0 oy
586 göst.
önce Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından

Yeni doğum yaptım 2 yasinda da kızım var Eşim sabahın 5de işe gidiyor gecelerinde ekstra iş ayarlıyor eve gelmek istemiyor gelince sıkılıyorum daralıyorum fln diyip işe gidiyor napcam bilemiyorum 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (2,980 puan) tarafından

Ne evi dağıt ne de bağır...Cocukların korkar... Zordur...halden anlamayan insan.... benim bebekler 11 ay ara ile dogdu.. eşim olmasaydı bnde boyle bi post acardım muhtemelen...çünķu insan bunalıyor kafayı sıyırıyor...kadına ne cokanlam  yukluyor bazıları.... cevremde de var boyle sabrsabr... elbet gecicek hep bebek olarak kim kalmış diye diyw sabrettim eşim yardımcıold. Halde... inayetli olman gerek... baska yol yok yorgun anne....

-Reklam-
+1 oy
önce (7,664 puan) tarafından

Çocuk yaparken böyle olacağını bilmiyor muydu? Şimdi resmenn sorumluluktan kaçıyor. Bir gece de sen kaç bakalım çocukları ona bırakıp. Evde sıkılıyorum daralıyorum de ne diyecek. 

0 oy
önce (130 puan) tarafından

Kaç gün oldu doğum yapali hayırlı olsun 

önce (0 puan) tarafından

Tesekur ederim 18 gün oldu 

Bu uygulamayı yenisiniz galiba☺️

önce (0 puan) tarafından

Evt niyeki 

Yeni açmışsin da hesabı ondann cnm

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Eşinle konuş diyeceğim ama zaten anlayacak olsa bunu böyle söylemezdi   Maalesef yapabileceğin bir şey yok .Allah yavrularına sağlık sana da dayanma gücü kuvveti versin kuzum .

Eş istiyor diye ya da kardeşsiz büyümesin çocuğum diye çocuk yapmayın .Anne baba olarak yetebilecekseniz yapın kuzular .Hele Türkiye'de bu durum anneleri daha çok ilgilendiriyor  maalesef ki .Eğer anne hazır hissetmiyorsa yapılmamalı. 

önce (2,068 puan) tarafından

bu durum konusmalil degil. az bi akli olan adm zaten dusunur bunu. bu olay cinnetle hallolur ehhh yeter bee deyip evi ne var ne yok parcalayarak bagirip cagirmak esinin basina yikmakla olur. sandalye tabure tepai tabak canak sehpa ne varsa oyunca moyuncak cinnet gevirterek duvara saga sola vurarak kirip parcalayarak ciglik kiyamet konu konsu rezil olma derecesinde cinnet gecirerek sinir kriziyle yeter artiiikkk yeterer diye cinnet gecirerek adamin gozu onunde kafayi yedigini gostererek hallolur. adan ben bu kadini nasi bir hale donustirdum diye dusunecek akli olmadiginda gozuyle gorur anca bunkurtarur bu arkadasin durumunu

önce (8,478 puan) tarafından
+2

Onu nasıl birine dönüştürdüm demeyecek o zaten böyle biri daha bir çocuğa bakamıyor diyerek üste çıkacak çünkü sadece kendisini düşünüyor. 

o da dogru . bunu dusunecek insanlik olsa zaten dusunur.en azindan kadincagiz sinirini almis olur 

önce (171 puan) tarafından

Nagihancığım şimdi lohusasın biraz gaddar bir yorum yanlış olabilirim .Eşine güzelce anlatmayı dene .Desteğe ihtiyacım var çok zorlanıyorum de .

önce (0 puan) tarafından

İçten cinnet geçiriyorum dışa vuramiyorum sinirim ağlıyorum sadece ozman eşim ilgileniyor bı kaç gün sonra yine aynı 

0 oy
önce (5,613 puan) tarafından

Oh ne güzel evden kaçıyor cocuk gürültüsünden napcakmisin böyle adamlara 2.cocuk yapmayacaksınız tabikide

ay yeminle cinnet gecirmelik. beyfendi keyfine gore yasayacak evde ciyaklama sesi var diye.😂😂 ben aha oglan 4 yas olmak uzere kiz da 9 yasi bitirecek esime cogu zaman yazarim ki nezaman gelcen artik taakatim kalmadi kafayi yicem evdeki kaos kavga gurultuden . giyinip hasirlanirim evde esim kapidan girerken ben cikarim bi iki market dolansam bile evden vikayim kafa dinlim istiyorum. bebekkende cinnetlik animda boleydi suandada. ya kendimi kesecem ya cocuklari eksecem haberin olsun biran once gel deyip suratina kapatirim esimin telefonu cogu zaman😂😂😂

önce (5,613 puan) tarafından

Yeminle bende aynısıyim eşim gelince kıtlıyorum çocuğu ona 2 3 saat bakiyor ben diyorum keyif yapcam kahve içerim film varsa izlerim dusumu alirim gun içinde zaten biz bakıyoruz çocuğu gezdiriyorumda yemesi içmesi hersey dört dörtlük gecede baksinlar.

O konuda esimin hakkını yemem sen keyfine bak der böyleyken bile ikinciyi ben zor bakarim oyle adama ben çocuk dogurmazdim  büyük konuşuyoruz belki ama gerçekten düşüncem bu olurdu

0 oy

al karsina bas bagir cilgina don evde odadaki ne varsa at dok yere bu cocugu ben mi tek basima yaptim sen naptiginin farkindamisin beynin varmi kus kadar beynin de varsa az bir duaunme yetwnwgin varmi diye ana avratb ov cinnet gecir. yani ben olsam boyle yapardim.  18 gunluk bebek 2 yas zaten insana tek basina kafayi yedirtir. ben esimin gelmesini dort gozme bekliyodum ki al bunu ben biraz kendime gelmem lazim yoksa ya kafayi yocem ya cinnet gecirip kendimi cocuklarida kesecem en aon o olacak diye ki benimkilerin arasi 6 yas. kizim 6 yaskan dogdu oglum.

oyle sacmalaik mi olur. ben daha esimi arayap nezaman gelcen artik daha dayanamiyirum gel erkenden saga aola ugrama ekmek almaya  diyebyalvariyodum.  esim gelir gelmez giyinip cikiyordum evden uc bes market gezsem bile yinede kafa dinlemis insancil birsey yapmis kendimi insan gibi hissediyodum. yada esime cocugu verip uyukluyordum oldugum yerde. 

yeminle kocani girtlaklayasim geldi sinirden boyle aey mi olur sanki ben yaptim cocugu ceremesini bi ben mi cekecem diyeceksin al karsina ana avrat dumduz kufir kafir kay once duGun konusmaya basla tabi. sonra sinirlen. oldu pasam baska emrin varmi sen tum gun kafayi yiyecen beyfendi aglama ciyaklama sesinden bunalio diye eve gelmek iatemicek. ee aende gelmek iateme eme al basini gtmek iste cocuklari kim bakacakmis ozaman bi aor bakalom

önce (0 puan) tarafından

Şiddet aldatma kötü alışkanlıklari olan biri değil çok şükür ams bişey istesem burnumdan getiriyor çocukla ilgilen desem 5 dk fazla ilgilenmez tlfonu alır başka odaya gider evde olmayınca enzindan sinirleniyorum çalışıyor diyip kendim hallediyorum ama evde olup ta ne yardımcı oluyor üstüne bide sinir krizi ne sokuyor iletisim sıfır nasıl bu hâle geldik bilmiyorum ama aşırı bunaldım bazen diyorum çocukları alıp bir süre annemlere gidip aklı başına gelsin bu seferde kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum offf 

cocuklari alirsan daha rahata kavusur en azinda bi cocugu ona birakio gunluk biyerlere gtmen lazim. keske biri de benim cocuklari alip gtse rahatliktan cildirim en guzel hediye olur esine cocuklari alip gtmek:)

önce (464 puan) tarafından

Seninde çok yanlışın var doğru konuşalım şimdi, 

Cocugun da sizinle beraber çorbasını yesin ilk önce ona sonra sana mi var sofra sonuçta her neyse 

Arada tatlı Güler yüzle ya hayatim çocuğa hiç yemek yediremedim hep babam versin dedi sen denermisin desen adam isteye isteye yapacak ben hep öyle yaparım kocam da çok mutlu 

Tüm gün ev de diyorsun ve beklentiye giriyorsun tamam onun da görevi ama sen nasl kocandan istekte bulunuyorsun mesela yüz ifaden konuşma tarzin nasıl örneğin bırak çocukları babaya hayatim bugün mahvoldum senin sayende duş alabilecegim diyerek sevinçli halde çocuğu babaya birak banyo ya gir birde bunlari denesen baktın hep aynı hareketleri o zaman o sorunun altında bir başka mesele var al karşına konuş eğer hayatinda başkası varsa anlaşıp bosanabiliriz ben yapamıyorum sanki senin hayatinda başka biri varmış gibi davranıyorsun falan dersin maksat onun gözünü korkutmak 

önce (0 puan) tarafından

Doğum yapan lohusa olan iki küçük çocuğa bakan herşeyi tek başına yapan benim tatlı Güler yüzlü benim olmam gerekir öylemi zanediyorsunuzki sürekli huzursuzluk çıkaran dırdırci fln neyseee..

Yanlış izah ettiysem kusura bakmayın lütfen sadece bir düşünceydi ben kendi fikrimce bir fikir üretmeye çalıştım herkesin fikri farklı olur eşinizi en çok iyi siz tanirsiniz tabiki yaptığı iyi bişey değil alin karşınıza konuşun umarim halolur

0 oy
önce (25,917 puan) tarafından

Benim evim otel değil. Otel olarakta kullanamaz hele ona bu kadar ihtiyacım olduğu dönemde. Benim ona ihtiyacım varken ortadan kaybolursa hiç bir ihtiyacını ben görmem. Dört kişilik aileyi üçe düşürüp çocuklarıma ve kendime bir dünya kurarım 

0 oy
önce (6,480 puan) tarafından

Benimkide evdeydi de yanimizdan kacardi sürekli tv telefon bilgisayar ama simdi çocuklar büyüdü kendi de zaten duzeldi düzelir insallah halini tatli dille anlatmaya çalış 

önce (0 puan) tarafından

Çok konuştuk bı kaç gün iyiz sonra yine aynı evliyi sadece para kazanmak zannediyor 

0 oy

İşime yarar de hiç te üzülme cocuklarini yedir içir sonra kocandan siparişlerini de iste uzat ayaklarını keyfine bak  😁 kız boşver gitsin çalışsın eğer aklina aldatiyorsa filan geliyorsa da sakin kal allah senin karşına öyle bi çıkarır ki adamin dili tutulur sen keyif yap tamam kocacim valla işime yarayacak bol bol keyif yapmaya da ihtiyacım var de çok ta üstüne gitme sen üstüne gittikce o kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak daha da beterini yapacak

önce (0 puan) tarafından

Yok aldatma fln çok şükür ama biz evde bir türlü anlaşamıyoruz bana göre çok bencil sadece kendini düşünüyor ona göre de ben çok daraltıyormusum bugün eve erken geldi ona önce vermiyim çocuğa çorba yapayım dedim diye küsüp akşama kadar yatan adam nasıl hoşgörü olayım ben doğum yapan ben iki çocukla uğraşan ben küsüp gidip yatan o gelse sakın kal 

0 oy
önce (2,278 puan) tarafından

Büyük ihtimalle sorumluluklarından kaçıyor gibi bilemiyorum tek basiniza nasıl bakicaksiniz 2 çocuğa böyle söyleyin sorun ben kendimemi doğurdum bu çocukları diye ,,?

0 oy
önce (8,225 puan) tarafından

Acaba maddi olarak mı sıkıntılı da sürekli işe gitmek istiyor. Hiç böyle konuştunuz mu, sordunuz mu?

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Boyle adamlara sinir oluyorum cocugu tek basina mi yaptin tamam calismasi guzelde aksam calismak nedir gec karsisina konus esinle bende yoruluyorum diye valla boyle adamlara kurekle vurasim geliyor bir kac yil sabret buyuyecekler arkadas gibi olursunuz 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 574 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 370 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,825 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,840 soru

24,349,574 cevap

346,414 kullanıcı

...