısıyor

+1 oy
önce (77 puan) tarafından

Mutluymus gibi yapmacik davranmam ama kimseye de yakinmam birilerinin mutsuzluguyla beslenen insanlari sevindirmem 

Benım beslenıp dedikodu yapan cok 

+1 oy
önce (417 puan) tarafından

Mutsuz olacağım günü bekleyen kimse yok şükür. Aksiyonlu, entrikalı bir hayatım yok. 

Beni üzen bir durum olduğunda hemen abimi arar dertleşirim. 

Üzgünsem mutlu gibi görünmeye çalışmam, herkese de içimi açmam sessizleşirim. Anlaşılır modumun düşük olduğu

Aılem mutsuzluğumu bekliyor yalan yok esımle anlaşamadım aldattı ama aılem olmayınca getı döndüm eskısıne oranla çok degıstı şuan ıyıyım

+1 oy
önce (1,238 puan) tarafından

Mutluluğu da mutsuzluğu da göze sokmaya gerek yok ki. Normal davranırım kimse gelip mutlumusun diye sormaz hoş

+1 oy
önce (4,879 puan) tarafından

Cok cok nadir mutluyum derim cunku mutluyum der demez bir kıyametin koymadığı kalır. 

Ama mutsuzum da demem :))

Benım aılem bır yere gezmeye gıtsem  hemen kavga bahanesı olur

önce (4,879 puan) tarafından

Kavga bahanesi olmasa de bir negatif enerji oluşuveriyor. Ya hastanelik oluyoruz ya sebepsiz kavga çıkıyor. Bir kere hic unutmuyorum yeni evlendim gurbete geldim biri bana benim icin cok üzüldüğünü söyledi ben de üzülecek ne var ben mutluyum esimi seviyorum dedim telefonu kapattım hicbir sey yok yani sesim kısıldı 1 ay gelmedi en son aklıma o kişi geldi o kisinin nazarı varsa sana siginiyorum Allahim diye dua ettim sabah uyandığımda sesim gelmisti. Bir kere de eşimle güneydoğu turuna çıktık kimseye söylemedik en son sıra gecesine gittik esim video paylasti ben orada bir fenalaştım ortada hicbir sey yokken hastaneye zor yetistirdiler böyle bir sürü olay anlatabilirim 

Bende geçen altınları paramı istedim tm dedıler kızımla gezmeye gıttım turla o günü paylastım aradılar benı evlatlıktan red ettıler

+1 oy
önce (1,150 puan) tarafından

Hayat felsefem

Öyle güzel gülerim kiii🤔🤔

+1 oy
önce (3,049 puan) tarafından

Neysem oyum yüzüme engel olamıyorum saklayamam

+1 oy
önce (2,492 puan) tarafından

Olduğum gibiyim. 

+1 oy
önce (948 puan) tarafından

Mutsuz olduğumda istemsiz suratım düşüyor ama yabancı insan varsa onlarla konuşurken gülerim kime kizdiysam o tarafa sert bakışlı olurum göz teması kurmam diyelim ki eşime kızdım eşimin olduğu tarafa bakmam o tarafa döndüğümde sinirlı şekilde dururum eşimi yok sayarım öyle bi huyum var benimde ama yanımda ki insanla da kahkahaya bogulabilirim kişiye özel nefret var bende😄😂

Normalde bende öyle suratım asılsa bellı ederım

+1 oy
önce (15,109 puan) tarafından

Neysem oyum rol yapmam 

+1 oy
önce (25,846 puan) tarafından

Varsa bir sorunum ulu orta herkese anlatmam kim dost kim düşman belli değil ama olmayan mutluluğu varmış gibi anlatmam 

Mutluyum ama daha çok şey paylaşmaya calısıyorum daha yerınde duramayan lar kıskansın

+1 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Birilerine ne zaman çok mutluyum diye anlatsam eşimle yada kaynanamla kavga ederiz 😂 çok nazar oluyor 

Şuan öyle bır durumum yok tam aksı mutluyum dıye paylasınca aılem kavga nedenı cıkarıyo

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kllwmd (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 811 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,141 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 739 göst.