Kızlar ben 23 yaşındayım özel bir hastanede doğdum benim zamanımda ultrasonda cinsiyette öğreniliyormuş tabii ki de siz kaç yaşınızdasınız evde mi doğdunuz hastanede mi doğdunuz ve o dönemde ultrason var mıymış
Yani senin yasin genç o yıllarda zaten hastende doğumlar vardi..
Biz hepimiz evde ama 38 yaşındaki kocam sezeryanla doğmuş hastanede 😁
Yok artık hastanede tabii ki
37 yasindayim sezaryen dogum evet ultrason varmis ozel klinikte tedavi ile olmusum
30 yaşındayım, hastanede doğmuşum. İlk çocuk olduğum için annem ve babam süpriz olsun diye asla cinsiyet sormamışlar doktora. Nasıl sabrettiler hâlâ çok merak ediyorum 😂
Ben hastanede doğdun 2001 dogumluyum
Ben doğum evinde doğmuşum
28 yaşındayım devlet hastanesinde doğmuşum. Cinsiyet konusunu önceden bilip bilmediklerini sormadım
2001 liyim evde doğmuşum aslında hastane varmış çoğu gidiyormuş ama annemi götürmemiş babaannem ve dedem hastaneye götürmek yerine babamın dayısının karısı gelip doğırtmuş beni kardeşimde 2003 lü yine götürmemişler onu da babamın amcasının karısı doğurtmış hahaha ama sonrasını hep hastanede doğurmuş canım anam bende 2023 de ikinci oğlumu az daha yolda doğuruyordum ama çok şükür tuttum 🤣
Hatta anneme sordum bebeklik fotoğraflarıma bakarken çok güzel kıyafetlerimiz varmış anne bunları nerden alırdın falan derken şimdiki zamana aklım gitti cinsiyeti nasıl bildin de bunları aldın dedim alan kızım önceden cinsiyet mi vardı bebek doğardı pazene battaniyeye sarardık sonra gidip alıp gelirde kıyafetleri dedi şok oldum nasıl yani kıyafet giymedik mi doğunca dedim yoook dedi :) babamda benim ve kardeşimin doğum anında şehir dışındaymış haber etmişler babam bir sürü kıyafet alıp gelmiş annem diyor ki o kıyafetleri görünce aklım gitti seni hergün farklı farklı giydirip fotoğraf makinesini gizlice alıp çekerdim diyo o zaman kıymetliymiş pek bulunmazmış ya babaannem dedem sürekli foto çekme diye kızarmış annemde garibim hep gizli gizli çekmiş hahaha
1,489,073 soru
24,339,198 cevap
345,975 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın