Selam kızlarrrrrr 🌸😍
Menüde Neler var bugün
Bizim menü şöyle
•Mercimek çorbası
•Tavuk kızartması
•Pilav ve salata
•Kabak tatlısı
Herkese afiyet olsun şimdiden 🌸💕☺️
@sanalAnne de bize menü fikirleri versin hadi ❤️
Olabilir olabilir 😀😀
Etli kuru fasulye yeşil mercimekli bulgur pilavı 😄 yeşil mercimeli bulgur pilavı ♥️ ben
Çok önceleri yapmıştım bayadir benimde aklımda ama bebeğe gaz yapar diye yapmaya korkuyorum
Bizde bugün kuru fasulye biber dolması çocuklara pirinç pilavı salata yoğurt turşu var rabbim herkesin sofrasına bereket versin her gün her gün düşünmek çok yoruyor
Biber dolması ve yoğurt varsa başka biseye gerek yoktur 😍😍
Eşimin ailesi gelecek yemeğe. Yoğurt çorbası, barbunya, pilav, mor lahana tarator, salata, kıymalı börek ve trileçe yaptım bekliyorum 😌
Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden
Afiyet olsun seninle menümüz aynı bende kabak yerine ıslak kek var 😊
Afiyet olsun canım ❤️
Kendime karışık kızartma yaptım. Pek severim😍
Eşime de antrikot pişireceğim.
Afiyet olsun canım
Sulu köfte ve sarma yaptım. Et yemeyen eşime de pırasa kavurması
Afiyet olsun canim eşim karışık kızartma istedi onu yapcam
Sağol canım sizede afiyet olsun
Afiyet olsun 😍Kocam annesinde yiyecek abla çocuğa da ıspanak yedirdim bende diyetteyim yemesem daha iyi 😁
Yarınki menü karnabahar kızartması mantar çorbası salata olur sanirim
Afiyet olsun şekerim ❤️
Bugün sadexe sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yemeği var😅
Yeter daha ne olsun 😀
Bencede birde kalan ıspanakla kek yaptım 😅😅
Köfte patates bulgur pilavı turşu ayran da yaparım miss
Afiyet olsun. Benim menüde fırında köfte patates ve pirinç pilavı var. Pilav ocakta köfte patates fırında kocamın bugün erken geleceği tuttu 😄 yemek hazır olur geç gelir yemek hazır olmaz erken gelir. 😄
Benimki de öyledir yemek yoksa evde biter hazır sofra varsa saatlerce beklerim 😀😀
En sinir olduğum şey. İki kere ailesini çağırdık yemeğe ikisinde de geç gelcem ben sizlerle yiyin dedi. En çok o zaman sinir olmuştum.
Ben yemek yapmadım
Kaynanam kuru fasülye pilav yapmiş şimdi salata yapacağım görümcem geldi o da traliçe yapıyor
Trilece bayılırım 😍 😍 afiyet olsun ❤️
Sizede canım 🙏🥰
Hamsi 😃
Ben bugun ne yapıyorum valla bişey yapıyorum ama bende bilmiyorum çam mantarı diye bişey getirdi bakalım ne olacak ben herşeye rağmen çorba makarna vs bişey daha yapayım yoksa aciz😂😂
Kanlıca mi kız
Vallahi bilmiyorum çam nantariymis ne gördüm daha önce ne yedim zaten şimdide yiyemedim iyiki makarna yapmisin😂😂😂
Bende pilav tavuk hasladim pilav üstü tavuk çorba yapacaktım eşim beklemedi turşu kız patlıcan yanında onlar hazır
Bizde bazlama vardı ,😂 eşim sen aç ben pişirem yanındada çay kahvaltı bugunde böyle olsun dedi
Çocuklar zaten bayılır hele sıcakken çikolata sürmeye
Ben çaycıyım profilimdende anlaşıldığı üzere 🤣
Etli nohut şehriyeli pirinç pilavı ayran turşu sonrasında ise çay ve Sultan sarması 😊
Valla karasimsek yaptim bugun kan yapar hem degisiklik olsun diye birazda sarmam vardi onu pusurdim gecistirdik elhamdülillah
1,495,620 soru
24,432,718 cevap
352,611 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın