26 yaşındayım kapaliyim kapalı 18 gibi açık 15 gibi duruyorum olgun durmayı seviyorum evet genç görünmek bir artı ama bunu 35li yaslardan sonra benimserim muhtemelen şuan yaşımı gösterip kendi yaşıtlarımla ortama girmek konuşabilmek ciddiye alinmak istiyorum sonuçta 15 nerde 26 nerde 18 nerde yaşımın olgunluğunu taşımak istiyorum küçük görünmek hoşuma gitmiyor şuan için geleceğe artı ama ne yapabilirim
37 yasindayim stajyer misiniz dediler yeni okulda🤣 bosver kiz bodur tavuk her dem piliç🫣
Farklı görünmeye çalışma boşver insanlar seni olduğun gibi sevsin genç görünüyo olman ciddiye alınmadığını göstermez sonuçta herkes ister ki küçük görünsün yaşım genç durayım ister yani bu bence çok güzel bişey
Evet güzel ama şuan gencim zaten ekstra genç görünmek hoşuma gitmez tam Genç yaşındayım daha fazla küçüğü çocuğa giriyor yeni reşit olmuş birine giriyoe
bunu yasamayan bilmez😂😂😂 bende o yaslardayken hep cocuk gibi gozukuyorum diye sinir olurdum. hic kadin gibi kadin gozukemiyofum vocuk gibi herkes cocuk gibi gorurdu yuzum yuz hatlarim kadinsi degil cocuksu. suan 37 yasindayim yeni yeni bunolayin avantajini ekmegini yiyorum suan goren 23 25 zannediyor. suan hosuma gdiyor yasimdan ufak gozukmek. ama senin yaslarinda sinir olurdu heleki 19 20 yaslarinda universtede kizlar. gosterisli suzlu puslu olurdu kadinsi ben sanki 12 yasinda ortaokul cocugu gibi hissediodum kendimi😂😂😂
Bende oyleydim yasimi duyan sasirirdi cocuktan sonra coktum sanirim kimse yasini gostermiyosun demiyo artik gerci kisa bi sure once tarzimda ciddi degisiklige gittim onunda faydasi oldugunu dusunuyorum makyaji pantolonu biraktim ferace ve genis sal kullanmaya basladim bu donemde de kiyafet sal ferace mont ne aldiysam koyu renkler soft tonlar almaya basladim siyah gri tonlari kahverengi krem tonlari gecen sene cicekli bi elbise aldim mesela robali genis koca koca cicekleri var soyle dusununce civil civil gibi dimi ama renkleri o kadar soft ki hicte civil civil durmuyo canli bi renk bile giysem siyahla kombinledim boyle yani belki bunlar isine yarar gerci benim oglan da biraz iri anne diye yanima gelince de insanlar bu cocugun anasi 15lik citir degildir diyolardir bence
Evet bir de küçük gösterip çokenler 🤦🏻
Ben de öyleydim ama şu an yaş ilerledi 2 çocuk oldu gece uykusuzluk devam. Sormaya korkuyorum kaç gösteriyorum diye😄 Giyimini biraz daha klasik tarz yap bi de dik dur hızlı yürüme ciddi tavırla hareket et. Bunlar aklıma geldi. Sanırsam şimdiki aklım olsa bunları yapardım😄
Genelde bana da daha küçük görünüyorsun derler..
Gerçi burada bir kaç arkadaş 35 gösteriyorsun demişlerdi ama :)) artık ne kadar ciddilerdi bilemiyorum... :))
İnsanları görünüşünle etki altına alamazsın. Sohbet ,muhabbet çok çok farklı şeyler. Çevrendeki insanları değiştir seni ciddiye almıyorlarsa görünüşünü değil. Çünkü bu çok basit ve içi boş bir istek kusura bakma.
Be de öyleyim 28 olacam minyon tipliyim herkes bana en fazla 20 görünüyorsun diyor bunda çok hoşuma gidiyor açıkçası
Keşke 20 olsam 15..
Eve ne güzel işte
Boy kaç
Merak ettim foto atsaydın kız.
Bence çok avantajlısın 😃 biz 40 gösterirken sen 28 göstereceksin
20 sene sonra avantaj
Foto at kız valla merak ettim
Özelden attım
Bende merak ettim valla
Hayır gelmemiş canım. Yanlış kişiye mi attın acaba
Bence boşver böyle daha iyi ben de 26 yim 2 çocuğum var psrka götürdüğüm zaman bana kardesin mi diye soruyorlar 🥹🤣🤣🤣görücüm çıktı puahhahahaha sonra kocamla bir magazaya girdik oradaki çalışan genç beni kocamın kız kardeşi sanıp benimle konuşmaya falan çalıştı 🤣🤣🤣 kucağımda kızım var di maşallah ablasi sana benziyor dedi ablasi değil annesiyim diyince çocuğun yuz ifadesi beni patlattı 🤣🤣aman beee böyle daha güzel valla sjsjsjsjsjsj
😂😂😀benim de eltim çocuğun segil kardeşin sanarim tanimasan dedi
Merak ettm seni kız 🤣🤣atsana fotonu
Olduğun gibi görün olgun görünüp eline ne geçecek. Anlayamadigim olgun görünüp yaşıtlarınla nasıl ortama gireceksin ki 😂 ben her yaştaki insana saygı duyarım 5 yaşındaki bir çocuğa da 15 yaşındaki genç kıza da 25 yaşındaki bir kadına 55 yaşındaki bir kadına.
Herkes sizin gibi düşünmüyor hanfendi 30 yasinda birinin düşünce sistemiyle 14 yaşında birinin düşünce sistemi bir calismiyor ben kendi yaşımı olgunlugumu kadınsı göstermeyi seviyorum kendimi çocuk gibi değil ortama girmekten kastım ben şuan 15 yaşında biri akrenim olmadığı için en fazla ne kadar sohbet edebileceğim ne konusavagim
Akıl yaşta değil baştadır canım 😂🤭 ama bu dusuncen yaşının daha da altında olduğunu beni ikna etti naparsan yap istediğin olgunluğa bu akılla zor 😂😂
Teşekkür ederim umarım bundan sonra hayatına aldığın kişiler senin gibi bir toksikle olmaktan pişman olmaz sen daha dahice davran tatlim
Benim dahice davranıyorum diye bir iddam yok olduğum gibiyim çok şükür 🤭bu halimden de memnunum. Olduğumdan farklı görünmeye calişmadim hiçbir zaman
Kilo al bence boy ve kilon kaç zayifsan ondandir
163 48 kiloyum
Zayifsin ondandır
Bende büyük gorunuyorum nefret ediyorum 24 yaşındayım 30 yasindakiler bana abla diyor
Bende minyon tipliyim boyum kısa , ve 30 yaşındayim 3 yaşinda oğlum var dışarda beni tanımayanlar çocuğun ablasiyim zannediyor beni , 15 yaşinda zannediyorlar bende küçük görünmek istemiyorum ama napalm
Olgun görünmenin fiziksel özelliklerle ilgisi yok bence oturuşun duruşun konuşman halin tavrın o hissi vermeli
1,489,356 soru
24,342,958 cevap
346,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın