Kızlar Allah Aşkına Minyon tipiyim 34_35 numara giyiyorum kendime göre ne bot bulabiliyorum ne ayakkabı valla Sıkıldım İyice Çarşılara git dolas hem ceket bulamadım hem ayakkabı Havalar soğuk saf saf Gibi Çarşıya giderken normal gündüz tarz ceket giyiyorum diyorum herkesin ceketi ve ayakkabısı var benim yok sjsjsjjs😂😂 Şimdi buraya fotoğraf atcam Böyle tarz istiyorum ama Nasıl giyebilir miyim bilmiyorum Bundan aynısı benzer Giyenler varmı?? Ve varsa Rahat mı memnunmusunuz ? Bu arada Trendyol diceksiniz orda da bakıyorum ve sipariş versem nasıl gelcek olcak mı bana olmucak mi onu sıkıntı yapıyorum 😑🤔😏
kiz minyon ilunur olunurda 34 35 ne yav hadi 36 olsa neyse😂😂😂 zor durum gerckten
Bende 38 giyen bir minyonum 😂
Valla 34 35 bazen 33 🤣🤣 Topuklu ayakkabım var 34 😀😀 36 Kalıbı küçük olursa ancak öyle ama hiç bir yerden yok büyük geliyor boyum 1.48 🤣🤣
Ayy bian ayakkabı üzerine çekilmiş bir çorap olarak gördüm bunu 😂 bir video da yapılmıştı öyle
Evet bende öyle gördüm ama Güzel gibi duruyor kararsız kaldım
Evet güzel görünüyor gerçekten böyle bakınca ben sadece yağmurda çamur da mahf olur diye tercih etmezdim
Vazgeçtim Başka bi bota Alaçam alt yorumda fotoğraf paylaştım bakabilirsin bu daha iyi değil mi??
Bence de o daha güzel şimdiden hayırlı olsun canım güle güle giy
Hiç güzel degil başka model yokmu
1 tane daha var onunda beğendim bunu Alicam gibi fotoğraf atayım bidk
Bu daha güzelmiş canım diğeri sürekli giyemessin modeli güzel değil
Tamam bunu alayım o zaman
Hiç bilgim yok ya
Bu tarz modeller su geçiriyor biraz .
1,489,109 soru
24,339,694 cevap
345,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın