Çarşamba gunu dersler basliyor pazartesi kayit olmaya gideceğim oğlum herkes araba kullaniyor sende ogren diyor bana ama ben cok cesaretli degilim korkularım var kucuk bir ilcede yasiyorum sakin bi yer rahat olur diyorlar ama bilemiyorum sizce nasil öğrenebilirmiyim sürmeyi
Yazıldım kizlar pazartesi evraklarimi goturucem insallah hakkimda hayirlisi olur💕
BBende böyle korkuyodum. İlk oturduğumda ayaklarım titremişti. 2. Sürüşte biraz daha rahattım. 10 metre gidip yeter bu kadar diyodum. Şimdi arabayı eşime vermiyorum 😅 bir kaç sürüşte atarsın heyecanını
Ya insallah bakalim
Ahahhaha bu ben :) hocayla ilk sürüş dersinde hoca elimden akan teri görünce işimiz var senle demişti :) ama tatlı sert bir kadındı ben ***** gibi ilk günden trafikte nelerden korktuğumu söylemiştim ve 2.derste kadın neyden korkuyosam o şekilde ilerletiyordu dersi iyi ki de öyle olmuş. Sınavdan geçtim ertesi gün ehliyet harcını falan yatırdım nüfusa gittim sisteme geçici ehliyet düştüğü anda eşim evde uyuyordu hatta ben haber vermeden arabayı alıp çıkmıştım 9 ay oldu eşim toplasak 10 kere arabanın yüzünü görmüştür hep bende araba :)))
Di mi ya insanın arabadan inesi gelmiyor 🤣
Şimdi bir de eşimin sürüşüne laf söylüyorum 😅😅
Ay o benimkine ben onunkine laf ede ede gidiyoruz bir yerlere artık :))
Hiç korkulacak bişey yok. İlk bir iki derste insan heyecan yapıyor ister istemez. Sonra sürekli araba kullanmak istiyorsun. Ben ders günü gelse de araba sürsem diye bekliyordum😂 Hocan iyiyse ve sakinse çabuk öğrenirsin. Ben üçüncü derste nerdeyse hocadan hiç yardım almadan sürmüştüm ki ben biraz panik bir insanım. Ben sürdüysem herkes sürer. Yaparsın yani. Kolay gelsin😅
Tekte mi gectin cnm bende biraz evhamliyim
Evet tekte geçtim çok şükür.
Trafikte kimler kimler var emin ol sen de kullanırsın.
Dimi bende boyle rahatlatıyorum kendimi az da olsa
İlk zamanlar bacakların titreyecek kendini kasmaktan omuzların kolların ağrıyacak. Manuel alıyorsan çok zor diye düşünceksin. Ama asıl olay ehliyeti alınca başlıyor pratik yaparak öğrenirsin. Bende çekiniyordum korkuyodum ben istanbul trafiğinde pratik yaptım eşimle kavga ede ede. Şimdi uzun yollarda bile o arkada uyuyor ben kullanıyorum. Kullananlardan bi eksiğin yok öyle düşün yaparsın
Otomatige yazıldım bnde ilcemiz kucuk sakin bi yer şimdilerde zamanı geldi diye istedim bakalım inşallah hayırlısı olur
İyi yaptın otomatik daha rahat olur ben 19 yaşında almıştım o zaman nişanlıydım eşim otomatik al arabamızı manuel almayız demişti ben manuel almıştım onu dinlemeyip hiç otomatik araba nasip olmadı 😀 her kadın araba kullanmalı lüx değil ihtiyaç hayırlısı olsun
@sanalAnne yorumla
İnsalalh sanalcigim teşekkür ederim
Bende istiyorum ama trafikten çok korkuyorum, Eskişehir'de yaşıyorum burda çok trafik var her saat çok sıkışık bazen eşimle arabadayken bile başımıza neler geliyor diyorum ben olsam burdan çıkamam :D ama sakin bir yerse bence yapabilirsiniz ya, önemli olan tecrübe edinmek bol bol sürüp deneyin kendinizi lazım oluyor ben eksikliğini hissediyorum
Bende öyle diyorum ama eşim ben 20 yillik şoförüm diyor sende alistikca yaparsin diyor ama bakalim endiseliyim biraz
Pratik yaptıkça olur inşallah güvenin kendinize :)
Kendin istersen öğrenirsin....
İnşallah istiyorum tabiki
Ben de cok korkuyordum , ama baktim olacak gibi degil her yere taksiyle otobusle oyle zor oluyor ki , bir de 2. ye hamileydim . korkumu yendim mecburen . otomatik arabayi da aldik . Sürmesi de cok kolay ve zevkli :) kimseye muhtac olmamak en guzeli
Aynn en cokta onun icin zaten
Öğrenirsin kendine yeter ki güven bu şekilde yapamam edemem dersen olmaz
Demiyorum ama acabasiz da olmuyor tabi
Yapicam inşallah 💪
1,488,983 soru
24,338,065 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın