Kızlar selam . Benim 7 sene önce babamla tatsız bir olayım olmuştu erkek arkadaşımı öğrendiği ve onaylamadığı için bir takım sorunlar yaşandı şiddet vs ve biz babamla davalık olmuştuk. Reşit olmadığım için kamu dava açtı yani. İlk duruşmada reşit değildim diye mahkeme ertelendi ikinci duruşmada bir sene sonra ben şikayetçi olmadım babam ceza almadı ve dava kapandı. Ben o erkek arkadaşımla evlendim ve aramızdaki sorunlar bitti herkes özürünü diledi ve biz eskisinden daha iyi ilişki kurduk baba kız olarak ikimiz de ders çıkardık. Ama gel gelelim bu olayın üstünden 7 en son mahkemenin üstünden 6 sene geçmesine rağmen dün babama bir kâğıt gelmiş ve 17 aralıkta bir duruşma olduğuna dair adliyeden. Bizim bu olayımızın davası tekrar görülecek kamu tekrar dava açmış bana bir vekil yani avukat ve arabulucu atanmış aile ve Sosyal hizmetler Bakanlığından. Bunca sene sonra bu davanın tekrar açılmasının sebebi nedir ? Savcı değişmiş sanırım babam o sebepten olabileceğini söyledi ama babam o zaman da ceza almamıştı ben şikayetçi olmadığım için şuan alır mı ne olur bilen aydınlatsın hepimiz oldukça gerginiz
ay vok kotu baba kiz boyle bir sebepten davalik olacak kadar. benim en fazla telefnu alirlardi:)
bence tek celaede kapanir o kisi ile evlenmissin babanla aranda sorun yok resitsin yillar gecmis dava tel durusmada kapanir bence
Gerçekten bence de çok kötü bir durum ama zamanında oldu canım ve herkes gerçekten pişman zaten dosya kapanmıştı ama neden tekrar açıldı ben bunu anlamıyorum zaten şikayetçi olmadım 6 sene sonra bu nerden çoktı herşey çok güzelken çok gerildik yine . Cevabın için çok teşekkür ederim
@sanalAnne yorumla hemen
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim sanal anne ❤️
Babanız başka bir suça karışmıştır o yüzden ceza alıyor..
Yok hayır karışmadı aslında
Daha once boyle bir davam olmuştu ben şikayette vazgecsemde kamu davası devam etmişti belli bir süre içinde bir olaya karismaman gerekli karışınca kapanan davayı devlet geri aciyor ben öyle düşündüm..
Babaniz baska birseye karsitimi sizin olay hariç çünkü esimede sicilj temiz diye ceza verilmedi ama suça karışırsa dava yeniden görülür demisti savcı
Hayır karışmadı gerçekten bu yüzden de anlayamıyorum ya
Ay nefret ediyorum söyle davaları tekrar açtiklsrinda sonuçta kapanmış gitmiş olay
Gerçekten bende çok üzüldüm ve şaşırdım aramız bu kadar iyi olmuşken tekrar gün yüzüme çıkan bu olay hepimizi derinden sarstı
Bütün şeref.siz ,ad.i , kö.pekler,tacizciler tecavüzcüler salınsın(sizin mevzuyu bilmiyorum) davalar kapatılsın. Kalkıp bide onların yanında devede kulak olan davalar yeniden açılsın. Sanki var olana çok yeterli de eskileri gündem eden bir adalet sistemimiz var..
Size o kadar katılıyorum ki . Maalesef öyle. Umarım ceza almaz babam yoksa ben kahrolurum
Başkabir cezası yoksa para cezasına çevrilir o.
Çok teşekkür ederim cevabınız için hapis olmasın da biz buna da razıyız keşke hiçbiri olmasa ama kötünün iyisi de bu
Muhtemelen devlete para lazım , para cezasına döndürülecektir 😣
Para cezasını öderiz bir şekilde canım keşke olmasa inşallah da olmasın böyle birşey ama olacaksa bu olsun hapis olursa kahrolurum
Konu hakkında bilgim yok ama dertlesecek kimse de yok @sanalAnne Cook uykum var ama bebiş izin vermiyor
Ay rahat bırakacak diyince bu duygulandjm :(
Ben komsumuzdkan örnek vereyim 6 sene önce eşini dövdü kadın önce şikayetçi oldu sonra şikayetini geri aldı ozaman adam ceza yemedi geçen sene yeni bir karar çıkarttı devlet sonra kadının kocasını şikayetçi olmamasına rağmen 8 ay açık ceza evinde yatırdılar inşallah bişey olmaz
Ama bu olayda ilk başta şikayetçi olmuş geri çekmiş canım çelişkili yani ben hiç şikayetçi olmadım başından beri
Olsun fark etmiyor kamu davasına dönüşüyor Yasin küçük olup polislik olduğun icin
Sanmıyorum bişey çıksın. Davaya çıkar anlatırsın hakime ona rağmen babanı hapise atacak değildir
Ah inşallah lütfen dua edin canım
Sen şikayetini geri çeksen de kamu para cezasına çeviriyor ve denetim veriyo suça karışmaması için aynısı eşime oldu 12 bin para cezası 5 yıl denetim
Canım biz illa bi ceza olacaksa para cezasına da razıyız yeter ki hapse atmasınlar babamı ben kahrolurum
Bizim komşu 10 yıl kadar önce bi komşuyu bıçakla yaraladı 2 tarafta şikayetçi olmadı ama geçen yıl dava kamu davası olarak adamı çağırdılar 3,5 yıl ceza aldı cezaevine gitti yaralanan adam gitti dedi şikayet etmiyorum çıkarın dediler sizin demenize bağlı değil kamu davası yattı çıktı valla
1,489,574 soru
24,345,636 cevap
346,240 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın