0 oy
1,087 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar  hala şoktayım  

Biraz üsten geçeyim 

3 yıldır  tanıdığım  bir arkdasim  var eski evimde alt katım da  oturuyordu  

Eşim 2 yıldır şehir dışında çalışıyor  

10 gundur izne gelmişti  arkdasim  eşim  gelince  aramaz  rahatsz  etmez yani 

Neyse 2 gün önce  mesaj attım  musit olunca  ara konuşalım  diye onun eşi biraz gıcık  bir tip pat diye aramıyorum  ben hemde çalışıyor  arkdasim  

Bugun  aradı 

Eşi  vardi yan odada norml konuştuk  havadan sudan 

Sonra Eşi  dışarı  çıktı  ama arkdasim birsey  diycek  belli sonra pat diye ben aşık  oldum dedi 

Bende neeee dedim 

Eşi  şiddet gösteren değer vermeyn  biri sürekli ailesine gider geri gelir arkdasim kızı  için

Ne diyon  kızım  dedim 

Sonra anlatı iş  yerinde patronun  oğlu var onunla görüşüyoruz  diye 

Fake hesap açmış  oraya girdi  gösterdi falan şok  oldum sacmalama  vs dedim 

Ama nasıl heyecanlı sustum kaldım sonra demez  mi Eşi  ile kavga ediyormuş  anlasmiyorms  diye 2. Bir şok  

Arkdasim  hamilykn şiddet gördüğü  için annesine  gitmişti  ( ailesi çok iyi ) o süreçte  Eşi  başka  biri ile berabr  olmuş kadin hamilyms  vs vs degisik birsey arkdasim  çok küstü  gitti geri geldi duyduklarım karşında  tutuldum  kaldım ablasi yıllar önce evlenmiş  6 ay sonra başkasına  kacms  yillardr  yüzüne  vuruyor herks bilemiyorum  bana şey diyor eşim ilgi göstermiyor  Boşluğa düştüm senin eşin  yok sen napiuorsn  diyor eşim beni ben esimi aldatmak  için ayrı değiliz evimiz için bir süre fedakarlık  gösterdik  Allah şaşırmasın  gerçekten 

19 Cevaplar

+3 oy
(264 puan) tarafından

Agzım açık okudum

tarafından

Sen birde beni görseydin üstün körü  anlatım  bide 

Şiddet aldatma sevgisizlik  varsa bosan  sonra naparsan  yap 

Bide bana sana nasıl dolduruyorsn  esinin boslugunu  diyor bal gibi kızım var esim yanımda olmasada  sevgisi hep yanımda  

Arkdasim şok etti beni bidaha aramam zatn 

(264 puan) tarafından

Bence birdaha muhattap olma onunla

tarafından

Yok olmam 

-Reklam-
+3 oy
(589 puan) tarafından

Böyle kişilerden uzak kalmak en doğrusu 

tarafından

Valaha 3 yıl önce  tanidim  esi ve eşinin ailesi kızı çok eziyorlardi  apartmnda  bir ben vardım  arkdasi taşınincda  telfndan  konusmya  devam ettik evime gelme gitme durumu  yok sadece tlfnfan  iyi arkdastik  ama bu yaptigi  olmadı gercektn bidaha arayıp  sormam 

+3 oy
(754 puan) tarafından

Ne kadar utanmaz şuursuz bir tip bu . Kendi yaptığı pislikleri pişkin pişkin anlatırken birde günahına ortak arıyormuş gibi senin eşin yok sen napıyorsun diyor . 

Allah hidayet versin sizde uzak durun .

Su testisi su yolunda kırılır demişler . 

tarafından

Ama nasil  heyecanlı anlatıyor  görmenz  lazm fake hesaba girdi çocuğun gözlerini falan büyütüyor  şok oldum gösterme bana dedim esimden başkasına bakmam bn yani 

Kızı var 6 yasinda 

Eşi  berbat  bir tip ona lafım yok defalrca  içeri girdi çıktı  küsüp  gittigi  dönem başka kadını hamile birakti  bir çok şey evime gelmz evine gitmezdim  zatn telfndan konuşurduk  

2 yıldır birsey yapmıyorm esim yok ama 3 yasinda kizim var benmde koynuma alıp uyorum 40 erkeğe  bedel 

Ben esimin  saçının  telini  dünyaya değişmem 

+2 oy
(354 puan) tarafından

Arana mesafe koydun insaAllah 

tarafından

Yüz ifademden  anlamıştır  inşallah  sonra toparlamya  çalıştı  ama bosluga  düştüm vs dedi 

Öyle insanlarla  işim olmaz bidaha arayıp sormam annesi o kadar melek gibi kadın ki her kustugunde  gitme kizim dedi yine geldi 3 yilda 30 kere olmstr  büyük  kavga şiddet küsme 

(354 puan) tarafından

Bak bacim aaka kinamiyorum uargilamiyorum ama bosluga dusmesi icin o kocadsn bosanmasi lazımdı once bana gore bu bi bosluk degil tercih kocasindan vazgecemiyo ama yeni eglencelere de heyecanlaniyo bu bi karakter meselesi Rabbim sasirtmasin hidayet versin seytana uyuyo insana akli basina gelir onunda esininde Rabbim hsyirli musmutlu bi omur verir ikisine de ama arkadasini soyle bana kim oldugunu soyleyim sana demisler Allah korusun uzerine iftira atabilirler o da biliyodu diye 

tarafından

Yok  valaha eger böyle kacacam  falan derse annesine soylerim  kendi ailesi melek gibi bir aile bana iftara attani  esim  keser 😐

(354 puan) tarafından

Bence hic muhattap olma birak

+2 oy
(1,847 puan) tarafından

Söyleme dostuna söyler dostuna :) yaptiğı cooook yanlış ama sizinde burada baskasinin sırrını dedikodu konusu yapmaniz hic hoş değil.

tarafından
+1

Siz beni ben sizi siz onu tanımıyorsunz  bence sorun yok

Dedikodu  degilki herkz gözünü acsn işte 

Ortada ne kadar  kötü de olsa bir erkk var 

Ve diğer adamın eşi  ufkumz  acilsn  herksi  kendmz  gibi sanmylm

+2 oy
(8,423 puan) tarafından

Allah hidayet versin ne diyim sende bu arkadaşından uzak dur canım bu arada yorumları okudum eşi öyle şiddet uygulayan bir tipse hele eğer eşinin onu aldattığını öğrenirse neler yapmaz ki Allah korusun.bu arkadaşın gerçi Allah'tan korkmuyor ki kocasını aldatıyor yazık.hani sevmiyorsan git adam akıllı boşan sonra ne halt edersen et.cocugundan utansın yaa yazık 

tarafından

Neler var neler 

Ama sevgi saygı aşk vs yok Aralarında  

Sürükleyerek  evlilik  yürümez  

Herseyme bir kulp buluyor  burnma  kasim gözüme  dişime gece de zayifim  diye dalga geçiyor vs diyor bosan istedgni yap  zaten kızına annesi bakıyor çalışıyor  diye tek masum  adamın  eşi  

+1 oy
(638 puan) tarafından

Açıkcası bir şeyi bir kere yapan bi daha yapar, bir şeyi bir başkasına yapan sanada yapar demişler.. Doğru demişler... Aldatmak belki hayatta bir insana verilecebilecek en buyük zararlardan ve psikolojik şiddetlerden birisi... Ha bana kalırsa bütün suçlar hırsızlık üzerine kurulmuştur. Mesela bu kadın eşinin doğruyu öğrenme hakkını elinden çalmıştır. Anlamıyorum hem imkanlarından vazgeçemiyor, mertçe ben bitiriyorum diyip ayrılamıyor hemde eşinin imkanlarıyla başka bir adamla iş pişiriyor... Günümüzün en büyük sorunu da güven oldu... Allah hayırlı, merhametli ve dürüst insanlarla karşılaştırsın bizleri. Vallah devir çok kötü.. Kınamamak gerek ama bu durum ağır bir durum, ne o kadının yerinde sevgisizlikle yaşamak isterdim nede kocasının yerinde olup aldatılmak isterdim...  Olmuyorsa bitebilir. 

tarafından

Ben bu kızı 3 yıl önce tanıdım alt katimdaydi  

Bir gün gece 4 suları aparmtn  inliyordu  kalktik cama baktik  kaynnasi  3 gorumcesi  kızı dovuyordu  eside  izliyordu  ben o gece şok  olmustum  bir süre gitti ailesine  geldi geri  bu kavga hep devam etti esi içeri girdi ailesine  gitti çıktı yine geldi şiddet gördü aldatildi  esi yıllarca çalışmadı ailesi evine bakti 

Evet esi sevilceek  biri değil  küstüğü bir dönemde esi başkasını hamile bırakmıştı  vs vs 

Kızın arkasında ailesi ama gel diyorlar gitme diyorlar gidiyor  2 ay sonra geri geliyor 

Esini sevmiyor olabilrsn  ama bosan bosannca  kimle konusrsan  konuş  ve hala esi çalışmıyor  kiz çalışıp  eve bakiyor 

(638 puan) tarafından

Ooo bunları bilmeden yorum yapmış bulundum. Bence büyük hata hâlâ evli kalmalsrı. Kadının ailesi çskip almalı kızlarını o adamın elinden. Cinayetler böyle durumlar sonrası işleniyor. Şimdi bide kadının bu halni duysalar dövmezler öldürürler. Kadındada bence problem var. Herşeyi kabullenip geri barışması büyk psikolojik bir sorun. Bence ailesinin mğdehale edip o adama geri göndermemesi gerekiyor. Kadına gelecek olursak eğer değersizlik hissi varya herkess herşeyi yaptırabilir. Belkide intikam almaya bile geri dönmüş bu yüzden aldatıyor olabilir... Bence sen uzak dur sonra sana sıçrar bu durum sonra sen hedef olursun.... 

+1 oy
(12,264 puan) tarafından

Dünyanın çivisi çıkmış 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

tarafından

Civide  değil kazık  artık cocukta esi ile anlasmiyorms  tek uzuldum  nokta adamın  esi 

(12,264 puan) tarafından

Sana tavsiyem arkadaşinla mesafe koy arana. Kurunun yanında yaş da yanar misali olaylar illaki öğrenilir ve seninde onun yanında adın çıkar 

+1 oy
(3,534 puan) tarafından

Arkadaşını kesinlikle onaylamiyorum ama haz odaklı insanlarda bunlar oluyor belkide eşinden intikam almak istemiştir böyle insanlar eşi ilgi göstermiyorsa başka da bir üyesi yoksa kolay olana yonleniyor aslında insanlar içlerine dönüş yapmalı kendini gelistirmeli heleki bir anne 

tarafından

Asla arkasimi  savunmuyorm ama eşininde  sevilecek  birtek  iyi yani yok

Carsda  bile arkdasimı dövmüş biri 

Ailesine dovdurmus  biri 

Evliyken başkasından  çocuk yapmış 

Calismayan  

Sevgi gostermyen  

Herksn  içinde 4 göz  diyen ( gözlüklü) 

Dişlerinde sorun var çürük  dis  diyor 

Daha niceleri 

Kac defa girip cikti içeri adam yaralama bıçaklama vsden kiz hep bekledi 

Bosansa  istedgni  yapsa yaşadığı kolay şey değil malsf 

+1 oy
(18 puan) tarafından

Ağzım açık okudum Allah hidayet versin maalesef bu tür insanların sayısı çoğaldı git boşan ya sonra ne b.. yerden ye kocası aynısını yapsa kıyameti koparırdı bide sana anlatması ayrı bir kaos yuh yani artık bazı insanlar haramı nasıl da tatlı hale getiriyor şahit oluyoruz 

(18 puan) tarafından

Çok yazık gerçekten o konuştuğu kişi evli olduğunu bilmiyor mu arkadaşının 

tarafından

Herkz herseyi  biliyor zaten adam  da evlyms

(18 puan) tarafından

Bence ona adam denmez kusura bakma gavat denir 

tarafından

Hersey  denir ben terbiyemi  bozmak istemdm

(18 puan) tarafından

Kusura bakma ben bozdum böyle şeyleri duyunca kendimi tutamıyorum 

+1 oy
(30,388 puan) tarafından

Rabbim dogru yola donersin gittigi yol yol degil

tarafından

Amin amin. 

0 oy
(484 puan) tarafından

Allah ona doğru yolu göstersin tez zamanda inşallah madem ailesi çok iyi biri neden boşanmiyor ki keşke aldatmak yerine boşanmış olsaudi hiç mi korkmuyor hadi allah korkusunu geçtik nefsine hakim olamamis kocası demekki gözü kara biri çok kadın cinayetleri okuyoruz her sabah gundem de ne bileyim ya adam delirir her ikisinide öldürür se 🥺

(484 puan) tarafından

🤣🤣🤣ne uyumasi gız çocuklar uyudu koca uyudu ohhh misss keyif saati 🤣🤣

tarafından

Ay bende kizim uyududa  uyduktan  3 saat sonra çişe kaldriyorm  omu bekliyorm  yatacağım  1 kere kalkmynca  altına yapıyor 

(484 puan) tarafından

Benim oğlum da üşüttü sanırım ya öksürüyor soğan kesip karanfil ekledim baş ucuna koydum inşallah toparlar ben hasta olayım da çocuklar ve özellikle bebek kocam hasta olmasin diyorum 🤣🤣🤣ahhh ahhh hasta olsaydım da az yatsaydim valla ne güzel olur du 

tarafından

Usumeylim  diye dışarı çıkmıyoruz  haha evde 45 de yanıyor  isllah hasta olmaz gecms olsn sizede  çocuklar hasta olmsn ya 

(484 puan) tarafından

☺️ teşekkür ederim inşallah sizlerde hasta olmazsınız bu aralar çok kişiden duyuyorum resmen salgın givu

0 oy
(1,174 puan) tarafından

Allah'tan korkmayan Allah'tan utanmayan......

tarafından

Allah şaşırtmasın 

0 oy
(855 puan) tarafından

Yanı yaptığı zina için yorum yapıp kınamicam ama bu kadar hayasızca anlatması normal bir şeymiş gibi bana hiç normal gelmedi. Belli ki bu ilk değil dıye düşünecem. Ve bence bir daha görüşmeöen lazım.

tarafından

Bnce ilktir 

Yok birdaha görüşmem ne işim olur

0 oy
(1,057 puan) tarafından

Böyle kişilerden uzak durmani tavsiye ederim. 

tarafından

Valaha arkdasim  iyidi bana karşı  bir kötülüğü  dokunmdi  3 aydr çalışıyor  ne olduysa o süreçte olmuş 

(1,057 puan) tarafından

Haklısınız ama okurken bı anda tiksindim. Böyle insanların ne yapacağı belli olmaz suçu sizin ustunuze bile atarlar uzak durmak en iyisi. Yinede siz daha iyi bilirsiniz. 

tarafından

Valaha ben safım  uzak durmak en iyisi

0 oy
(214 puan) tarafından

Esi ilgi göstermiyor diye böyle bir şey olması gerekmez  birde kaç defa küstü gitti şiddet gördü annesi gitme kızım dedi diyorsunuz bu kadının derdi ne neden hala adamın yaninda adam öldürünce de kadın cinayeti oluyor tabikide böyle birşey olmasin Allah'ın verdiği canı Allah alır ama bu durumda da kadının tek aradığı ölümü oluyor gerçekten

Lütfen böyle insanlardan uzak durun eve alınacak evine gidilecek bir insan değiller çirkef ini sizede bulaştırır 

tarafından

2 yıldır  uzağız zaten canm gidiyor kızı küçük anlamiyor  babam diyor kıyamıyorum  diyor adam söz veriyor duzelecm  diyor geri geliyor oda biliyor o adamdan es olmycgnı 

0 oy
(1,916 puan) tarafından

Okurken istemsiz şekilde gözlerim pörtledi. Allah hidayet versin ne deyim ama arkadaşının beklentisi ne? Eğer adamin karısını bırakıp kendisini alacağını düşünüyorsa saflik yapıyor. Erkekler böyledir. "Anlaşamıyoruz, sevmiyorum,bosanicam " vs. Der ama oyalar durur. Arkadaşın kendine yazık eder. Bir de bunu normal birşey gibi "sen ne yapıyorsun" diye soruyor. Ben olsam eski arkadaşım olmuştu 

tarafından

Eski oldu zaten 

Erkkeler sabah başkası ile konuşur  akşam esine gider 

Beklentisi nedir bilmiyorum  

Evet bir sevgi eksikliği  var ama bosanirsn  istedgnle  konusrsn  

0 oy
(2,702 puan) tarafından

Bu anltiginiza ben inanmadım 

tarafından

Kiz niye gece gece niye uğraşayım  siz benm  paylaşımlarima  inanin  yalanla ugrascak zamanım  hiç yook

(2,702 puan) tarafından

Ben sizin aboneliğiniz artması için yaptığınızı düşündüm açıkça soyleyim 

tarafından

Kizim sayfasina  böyle pis kalpli  insanlarin  gelmsni asla istemem

(2,702 puan) tarafından

Zaten gelen yok 

0 oy
(25,975 puan) tarafından

Biri ahlaksızlığını ayan beyan anlatıyor sizde oturup sessizce dinliyorsunuz çok ilginç benim evim olsa evden gönderirim onun evi olsa çıkar giderim kimsenin ahlaksızlığını ben yargilamam ama şahitte olmak istemem bilgi de insana ağır yüktür ben bir de unutmuyorum her o insanları gördüğümde aynı şeyin aklıma gelmesi beni aşırı mutsuz eder. Normal zamanda şiddet uygulayan koca herhalde bunu öğrenince olsun evliliğimize renk geldi demeyecek Allah ıslah etsin 

(25,975 puan) tarafından

Yazmadan edemeyeceğim kızı için geri gelir dediğin kısımda çok manidar. Evladını düşünüp evladı için yaşayan anne davranışı sergilemiş halı buysa.....

tarafından

3 yildir  taniyorm  2 yildir  farklı yerde yaşıyorum 

Ne evime geldi ne evine gittim 

Telfn da söyledi tepkimi gosterdim  

Norml olmdgni söyledim 

Kızı küçük ben babamı özledim diyince geliyor barışması bana da saçma geliyor zatn kızı savundugum  yok  

(25,975 puan) tarafından

Arkadaşının sonu hiç iyi yere gitmiyor ya kocası öğrenecek ya da o kişinin eşi empati yapıyorum ben eşimden böyle bir şey yaşasam boşanırım ama o kadininda huzur kaçsın evliliği sonlansın diye gidip eşine dostuna haber veririm yani hiç bir sır sonsuza kadar saklı kalmaz er ya da geç başını yakacak siz uzak durun ki size bulaşmasın 

tarafından

Ay kimseye haber falan verip başıma dert alamam dün anlati  şok  oldum diycegimi  dedim 

Kapatim 

Evime gelme gitme durumu yok Telfndqndi bidaha da ararsa acmam yani kendi başını  yesin

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 1,594 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Seher gelin (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,513 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 457 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde KoalaAnnesi (7,222 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 869 göst.