Lojmandayim ve mutfak benim gözümü yoruyor en eski mermer tezgahlardan ve asla beyazlamıyor sinirim bozuldu artık yerleri ara fayans ve tezgah boyamak istiyorum ama sık sık çamaşır suyu vs. Kullanıp temizlerim bir yandan bunu yapamam diye vazgeçiyorm kullanımı nasıl öneriniz varmi
Ben de ara fayansları boyamak istiyorum kocam pek yanaşmıyor 😒 tezgahı boyama bence pişman olursun alınır sararır ama ara fayans çok temaslı kullanımı olmayacağı için çıkana kadar boyası bozulmadan kullanırsın bence
Biz tezgah ve ara fayansı kaplama yaptık 8 aydır kullanıyoruz . Ara fayansta hiç bir problem yok fakat tezgaha elinizden bir şey düşünce yanlışlıkla bıçak vs gibi kaplamaya zarar veriyor . O konuda boya belki daha iyi olabilir ama ara fayans için kaplama harika oldu
Bence kaplama yapın boyayanlqri görüyoruz internette çoğu memnun degil
Boyamaya boyarsin da sürekli kimyasal kullanan. İrisin o boya atıyor daha iğrenç görüntü oluşuyor görümcem tezgahı boyadı şimdi çeşmenin tarafları kireç cozucu çamaşır suyu kullanmaktan atmış diğer taraflara su deymedigi için oralar düzgün ama Çeşme başı çok kötü olmuş iğrenç bi goruntuye dönüştü sizinde ugrastiginiza deymeyecek gibi duruyor
Boyama değilde yapışkanlı kaplamalar var onlar daha iyi
Gerçekten mutfak boyama pişmanlık boyacı da çalışan biri sötledi bunu
Deme kız
Evet benim mutfak fayans çok pişman oldum yapamadığıma batacagına kalsin
Fayans veya dezgah bilmiyorum ama bende dolapları boyamak istiyorum cesaret edemiyorum. Dolaplarım baya eski kaplama ama hala çok sağlam . Kaplamaları kaldırıp boyamak istiyorum riskli biraz ya bilemiyorum
1,489,391 soru
24,343,368 cevap
346,147 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın