Kızlar hala şoktayım
Biraz üsten geçeyim
3 yıldır tanıdığım bir arkdasim var eski evimde alt katım da oturuyordu
Eşim 2 yıldır şehir dışında çalışıyor
10 gundur izne gelmişti arkdasim eşim gelince aramaz rahatsz etmez yani
Neyse 2 gün önce mesaj attım musit olunca ara konuşalım diye onun eşi biraz gıcık bir tip pat diye aramıyorum ben hemde çalışıyor arkdasim
Bugun aradı
Eşi vardi yan odada norml konuştuk havadan sudan
Sonra Eşi dışarı çıktı ama arkdasim birsey diycek belli sonra pat diye ben aşık oldum dedi
Bende neeee dedim
Eşi şiddet gösteren değer vermeyn biri sürekli ailesine gider geri gelir arkdasim kızı için
Ne diyon kızım dedim
Sonra anlatı iş yerinde patronun oğlu var onunla görüşüyoruz diye
Fake hesap açmış oraya girdi gösterdi falan şok oldum sacmalama vs dedim
Ama nasıl heyecanlı sustum kaldım sonra demez mi Eşi ile kavga ediyormuş anlasmiyorms diye 2. Bir şok
Arkdasim hamilykn şiddet gördüğü için annesine gitmişti ( ailesi çok iyi ) o süreçte Eşi başka biri ile berabr olmuş kadin hamilyms vs vs degisik birsey arkdasim çok küstü gitti geri geldi duyduklarım karşında tutuldum kaldım ablasi yıllar önce evlenmiş 6 ay sonra başkasına kacms yillardr yüzüne vuruyor herks bilemiyorum bana şey diyor eşim ilgi göstermiyor Boşluğa düştüm senin eşin yok sen napiuorsn diyor eşim beni ben esimi aldatmak için ayrı değiliz evimiz için bir süre fedakarlık gösterdik Allah şaşırmasın gerçekten
Agzım açık okudum
Sen birde beni görseydin üstün körü anlatım bide
Şiddet aldatma sevgisizlik varsa bosan sonra naparsan yap
Bide bana sana nasıl dolduruyorsn esinin boslugunu diyor bal gibi kızım var esim yanımda olmasada sevgisi hep yanımda
Arkdasim şok etti beni bidaha aramam zatn
Bence birdaha muhattap olma onunla
Yok olmam
Böyle kişilerden uzak kalmak en doğrusu
Valaha 3 yıl önce tanidim esi ve eşinin ailesi kızı çok eziyorlardi apartmnda bir ben vardım arkdasi taşınincda telfndan konusmya devam ettik evime gelme gitme durumu yok sadece tlfnfan iyi arkdastik ama bu yaptigi olmadı gercektn bidaha arayıp sormam
Ne kadar utanmaz şuursuz bir tip bu . Kendi yaptığı pislikleri pişkin pişkin anlatırken birde günahına ortak arıyormuş gibi senin eşin yok sen napıyorsun diyor .
Allah hidayet versin sizde uzak durun .
Su testisi su yolunda kırılır demişler .
Ama nasil heyecanlı anlatıyor görmenz lazm fake hesaba girdi çocuğun gözlerini falan büyütüyor şok oldum gösterme bana dedim esimden başkasına bakmam bn yani
Kızı var 6 yasinda
Eşi berbat bir tip ona lafım yok defalrca içeri girdi çıktı küsüp gittigi dönem başka kadını hamile birakti bir çok şey evime gelmz evine gitmezdim zatn telfndan konuşurduk
2 yıldır birsey yapmıyorm esim yok ama 3 yasinda kizim var benmde koynuma alıp uyorum 40 erkeğe bedel
Ben esimin saçının telini dünyaya değişmem
Arana mesafe koydun insaAllah
Yüz ifademden anlamıştır inşallah sonra toparlamya çalıştı ama bosluga düştüm vs dedi
Öyle insanlarla işim olmaz bidaha arayıp sormam annesi o kadar melek gibi kadın ki her kustugunde gitme kizim dedi yine geldi 3 yilda 30 kere olmstr büyük kavga şiddet küsme
Bak bacim aaka kinamiyorum uargilamiyorum ama bosluga dusmesi icin o kocadsn bosanmasi lazımdı once bana gore bu bi bosluk degil tercih kocasindan vazgecemiyo ama yeni eglencelere de heyecanlaniyo bu bi karakter meselesi Rabbim sasirtmasin hidayet versin seytana uyuyo insana akli basina gelir onunda esininde Rabbim hsyirli musmutlu bi omur verir ikisine de ama arkadasini soyle bana kim oldugunu soyleyim sana demisler Allah korusun uzerine iftira atabilirler o da biliyodu diye
Yok valaha eger böyle kacacam falan derse annesine soylerim kendi ailesi melek gibi bir aile bana iftara attani esim keser 😐
Bence hic muhattap olma birak
Söyleme dostuna söyler dostuna :) yaptiğı cooook yanlış ama sizinde burada baskasinin sırrını dedikodu konusu yapmaniz hic hoş değil.
Siz beni ben sizi siz onu tanımıyorsunz bence sorun yok
Dedikodu degilki herkz gözünü acsn işte
Ortada ne kadar kötü de olsa bir erkk var
Ve diğer adamın eşi ufkumz acilsn herksi kendmz gibi sanmylm
Allah hidayet versin ne diyim sende bu arkadaşından uzak dur canım bu arada yorumları okudum eşi öyle şiddet uygulayan bir tipse hele eğer eşinin onu aldattığını öğrenirse neler yapmaz ki Allah korusun.bu arkadaşın gerçi Allah'tan korkmuyor ki kocasını aldatıyor yazık.hani sevmiyorsan git adam akıllı boşan sonra ne halt edersen et.cocugundan utansın yaa yazık
Neler var neler
Ama sevgi saygı aşk vs yok Aralarında
Sürükleyerek evlilik yürümez
Herseyme bir kulp buluyor burnma kasim gözüme dişime gece de zayifim diye dalga geçiyor vs diyor bosan istedgni yap zaten kızına annesi bakıyor çalışıyor diye tek masum adamın eşi
Açıkcası bir şeyi bir kere yapan bi daha yapar, bir şeyi bir başkasına yapan sanada yapar demişler.. Doğru demişler... Aldatmak belki hayatta bir insana verilecebilecek en buyük zararlardan ve psikolojik şiddetlerden birisi... Ha bana kalırsa bütün suçlar hırsızlık üzerine kurulmuştur. Mesela bu kadın eşinin doğruyu öğrenme hakkını elinden çalmıştır. Anlamıyorum hem imkanlarından vazgeçemiyor, mertçe ben bitiriyorum diyip ayrılamıyor hemde eşinin imkanlarıyla başka bir adamla iş pişiriyor... Günümüzün en büyük sorunu da güven oldu... Allah hayırlı, merhametli ve dürüst insanlarla karşılaştırsın bizleri. Vallah devir çok kötü.. Kınamamak gerek ama bu durum ağır bir durum, ne o kadının yerinde sevgisizlikle yaşamak isterdim nede kocasının yerinde olup aldatılmak isterdim... Olmuyorsa bitebilir.
Ben bu kızı 3 yıl önce tanıdım alt katimdaydi
Bir gün gece 4 suları aparmtn inliyordu kalktik cama baktik kaynnasi 3 gorumcesi kızı dovuyordu eside izliyordu ben o gece şok olmustum bir süre gitti ailesine geldi geri bu kavga hep devam etti esi içeri girdi ailesine gitti çıktı yine geldi şiddet gördü aldatildi esi yıllarca çalışmadı ailesi evine bakti
Evet esi sevilceek biri değil küstüğü bir dönemde esi başkasını hamile bırakmıştı vs vs
Kızın arkasında ailesi ama gel diyorlar gitme diyorlar gidiyor 2 ay sonra geri geliyor
Esini sevmiyor olabilrsn ama bosan bosannca kimle konusrsan konuş ve hala esi çalışmıyor kiz çalışıp eve bakiyor
Ooo bunları bilmeden yorum yapmış bulundum. Bence büyük hata hâlâ evli kalmalsrı. Kadının ailesi çskip almalı kızlarını o adamın elinden. Cinayetler böyle durumlar sonrası işleniyor. Şimdi bide kadının bu halni duysalar dövmezler öldürürler. Kadındada bence problem var. Herşeyi kabullenip geri barışması büyk psikolojik bir sorun. Bence ailesinin mğdehale edip o adama geri göndermemesi gerekiyor. Kadına gelecek olursak eğer değersizlik hissi varya herkess herşeyi yaptırabilir. Belkide intikam almaya bile geri dönmüş bu yüzden aldatıyor olabilir... Bence sen uzak dur sonra sana sıçrar bu durum sonra sen hedef olursun....
Dünyanın çivisi çıkmış 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Civide değil kazık artık cocukta esi ile anlasmiyorms tek uzuldum nokta adamın esi
Sana tavsiyem arkadaşinla mesafe koy arana. Kurunun yanında yaş da yanar misali olaylar illaki öğrenilir ve seninde onun yanında adın çıkar
Arkadaşını kesinlikle onaylamiyorum ama haz odaklı insanlarda bunlar oluyor belkide eşinden intikam almak istemiştir böyle insanlar eşi ilgi göstermiyorsa başka da bir üyesi yoksa kolay olana yonleniyor aslında insanlar içlerine dönüş yapmalı kendini gelistirmeli heleki bir anne
Asla arkasimi savunmuyorm ama eşininde sevilecek birtek iyi yani yok
Carsda bile arkdasimı dövmüş biri
Ailesine dovdurmus biri
Evliyken başkasından çocuk yapmış
Calismayan
Sevgi gostermyen
Herksn içinde 4 göz diyen ( gözlüklü)
Dişlerinde sorun var çürük dis diyor
Daha niceleri
Kac defa girip cikti içeri adam yaralama bıçaklama vsden kiz hep bekledi
Bosansa istedgni yapsa yaşadığı kolay şey değil malsf
Ağzım açık okudum Allah hidayet versin maalesef bu tür insanların sayısı çoğaldı git boşan ya sonra ne b.. yerden ye kocası aynısını yapsa kıyameti koparırdı bide sana anlatması ayrı bir kaos yuh yani artık bazı insanlar haramı nasıl da tatlı hale getiriyor şahit oluyoruz
Çok yazık gerçekten o konuştuğu kişi evli olduğunu bilmiyor mu arkadaşının
Herkz herseyi biliyor zaten adam da evlyms
Bence ona adam denmez kusura bakma gavat denir
Hersey denir ben terbiyemi bozmak istemdm
Kusura bakma ben bozdum böyle şeyleri duyunca kendimi tutamıyorum
Rabbim dogru yola donersin gittigi yol yol degil
Amin amin.
Allah ona doğru yolu göstersin tez zamanda inşallah madem ailesi çok iyi biri neden boşanmiyor ki keşke aldatmak yerine boşanmış olsaudi hiç mi korkmuyor hadi allah korkusunu geçtik nefsine hakim olamamis kocası demekki gözü kara biri çok kadın cinayetleri okuyoruz her sabah gundem de ne bileyim ya adam delirir her ikisinide öldürür se 🥺
🤣🤣🤣ne uyumasi gız çocuklar uyudu koca uyudu ohhh misss keyif saati 🤣🤣
Ay bende kizim uyududa uyduktan 3 saat sonra çişe kaldriyorm omu bekliyorm yatacağım 1 kere kalkmynca altına yapıyor
Benim oğlum da üşüttü sanırım ya öksürüyor soğan kesip karanfil ekledim baş ucuna koydum inşallah toparlar ben hasta olayım da çocuklar ve özellikle bebek kocam hasta olmasin diyorum 🤣🤣🤣ahhh ahhh hasta olsaydım da az yatsaydim valla ne güzel olur du
Usumeylim diye dışarı çıkmıyoruz haha evde 45 de yanıyor isllah hasta olmaz gecms olsn sizede çocuklar hasta olmsn ya
☺️ teşekkür ederim inşallah sizlerde hasta olmazsınız bu aralar çok kişiden duyuyorum resmen salgın givu
Allah'tan korkmayan Allah'tan utanmayan......
Allah şaşırtmasın
Yanı yaptığı zina için yorum yapıp kınamicam ama bu kadar hayasızca anlatması normal bir şeymiş gibi bana hiç normal gelmedi. Belli ki bu ilk değil dıye düşünecem. Ve bence bir daha görüşmeöen lazım.
Bnce ilktir
Yok birdaha görüşmem ne işim olur
Böyle kişilerden uzak durmani tavsiye ederim.
Valaha arkdasim iyidi bana karşı bir kötülüğü dokunmdi 3 aydr çalışıyor ne olduysa o süreçte olmuş
Haklısınız ama okurken bı anda tiksindim. Böyle insanların ne yapacağı belli olmaz suçu sizin ustunuze bile atarlar uzak durmak en iyisi. Yinede siz daha iyi bilirsiniz.
Valaha ben safım uzak durmak en iyisi
Esi ilgi göstermiyor diye böyle bir şey olması gerekmez birde kaç defa küstü gitti şiddet gördü annesi gitme kızım dedi diyorsunuz bu kadının derdi ne neden hala adamın yaninda adam öldürünce de kadın cinayeti oluyor tabikide böyle birşey olmasin Allah'ın verdiği canı Allah alır ama bu durumda da kadının tek aradığı ölümü oluyor gerçekten
Lütfen böyle insanlardan uzak durun eve alınacak evine gidilecek bir insan değiller çirkef ini sizede bulaştırır
2 yıldır uzağız zaten canm gidiyor kızı küçük anlamiyor babam diyor kıyamıyorum diyor adam söz veriyor duzelecm diyor geri geliyor oda biliyor o adamdan es olmycgnı
Okurken istemsiz şekilde gözlerim pörtledi. Allah hidayet versin ne deyim ama arkadaşının beklentisi ne? Eğer adamin karısını bırakıp kendisini alacağını düşünüyorsa saflik yapıyor. Erkekler böyledir. "Anlaşamıyoruz, sevmiyorum,bosanicam " vs. Der ama oyalar durur. Arkadaşın kendine yazık eder. Bir de bunu normal birşey gibi "sen ne yapıyorsun" diye soruyor. Ben olsam eski arkadaşım olmuştu
Eski oldu zaten
Erkkeler sabah başkası ile konuşur akşam esine gider
Beklentisi nedir bilmiyorum
Evet bir sevgi eksikliği var ama bosanirsn istedgnle konusrsn
Bu anltiginiza ben inanmadım
Kiz niye gece gece niye uğraşayım siz benm paylaşımlarima inanin yalanla ugrascak zamanım hiç yook
Ben sizin aboneliğiniz artması için yaptığınızı düşündüm açıkça soyleyim
Kizim sayfasina böyle pis kalpli insanlarin gelmsni asla istemem
Zaten gelen yok
Biri ahlaksızlığını ayan beyan anlatıyor sizde oturup sessizce dinliyorsunuz çok ilginç benim evim olsa evden gönderirim onun evi olsa çıkar giderim kimsenin ahlaksızlığını ben yargilamam ama şahitte olmak istemem bilgi de insana ağır yüktür ben bir de unutmuyorum her o insanları gördüğümde aynı şeyin aklıma gelmesi beni aşırı mutsuz eder. Normal zamanda şiddet uygulayan koca herhalde bunu öğrenince olsun evliliğimize renk geldi demeyecek Allah ıslah etsin
Yazmadan edemeyeceğim kızı için geri gelir dediğin kısımda çok manidar. Evladını düşünüp evladı için yaşayan anne davranışı sergilemiş halı buysa.....
3 yildir taniyorm 2 yildir farklı yerde yaşıyorum
Ne evime geldi ne evine gittim
Telfn da söyledi tepkimi gosterdim
Norml olmdgni söyledim
Kızı küçük ben babamı özledim diyince geliyor barışması bana da saçma geliyor zatn kızı savundugum yok
Arkadaşının sonu hiç iyi yere gitmiyor ya kocası öğrenecek ya da o kişinin eşi empati yapıyorum ben eşimden böyle bir şey yaşasam boşanırım ama o kadininda huzur kaçsın evliliği sonlansın diye gidip eşine dostuna haber veririm yani hiç bir sır sonsuza kadar saklı kalmaz er ya da geç başını yakacak siz uzak durun ki size bulaşmasın
Ay kimseye haber falan verip başıma dert alamam dün anlati şok oldum diycegimi dedim
Kapatim
Evime gelme gitme durumu yok Telfndqndi bidaha da ararsa acmam yani kendi başını yesin
1,490,134 soru
24,353,770 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın